ben bu hafta baya bir zor geciyor kızlar.
nezle oldum baş ağrım nerdeyse hiç geömiyor canım sadece domates ekmek istiyor ve onu yiyebiliyorum.
idrar kültür sonucum cıktı enfeksiyon varmıs haftasonu bakalım dr ne dıyecek. en son gecen hafta gitmiştim dr a işte tosticim.. çok şükür yolundaydı hersey...
ama yemek yiyememek beni çok üzüyor hele meyve yiyememek..
ya yemek yapamayan varmı benim gibi kızlarr aranızda içim bayılıyor resmen :gitme:
hayatım kaç haftalıksın
birde son adet tarihi canım onu da ekleyelim.bafo cum bilgilerimi paylaşayım senle beni de listeye eklermisin
yaşım 25
kilom 49
muhtemel doğum tarihi 28 kasım başka bilgi gerekiyormu
acıkınca mecbur kalkıp yapıyorum bir başkası yapıp önüme koysa çok sevinirim tabii ama nerdee. benim ailem de eşimin ailesi de uzakta..Şimdi kalktım şipşak yaptım yemeğimi bir de çorba yapabilsem tam olur.
bijoux çok üzülüyorum canım senin için. Allah kolaylık versin. Ben de öğlenleri uyuyorum mutlaka sonra sapşal kalkıyorum, o ayrı.. kociş de geç gelecekmiş tek başına olmak zor.. sizlerle yazışmak güzel ve çok şey öğreniyorum.selam herkese. öğlene doğru dayanamadım bulantı hapı içtim dramine. o da uyku yapıyor malum cok fena. saat 1 gibi uyumuşum az önce kalktım :bbo: ama bulantının maşallahı var tüm ihtişamıyla yerinde duruyor :bbo: bir meyve yedim bir umut ama malesef. bu akşam da çok zor geçicek belli Allah hepimizin yardımcısı olsun..
selam kızlar
benide listeye ekleybilirsiniz
26 kasım da bebişimi kucagıma alıcam inşallahhhhhhh
bijoux çok üzülüyorum canım senin için. Allah kolaylık versin. Ben de öğlenleri uyuyorum mutlaka sonra sapşal kalkıyorum, o ayrı.. kociş de geç gelecekmiş tek başına olmak zor.. sizlerle yazışmak güzel ve çok şey öğreniyorum.
bijoux canım sıkma canını benım hiç bulantı olmadı cıkarmadım da 6+6 oldun ama cok şükür hiç hamile gibi hissetmiyorum kendi mi senın ne kadarlık canım acaba benım bundan sonra olurmu kı
bilmiyorum hayatım ama umarım olmaz. benim 5+4 de başladı bulantılarım birden. o zamandan beri bi iyi bi kötü idare etmeye çalışıyorum. bugün 8+3 üz daha çok var yani :sinifsinif:
hoş geldin hayırlı olsunselam kızlar
benide listeye ekleybilirsiniz
26 kasım da bebişimi kucagıma alıcam inşallahhhhhhh
canım yaaaselam herkese. öğlene doğru dayanamadım bulantı hapı içtim dramine. o da uyku yapıyor malum cok fena. saat 1 gibi uyumuşum az önce kalktım :bbo: ama bulantının maşallahı var tüm ihtişamıyla yerinde duruyor :bbo: bir meyve yedim bir umut ama malesef. bu akşam da çok zor geçicek belli Allah hepimizin yardımcısı olsun..
cok sukur duydum tostıcım. benim ki tüp bebek o yuzden 2 haftada bir gidiyorum.kalp atışlarını duydun sanırım canım ne kadarlıkken bellı oldu kalp atışları
canım başlayanda 12. haftaya kadar devam ediyor sanırım olmayanda da olmuyor umarım kolay atlarsın bol bol c vitamını al tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?