2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaç üniv. bitirdi kocan bakim en az 2 demezsen övemezsin burada kocanı ona göre sempatiksalakcinni

ya ben söylicektim de pislik yapmıyım dedşm sonra bana cadı diyolar ağzımdan aldın lafı :roflol::roflol::roflol:
5 üni bitirdi tatlım benim kocam.. hem boyu da 192:roflol::roflol::roflol::roflol: hahahahahahahah

ben süs filan yapamicam yetişmez çünküüü :))

haberde wermeyi düşünmüorum doğumdan önce kimseye :)))

çay içersinnn

anlarsın tabii. bakarsın ki şurası tozlu falan için rahat etmez yaparsın :)

ayy görcez bakalim napicammm

ya ben söylicektim de pislik yapmıyım dedşm sonra bana cadı diyolar ağzımdan aldın lafı :roflol::roflol::roflol:
5 üni bitirdi tatlım benim kocam.. hem boyu da 192:roflol::roflol::roflol::roflol: hahahahahahahah

Doktora yaptımı doktora :roflol: benim kocam yapmadı

Bir dahaki muayenemde söyliyimde yapsın bir doktora :roflol::roflol:

internetten bakıyorum kapı süsleri çok klasik ya pembe ya mavi.
çok kötü renkler.
ben oğluşuma mavi renk birşey almayı pek istemiyorum.
turkuaz rengi olabilir.

internetten bakıyorum kapı süsleri çok klasik ya pembe ya mavi.
çok kötü renkler.
ben oğluşuma mavi renk birşey almayı pek istemiyorum.
turkuaz rengi olabilir.

melodi gözün aydın maşallah oğluşuna sen burdayken yazayım sonradan görmüyorsun fırça atıyorsun :roflol:

Bu arada evet haklısın mavi ve pembe çok sıradan..

Turkuaz renginin maviden farkı ne :uhm:

gidim işlerimi bitirim yarına bişe kalmasın. yarın da paso toto büyütürüm

yemeğimi yedim domateslerimi konservelik yaptım ve yine dinlenmeye geldim, şu toz ve banyo işinide halledersem hemen duşa atlicam...kan ter içinde kaldım valla, şu tepemde sabahın köründen beri delme işlemi yapan herifin ben ağzına e......, kafam şişti ya, acayip başım ağrıdı...

gitti gidiyorda bunu gördüm. fiatı yazmıyor.
böyle birşeyi yaptırmaya kalksam ne kadara mal olur acaba?
birde güvenilir bir yere yaptırmak lazım.

prop kapı süsün hayırlı olsun çok tatlıymış gerçekten, şeker işinide hallettin geriye kaldı valizin hadi bakalım bi gayret bu hafta her şeyi tamamlican sen valla...

prop kapı süsün hayırlı olsun çok tatlıymış gerçekten, şeker işinide hallettin geriye kaldı valizin hadi bakalım bi gayret bu hafta her şeyi tamamlican sen valla...

saol bebeem.. valızımı de hazırlaması kaldı tatlım bı tek herseyı hazır alıncaklar alındı yanı.. gecelıklerı fln yıkayıp utulemem lazım valıze koymadan once de bugun gezmeye gıttıgımden yalan oldu yrn spordan snr belkı baslarım :)

fınfıkcım aşkolsun fırça atarmıyım ayol!
sağol canım.
biraz sabırsızım napim.
turkuaz daha tatlı bir mavi. ben mavi rengini pek sevmiyorum.
yeğenimi büyütürken abim sağolsun herşeyi mavi istedi.
o zamanlar evimizin banyosu tadilattaydı.
kendi evi gibi gitmiş, küvet,klozet, lavaboyu mavi seçmiş.
sinir olmuştum.

bijo senin süsünde çok farklı ve çok hoş.

ben çantaya konacakları alıp kenara koyayım diyorum.
gecelik, çamaşır filan almaya cesaret edemiyorum.
cuma günü dr. çıkışı eşimle çarşıya gidecektik ama sıcaktan fenalık geldi ve vazgeçtim.
havalar serinlesin artık. hiçbirşey alamıyorum sıcaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…