nasıl uykum geldi bi bilseniz, var mı böle bi şi ya tam temizliğin ortasında, gözlerimi kapatsam uyucam..
aman nalancım siz dikkatli kulanıyorsunuz.
bugünlerde çoğu kişiden başım ağrıyor, boğazım yanıyor, burnum tıkandı şikayetlerini duyuyorum.
hepsinde klimayı açıp yatıyormuş sabaha kadar.
bir arkadaşım bu yüzden belinden çekiyor.
seneye bende düşünüyorum ama karar vermedim.
şu buharlı ufoları merak ediyorum. kulanan birinden fikir almak istiyorum.
yat uyu nalancım. fırsatları değerlendir.
sonra çok ararız bu günleri.
biraz kestir kalk dicem ama o zaman da mayışırsın canın hiç istemez. yüzünü yıkayıp devam etsen bitirsen de yatsan? çok mu işin var daha canım. bak ben boş oturuyom gelim sana yardıma istersen :)
benım kocam benı kıskanmayınca ben cıldırıyorum :) hele bı ıplemesın valla gozlerını oyarım..
nalan dergı okumaya dalmısım mal gıbı o yuzden cok yurumus oldum :) yoksa her zamankı sporumu yapıodum :)
Çok geçmiş olsun Dalinselam kizlar
uzun zamandir giremiyordum tatile gidip geldim MS hastasi olan babam beyin kanamasi gecirdi derken bir turlu zaman bulamadim
gecmis cok birikmis yavas yavas okuycam umarim hepiniz iyisinizdir
bizimde gecen hafta persembe gunu kontrolumuz vardi oglum 1350gr olmus cok haraketliydi boyunu olcemedi basi asagi donmustu birde (AC)yani karin bolgesi biraz buyuk cikti insallah onemli birsey degildir
benim haala bir göbek deliğim var karnım büyük olmasına rağmen. çok derindi heralde gerilemedi bir türlü
Benimkide derindi ama son zamanlarda gerilmeye ve renk değiştirmeye başlamıştı.. Şimdide dışarı doğru fırlamaya başlamış ama çok minik... Bu arada benim karnımda çizgi oluştu başta göbek deliğinden aşağı doğru vardı şimdi göbek deliğinin üztüne doğru uzamaya başladı açık kahverengi tonlarında... Allaha şükür çatlak yok şimdilik ve umarım hiiiiiiçççç olmaz....
ay kayınvalıdem aradı bayramda gelsenıze dıyo.. ben de cok ısterım tabı gıtmeyı de bayramda ucak fıyatları ucuk oluo 3 gunlune gıttımıze degmez yaaa.. pofffff... ıstanbul bodrum pahalıdır heralde bı de.. aman beee onlar orda mıs gıbı püfür püfür denız kenarındalar 3 aydır.. cok kıskandım cok
keşke önceden planlamış olsaydınız erken rezervasyondan falan faydalanırdınız ama şimdi uçmuştur fiyatlar en pahalı biletler kalmıştır...valla ha mis gibidir şimdi bodrum eylülde falan daha da güzel olurdu...
ay kayınvalıdem aradı bayramda gelsenıze dıyo.. ben de cok ısterım tabı gıtmeyı de bayramda ucak fıyatları ucuk oluo 3 gunlune gıttımıze degmez yaaa.. pofffff... ıstanbul bodrum pahalıdır heralde bı de.. aman beee onlar orda mıs gıbı püfür püfür denız kenarındalar 3 aydır.. cok kıskandım cok
onlar marmarısteler cnm da marmarıste havaalanı yok.. bodruma ya da dalyana gıdebılıosun ıste ucakla gıtseydık kayınpederım alıcaktı gelıp ordan..
kadın kac aydır soyluo bayramda gelın dıye de benım kocam hep son ana bırakır boyle, dedıgın gıbı keske ayarlsaydık mıs gıbı olurdu.. bu saatten snr o parayı bebege harcarım daha ıyı :)
bak ii fikir aslında yürüyüş yaparken dergi ya da kitap okumak, ama bizim koşu bandında onu koyacak yer yok valla, ben mp3 çaları takıp öle yürüyorum...
valla yaşıolar canım..Yaşıyorlar desene.....
Zaten Prop artık uçakla da olsa yolculuk yapılmamalı bence..Kendi adıma konuşuyorum tabii,benim kuzular erkenden ceee yapmasınlar diye
biz de eşim bayramda mesai yapmak zorunda kalmazsa yazlığa gidicezz inşallahh hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?