2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim kocam hiiiç iplemez ne yapmışım neler yazmışım nickim neymiş :)) ben de onu iplemem valla..

nasıl uykum geldi bi bilseniz, var mı böle bi şi ya tam temizliğin ortasında, gözlerimi kapatsam uyucam..

biraz kestir kalk dicem ama o zaman da mayışırsın canın hiç istemez. yüzünü yıkayıp devam etsen bitirsen de yatsan? çok mu işin var daha canım. bak ben boş oturuyom gelim sana yardıma istersen :)

bizim bi tanıdığımız aldı o buharlı ufolardan , astımı vardı, buharlı olması ii olur odayıda nemlendirir felan dedi, bi işe yaramamış, kendini serinletiyordu sadece dedi, bi de çok fazla buhar üflüyo felan demişti, ama sen bilirsin tabi canım git yerinde gör ve dene derim...

benım kocam benı kıskanmayınca ben cıldırıyorum :) hele bı ıplemesın valla gozlerını oyarım..
nalan dergı okumaya dalmısım mal gıbı o yuzden cok yurumus oldum :) yoksa her zamankı sporumu yapıodum :)

ben kocamın hotmailine bakarım. face mesajlarını görüyorum.
bugün biri kocama hayatım demiş.
sinirlerim ayağa kalktı. anlamıyorum ya elin evli adamına hayatım, canım, bitanem diyorlar.
en gıcık olduğum şey.
ben hayatta diyemem. fazla göz göze bile gelmemeye çalışırım.
eşi yalnış anlamasın diye.
birgün birini yolucam valla. klava:

yat uyu nalancım. fırsatları değerlendir.
sonra çok ararız bu günleri.

öle de çok işim var canım ya...

biraz kestir kalk dicem ama o zaman da mayışırsın canın hiç istemez. yüzünü yıkayıp devam etsen bitirsen de yatsan? çok mu işin var daha canım. bak ben boş oturuyom gelim sana yardıma istersen :)

kız keşke burda olsan ne kadan güzel olurdu valla ) yok kestirmicem uyursam işler kalır, biraz daha oturim sonra yemeğimi yiyim, sonra hemen devam edim, inşallah bitiririm her şeyi bi sonraki kalkışımda.. kuzunun perdeleri makinada yıkanmıştır onları çıkartıp ascem zaten, girişmişken bitsin sonra rahat ederim...yarıladım sayılır...

işim olmasa cin gibiyim bu ne şimdi annamadım ya...

bak ii fikir aslında yürüyüş yaparken dergi ya da kitap okumak, ama bizim koşu bandında onu koyacak yer yok valla, ben mp3 çaları takıp öle yürüyorum...

bende ev işi yaparken çok yoruluyorum. mesela bir odayı silip süpürünce ara veriyorum.
en sevmediğim şey salonu halılarını süpürmek. kocişe süpürtüyorum.

ay kayınvalıdem aradı bayramda gelsenıze dıyo.. ben de cok ısterım tabı gıtmeyı de bayramda ucak fıyatları ucuk oluo 3 gunlune gıttımıze degmez yaaa.. pofffff... ıstanbul bodrum pahalıdır heralde bı de.. aman beee onlar orda mıs gıbı püfür püfür denız kenarındalar 3 aydır.. cok kıskandım cok

Çok geçmiş olsun Dalin

Aynen.Önce göbeğimin altında belirmeye başladı çizgi,şimdilerde yukarı doğru da uzanan bir çizgi var..Boydan boya kahverengi bir çizgim varkaydirigubbakcemile3

Nalan odanız gelmiş hayırlı olsun,resimlerini bekleriz

Bizimki de yarın gelecekmişhihoyyyt

keşke önceden planlamış olsaydınız erken rezervasyondan falan faydalanırdınız ama şimdi uçmuştur fiyatlar en pahalı biletler kalmıştır...valla ha mis gibidir şimdi bodrum eylülde falan daha da güzel olurdu...

onlar marmarısteler cnm da marmarıste havaalanı yok.. bodruma ya da dalyana gıdebılıosun ıste ucakla gıtseydık kayınpederım alıcaktı gelıp ordan..
kadın kac aydır soyluo bayramda gelın dıye de benım kocam hep son ana bırakır boyle, dedıgın gıbı keske ayarlsaydık mıs gıbı olurdu.. bu saatten snr o parayı bebege harcarım daha ıyı :)

Yaşıyorlar desene.....
Zaten Prop artık uçakla da olsa yolculuk yapılmamalı bence..Kendi adıma konuşuyorum tabii,benim kuzular erkenden ceee yapmasınlar diye

biz de eşim bayramda mesai yapmak zorunda kalmazsa yazlığa gidicezz inşallahh hihoyyyt

şu an halası oğlumun siparişlerini alıyor tchibo dan içim gitti ya çocuğumun alışverişini yapmaya gidemedim bende gaza geldim bu öğleden sonra çıkıp en azından kılık kıyafetini halledecem bugün...

oraya kadar gitmek dert zaten tatlım yakında değilki arabayla gitseniz..artık geçmiş ola dediğin gibi yazık o bilet parasına 3 gün için, alışveriş yapıp daha çok deşarj olursun valla:))

prop zaten uçağa binmek yasak tatlım 6. aydan sonra normalde dr raporu sormaları lazım
ama drlar da önermiyor

bak ii fikir aslında yürüyüş yaparken dergi ya da kitap okumak, ama bizim koşu bandında onu koyacak yer yok valla, ben mp3 çaları takıp öle yürüyorum...

ben hamile kalmadan önce koşu bandımı kullanıyordum dediğin gibi mp3 takıpta
hamilelik sürecinde hiç kullanmadım ama doğum sonrası tekrar başlayacam

Yaşıyorlar desene.....
Zaten Prop artık uçakla da olsa yolculuk yapılmamalı bence..Kendi adıma konuşuyorum tabii,benim kuzular erkenden ceee yapmasınlar diye
valla yaşıolar canım..
aman ya bısı olmaz kız :) senınkıler erkenden cee dıyebılırler haklısın sen yapma da doktor yasak demedıgı surece bısı olmaz yaaaaaa... zaten gıttıgımız de yok kı :) ben de bebek olmasaydı ppolonezkoye lfn gıdelım derdım kocama da sımdı harcadıgım her para gozume batıo bebege harcasaydım onu da dıorum :)
biz de eşim bayramda mesai yapmak zorunda kalmazsa yazlığa gidicezz inşallahh hihoyyyt

aman az tatıl yaptın sen nolur git bijo gıtmezsen hatrım kalır...alsanaalsanasmile

Barays yasak degıl..9. ayda bıle bınılebılır.. Doktor ızın verdıgı surece, 7. aydan snr doktor raporu soruolar zaten, THY soruo en azından denk geldım daha once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…