2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Puzzle'larım geldiiiiiiiiiii:) ay ne güzell sevindim hemen başlamak istedim hadi görüşürüz kızlar:)

cnm sbh yazmışsın bunu da.. sen su ankı halınden 25 kılo daha şişmandın ve zayıfladın tabı kı catlamazsın vucudun o kıloya kdr kaldırır yanı.. kremler de elbet ıse yarıodur da olay senın zamanında kılolu olmanla ılgılı tamamen..

bu arada ben geldimm uleynn.. geçmişi okuyorum sımdı ne yaptınız ben yokken dıye..
sankı hava sıcaklıgı azalmıs gıbı geldı bana bıraz.. hala ölümcül sıcak tabı bana gore ama gecen haftaya gore daha ıyıydı esıodu fln mutlu oldum.. haftaya bıtcek sıcaklar coooooooooooooook guzel....

Selam kızlarrrra.s.

Herkes iyidir umarım,dün giremedim..İftara arkadaşlar geldi hazırlık yaptık,gece de 2 ye kadar otourdular..Güya şeker testi için hastaneye gidecektim kalkamadık tabi,yarına kaldı artık..Ama sevdiğimiz arkadaşlarımız bu arada sinir buhranı yaşamadımhihoyyyt

Puzzle'larım geldiiiiiiiiiii:) ay ne güzell sevindim hemen başlamak istedim hadi görüşürüz kızlar:)

temizlikçi kabusu yaşıyoruz resmen ya.kocam kadının kıymetini bil sonra kadınsız kalıyosun diyo

hadi gözünaydın tatlım, bizimkide yarına gelir herhalde...

sorma valla, benimki bunuda kaçırdın sonunda diyo, resmen kabus bunlar ya eninde sonunda temizlik şirketiyle anlaşcam herhalde...

propp kendine geldin mi spor iyi geldimi..

kız spordan once arabada kocama sınır oldum orda kendıme geldım bı zaten :) sporda da mal gıbı onume dergı aldım her gun yurudugumun ıkı katına yakın yurumusum dergıye dalıp :)) yanı kendıme gelmekten cok yoruldum dıyebılırım bugun :)

eferim sana uzan biraz dinlenirsin

kızz fınfık belirli aralıklarla poponu kaşı sen nazar falan değmesin taş gibisin valla yazdım zaten göbek şova taş gibisin diye bayıldım valla ya çıtır hamile :))

Sağol yavrimŞeniz akşama kaldırayım bari nasıl olsa buradakiler gördü dışardan görenler olmasın müstehcen fotolarımı:roflol:

eferim sana uzan biraz dinlenirsin

Sağol yavrimŞeniz akşama kaldırayım bari nasıl olsa buradakiler gördü dışardan görenler olmasın müstehcen fotolarımı:roflol:

ya tatlım gobek şova da yazmıssın zaten de kesınlıkle katılıorum sana alıntı yapmadan yorum yazsak boyle fotolara daha ıyı olcak bence, sımdı kız kaldırmak ıstıo fotosunu ama yuz kısı alıntı yapmıs sonuc olaraktanaaaaaaaa..... aaaaaaaaa.....

kaldır kaldır nazar değer valla:)

he yazdım göbek şovada görmediler kızlar herhalde özelden yazdım şimdi alıntılarını silince kaldıracam..

Çünkü üye olmadan da dışarıdan misafir olarak gienler o resimleri görebiliyor.

ya sadece forumdakiler görse sorun değilde dışardan herkes girip bakabiliyor şu misafir olayı hiç hoş değil yani...valla ben bazen yazdıklarıma kocam girer bakar diye bile tedirgin oluyorum yani adam biliyo 24 saat burdayım ben olsam girip okumuştum kaç kere anasına o kadar şey yazıyorum okusa birbirimize girerdik şimdiye..

Dikkat et yavrim eğer potansiyel varsa fazla hakkında yorum yapma
Şahsen bende 50 kere girer bakardım kocam böyle bir siteye üye olsa..boshayallersmile

Dikkat et yavrim eğer potansiyel varsa fazla hakkında yorum yapma
Şahsen bende 50 kere girer bakardım kocam böyle bir siteye üye olsa..boshayallersmile

var canım potansiyel facebook şifremi ben değiştirim ne yapar ne eder bulur yine girer henüz burada nickimi falan bilmiyor ama görürse direk tahminde eder miracle mecbur kalınca kullanırım 3382 mersin -doğum tarihim bilir yani o yüzden o evdeyken girmiyorum pek ne olur ne olmaz...

Benim eşimin hiç işi olmaz...Bazen sorar ne yazıyorsun diye,ötesine karışmaz..İnternete araştırma için falan girer,genelde oyun oynar

prop senin aşının ağrısı kaç gün sürdü yawrum benim bu kez anamı ağlattı yaa pazaretsi aşı oldum hala ağrı var ilkindede ağrımıştı ama bu kadar değil ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…