Benim eşimin hiç işi olmaz...Bazen sorar ne yazıyorsun diye,ötesine karışmaz..İnternete araştırma için falan girer,genelde oyun oynar
ay aşı oldugumu bıle unuttum bu sefer he :S
oldugum gun acıdı sadece sonra hıc acımadı.. gecen sefer 3 gun agrımıstı, ama ateş halsızlık fln gıbı seyler o lmadı ben de sadece ağrı
benimki sırf dalga geçmek için bile girer yani ..valla bende onun nette ne yaptığını incelerim o goggle chrome kullanıyor her gün bakıyorum geçmişe ne yaptı ne etti diye ben çok didiklerim...
hoş geldin prop, temizliğe başladın mı bakim sen...
benım butun ınternet hayatım kocamın parmaklarının ucunda :)) ılk ıckmaya basladıgımızda zorlanıodum da artık alıştım hiiiiiç garipsemiorum.. ben de arada onun hesaplarına gırıp bakıorum kafama estıkce o da rahatsız olmuo.. boyle oluo bızde :))
Az değilmişsin sen de:)
kızlar klima kullananlar için söylüyorum.
şu aralar klimaya bağlı zatürre yaygınlaşmış. dikkatli olun.
direk üzerinize gelmesin. çapraz gelmesi gerekiyormuş.
bugün gazetede yazıyordu.
gece sabaha kadar açık uyumayın arada kapatın.
bunları biliyorsunuzdur mutlaka ama ben hatırlatmak istedim.
bebişlerimiz var. :ecrin_bebek:
cnm sbh yazmışsın bunu da.. sen su ankı halınden 25 kılo daha şişmandın ve zayıfladın tabı kı catlamazsın vucudun o kıloya kdr kaldırır yanı.. kremler de elbet ıse yarıodur da olay senın zamanında kılolu olmanla ılgılı tamamen..
başlamadım tatlım 1 de baslıcam dıye karar vermıstım gelınce sporda cok yoruldum bugun de.. zaten dolapların ıcını duzeltmekle baslıcam işa ve bayag uzun surcek bu durumda işim :) bugun dolap ıclerını hallederım, yrn da sılıp supurur toz alırım fln buyuk ıhtımalle cunku artık ıs yapmak ıstemıorum doguruverırım valla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?