2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bafo cum bilgilerimi paylaşayım senle beni de listeye eklermisin
yaşım 25
kilom 49
muhtemel doğum tarihi 28 kasım başka bilgi gerekiyormu

Tosti resimlere nerden giriyorsun birçok arkadaş bahsediyor ben bakamıyorum. Bir ara KK güncelleşmişti keşke öyle kalsaydı çok tepki aldılar eskiye dödü ama yeni forumlar daha kullanışlı..

selam herkese. öğlene doğru dayanamadım bulantı hapı içtim dramine. o da uyku yapıyor malum cok fena. saat 1 gibi uyumuşum az önce kalktım :bbo: ama bulantının maşallahı var tüm ihtişamıyla yerinde duruyor :bbo: bir meyve yedim bir umut ama malesef. bu akşam da çok zor geçicek belli Allah hepimizin yardımcısı olsun..

bafo cum bilgilerimi paylaşayım senle beni de listeye eklermisin
yaşım 25
kilom 49
muhtemel doğum tarihi 28 kasım başka bilgi gerekiyormu
birde son adet tarihi canım onu da ekleyelim.

hemen ekliyorum.. hadi hayırlı olsun

aynen bakalım haftaya kayınvalidem gelicek inşsallah

bijoux çok üzülüyorum canım senin için. Allah kolaylık versin. Ben de öğlenleri uyuyorum mutlaka sonra sapşal kalkıyorum, o ayrı.. kociş de geç gelecekmiş tek başına olmak zor.. sizlerle yazışmak güzel ve çok şey öğreniyorum.

bijoux canım sıkma canını benım hiç bulantı olmadı cıkarmadım da 6+6 oldun ama cok şükür hiç hamile gibi hissetmiyorum kendi mi senın ne kadarlık canım acaba benım bundan sonra olurmu kı

teşekkürler canım.. ben de şu an şapşal durumdayım. biraz açılır diye nete bakim dedim. benim eşim de geç gelecek bugün spora gidiyor haftada 3 gün akşamları iş çıkışı. inşallah artık tek başına olmicaz..

ben de istanbuldan geldim buraya kimsem yok.. 5 yıldır yalnızım :çok üzgünüm:

bijoux canım sıkma canını benım hiç bulantı olmadı cıkarmadım da 6+6 oldun ama cok şükür hiç hamile gibi hissetmiyorum kendi mi senın ne kadarlık canım acaba benım bundan sonra olurmu kı

bilmiyorum hayatım ama umarım olmaz. benim 5+4 de başladı bulantılarım birden. o zamandan beri bi iyi bi kötü idare etmeye çalışıyorum. bugün 8+3 üz daha çok var yani :sinifsinif:

bende çok uyuyorum özellikle bu hafta kafambirtürlü kalkmıyor birde çok üşüyorum ama hala bulantım yok bulantılar kaçıncı haftada başlıyo.

bilmiyorum hayatım ama umarım olmaz. benim 5+4 de başladı bulantılarım birden. o zamandan beri bi iyi bi kötü idare etmeye çalışıyorum. bugün 8+3 üz daha çok var yani :sinifsinif:

canım başlayanda 12. haftaya kadar devam ediyor sanırım olmayanda da olmuyor umarım kolay atlarsın bol bol c vitamını al tatlım

selam kızlar
benide listeye ekleybilirsiniz
26 kasım da bebişimi kucagıma alıcam inşallahhhhhhh
hoş geldin hayırlı olsun

canım yaaa

kalp atışlarını duydun sanırım canım ne kadarlıkken bellı oldu kalp atışları
cok sukur duydum tostıcım. benim ki tüp bebek o yuzden 2 haftada bir gidiyorum.
4.haftada keseyi gördük 6.haftada sesini duyduk cok sukur

slm hamişler bayanssulusmile

bafocum msj okudum tatlım opuyorumnanaktan çok sağol canmm kaydirigubbakcemile5

canım başlayanda 12. haftaya kadar devam ediyor sanırım olmayanda da olmuyor umarım kolay atlarsın bol bol c vitamını al tatlım

tamam canım çok teşekkür ederim. 3,5 haftam kaldı desene nasıl geçecek hiç bilmiyorum :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…