6+6 olduk bugün canım
sen ?
ayy ne güzel vallaaa keşke bende de olmasa... baş ağrısı yok bende bir de o olsa ne yapardım aman Allahımmm...bir gün avr aramızda benım bugün tam 7 haftalık benım hiç mide bulantısı kusma baş agrısı olmadı hıç hamıle degılım sankı
burun tıkanıklığı ben de de var.. yemek görünce benim de midem kalkıyor... Evet canım ya şu dönemi güzelce atlatsak.. rahatlasak..:Saruboceq:benimde bugün sat'a göre 8+0 oldu.
çok kötü mide bulantıları iştahsızlık var.bazen de kusuyorum.sürekli ağzımda acı metalik bi tat var.çok halsizim.yemek görsem midem kalkıyor.akşamları burnum tıkanıyor başım çok ağrıyor.hamileleiğim boyunca çok kötü başağrısı çekiyorum.adeta hastayım hamile değil sanki.bitseydi şu haftalar da normalleşseydim.
günayadınnnnn hoşgeldinn Şenizgünaydın kızlarrrrr
günayadınnnnn hoşgeldinn Şeniz
yakızlar benım 7 haftalık oldu bugün hiç mıde bulantım yada başka bir rahatsızlıgım olmadı bir arada şişkınlık oluyor acaba bundan sonra olur mu
günaydın kızlarr
genelde babalar hep kız istiyo annelerde erkek acaba kayınvalidelik damarlarımızmı gelişiyoo
Ay ilk kimin belli olursa gelip yazcak buraya kızmış erkekmiş diye çatır çatır çatlatcak bizi :))
1-2 kasım anneleri söyler heralde benim 11 filan
İşallah geliriz bugünleri gösteren rabbim bize o günleride nasip eder İşallahhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?