Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canim birde öyle deneyeyimopuyorumnanaktanBen 1 aydır oyleyım, gece 4 kere fln uyanıyorum kı hıc bulantım kusmam fln yok ona ragmen uyanıyorum. Gece yatarken sut ıc bı de uyanınca yataktan kalkmamaya calıs hemen kapa gozlerını tekrar uyumaya bak yataktan kalkınca ben bı daha yarım saat gozume uyku gırmıo![]()
bende kilo verdigim halde özellikle aksamlari karnim cok cikiyorbenim karnım şimdiden çıktı kızlar sizin de çıktı mı.. zayıflar da hemen çıkarmış diyorlar ben de oldukça zayıf olduğum için karnım hiç bu kadar büyük olmamıştı şaşırıyorum normalde 3 ayda çıkmaz mı??
denedim tabi neler denedim ama yok..
doktor bi şurup werdi onu deniyorum şimdi.
bitki çayi desteğide yasak.
patlayarak ölücem sanki
sagol canim birde öyle deneyeyimopuyorumnanaktan
bende kilo verdigim halde özellikle aksamlari karnim cok cikiyor
canim kayisi hosafi denesen belki faydasi olurolumunekankayizsmile
yaaa kızlar sütle yoğurtla aranız nasıl ben yiyemiyorummm içemiyorumda bide bana dr. kutulu içme içebiliyosan taze al iç dedi ben hiçde sevmem bulantım filan yok ama adını duyunca bulanıyo midem
ne güzel yaa çoğunuz kilo almadım diyor. ben 3 kilo aldım yaa eyvahedigeldismile
şuan uyku sorunumla uğraşıyorum. nasıl uykum var anlatamam mirmirmirmir
ne güsel hiçbirinis kilo almamişsiniz ben 2,5 kilo aldim.
nasil aldim bilmiorum bende.çünkü daha önceden nasil besleniosam şimdi de ayni şeyleri ayni miktarda yiyorum.
karnim dawul gibi şiş.
söölemesi ayip 5 gündür tuwalet problemim war.
hani tabiri caizse tık! yok mafoldumben
Galiba aranızda en büyük bebek bana ait :) yarın tam 9 haftalık olcak
neyseki ben kabızlık durumu yaşamıyorum, en fazla 1 gün beklemişimdir, ertesi gün işler yolunda.
hepimizin karnı şiş ve gaz problemi yaşıyoruz ben eşofman giyiyorum artık,bebişlerimizde portakal büyüklüğünde bir kesenin içinde kendine karnımızda yer açıyor.
şu 3 ay bir dolsun hepimiz rahatlayalım.aklinialirimsmile
kızlar ben bişi sorcam.ama gülmeyin hamielik işte :CüvCüv: ben bugün 7 haftamdayım.yarın 7+1 olcam inş.şimdi ben 8 haftayımı dolduruyorum yoksa 7 haftayımı gülemeyn hee :teytey:
canım 8.haftanın içindesin.5 gün sonra 9 haftaya gireceksin.