2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay aşı oldugumu bıle unuttum bu sefer he :S
oldugum gun acıdı sadece sonra hıc acımadı.. gecen sefer 3 gun agrımıstı, ama ateş halsızlık fln gıbı seyler o lmadı ben de sadece ağrı

Benim eşimin hiç işi olmaz...Bazen sorar ne yazıyorsun diye,ötesine karışmaz..İnternete araştırma için falan girer,genelde oyun oynar

benimki sırf dalga geçmek için bile girer yani ..valla bende onun nette ne yaptığını incelerim o goggle chrome kullanıyor her gün bakıyorum geçmişe ne yaptı ne etti diye ben çok didiklerim...

ay aşı oldugumu bıle unuttum bu sefer he :S
oldugum gun acıdı sadece sonra hıc acımadı.. gecen sefer 3 gun agrımıstı, ama ateş halsızlık fln gıbı seyler o lmadı ben de sadece ağrı

bendede ateş falan olmuyorda ağrı geçeemdi bi türlü..bi hemşire vardı mymıntı daha vurmadan gıcık kaptım zaten uyuşuk bişeydi böle geçen sefer aşımı yapan ebe kolumu büktü falan ayarladı bişeyelr yaptı bu daha kolumu uzatmadan geçirdi sanırım ondan oldu bu kadar...

benım butun ınternet hayatım kocamın parmaklarının ucunda :)) ılk ıckmaya basladıgımızda zorlanıodum da artık alıştım hiiiiiç garipsemiorum.. ben de arada onun hesaplarına gırıp bakıorum kafama estıkce o da rahatsız olmuo.. boyle oluo bızde :))

anam kan ter içinde kaldım bu ne sıcak ya, şu an salona geldim klimanın nimetlerinden faydalanmaya, bi ara nefes alamicam zannettim, çok sıcak evin içi, hooooffffffff....

ben yedim yemeğimi. börek vermişler sosisili bu sıcakta peynirli verseler ne güzel olur.
sosislerini çıkarıp akşam çayla yerim artık.

bende bugün çok acıktım ya, demek insan bedenen çalışınca daha çok acıkıyomuş...biraz terim kurusun bende gidip bi şi ler yiyeyim bari...

kızlar klima kullananlar için söylüyorum.
şu aralar klimaya bağlı zatürre yaygınlaşmış. dikkatli olun.
direk üzerinize gelmesin. çapraz gelmesi gerekiyormuş.
bugün gazetede yazıyordu.
gece sabaha kadar açık uyumayın arada kapatın.
bunları biliyorsunuzdur mutlaka ama ben hatırlatmak istedim.
bebişlerimiz var. :ecrin_bebek:

hoş geldin prop, temizliğe başladın mı bakim sen...

başlamadım tatlım 1 de baslıcam dıye karar vermıstım gelınce sporda cok yoruldum bugun de.. zaten dolapların ıcını duzeltmekle baslıcam işa ve bayag uzun surcek bu durumda işim :) bugun dolap ıclerını hallederım, yrn da sılıp supurur toz alırım fln buyuk ıhtımalle cunku artık ıs yapmak ıstemıorum doguruverırım valla :))

bizdede öyle ikimizde de az biraz piskopatlık var saklasa kıyamet kopar ama onun yüzünden kaç kişiyi silmek zorunda kaldım ben facebooktan ama dediğin gibi alıştık artık ...

valla bizde 24 saat açık klima canım yani gecede salonda uyuduğumuz için kapatmıyoruz ama klimayı uyku moduna getiriyoruz hemen hemen bütün klimalarda bu özellik var zaten, ama biz haftada bir filtrelerini çıkartıtıp yıkıyoruz ve içini süpürge makinesi ile süpürüyoruz,

teknik servisten göstermişlerdi bize bunu, eğer klimanın bakımını düzenli yaparsan bi sorun olmuyo,

gün içersinde de balkon kapısını açıp şöle bi havalandırdınmı odayı bi şi olmuyo, ama direk üstüne gelmemesi çok önemli, bizimkinin yeride çok ii direk üstümüze gelmiyo...

nerdeyse haziranın sonlarından beri kullanıyoruz ama Allaha şükür hiç rahatsızlanmadık...

he evet şişmandım da karnım bu kadar şiş değildii :CüvCüv: totom da bu kadar büyük değildii. değişik kilo alınıyo demek hamilelikte sen söyleyince farkettim bak.. ama farkındayım ben derim esnek biraz görücezzzzzz..

aman çok detaylı yapma temizliği zaten öle görünen yerleri yap olsun bitsin, keşke kendini o kadar yormasaydın...

aman nalancım siz dikkatli kulanıyorsunuz.
bugünlerde çoğu kişiden başım ağrıyor, boğazım yanıyor, burnum tıkandı şikayetlerini duyuyorum.
hepsinde klimayı açıp yatıyormuş sabaha kadar.
bir arkadaşım bu yüzden belinden çekiyor.
seneye bende düşünüyorum ama karar vermedim.
şu buharlı ufoları merak ediyorum. kulanan birinden fikir almak istiyorum.

çalışıp işten eve gidince iş yapmak zor geliyor.
toz almam lazım, çamaşır katlanacak, ütü var.
çamaşır ve bulaşık makinasını açmam lazım.
akşam halim olursa yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…