2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bijo, kabuklarını soymuyor musun domateslerin? Kabuk ve çekirdeğini hiç sevmiyorum yemekte ya

bijocum sağol canım.
tuzu çorba kaşığı ile atıyorsun değil mi?
kavanozları dolapta ters mi tutuyorsun?

rica ederim hayatım..
tuzu yemek kaşığıyla atıyorum ama çok tepeleme değil.. kavanozları dolapta düz tutuyorum hayatım. sadece 2 gün tezgahta veya masada nerde bekleticeksem altına bir mutfak bezi seriyorum (fışkırırsa diye) ters tutuyorum. 2 günden sonra dolaba koyarken düz koyuyorum. zaten konserve gibi oluyo ya açarken anca bıçakla havasını alıp açabiliyorsun :)

ne diyosun sen yaaa klava:klava:

hiii miracle burada bende dahil olmak üzere ne kadar tiryaki bıraktı sigarayı yapma nolur yaaa :çok üzgünüm:

ilk 3 ay bnde hiç ağzıma bile sürmedim sonra arada bi kocamdan çekiyodum ama çok kötü oldum o gün o bi tane beni doğuma kadar götürür inş. yoksa bende kesinlikle içmek istemiyorum ama çok kastıkça canım daha çok istiyor o günden sonra içmedim hiç...

miracle allah seni ne etmeye. ben eşime yanımda içiyor diye kızıyorum.
yanımdan uzaklaştırıyorum sen içmişsin yapma be canım.
içilen duman bile zararlı. bir daha içme emi.

herkese selam, sabahtan beri geçmişi okuyorum anca bitirdim
aklımda kaldığı kadarı ile
nalan odan ve kızının kıyafetleri çok güzelleri canım iyi günlerde kullanın inşallah. Ayrıca şeker olayında da senin kendi yaptığın diyetin daha başarılı olacağını düşünüyorum inşallah
prop sen de alışveriş işini bitirdin kapı süsün şahane darısı bizlerin başına
melodi oğluna maşallah iyi bakmışsın sorun olmamasına sevindim

domatesler için bende farklı bir yöntem duydum biraz uğraştırıcı.
maden suyu şişlerini atmayıp biriktiriyorsun ve robotta çektiğin domatesleri içine koyuyorsun.
ağızlarını kapatmak için bi alet varmış. aynı maden suyunun kapalı şekli oluyor.
sonra bu şişeleri büyük bir kazanda kaynatıyorsun.
tek kullanımlık oluyormuş.
dediğim gibi zahmetli bir yöntem.
bijonun ki kolaymış.
kavanozum yok keşke reçel aldığım kavanozları biriktirseydim.

miracle allah seni ne etmeye. ben eşime yanımda içiyor diye kızıyorum.
yanımdan uzaklaştırıyorum sen içmişsin yapma be canım.
içilen duman bile zararlı. bir daha içme emi.

ya melodi tiksinmeyi çok isterdim hep hamile kalınca umarım tiksinirim diyodum ama tam tersi oldu kocam canım çekmesin diye benden gizli içiyor ama tutuyorum kendimi bi o gün tutamadım işte içtim ama ddiğim gibi doğuma kadar başka içmemeyi umuyorum bende

içmek istemediğini zaten biliyorum kim isterki karnındaki bebeği zehirlemeyi ama lütfen aklına geldiğinde başka birşeyler ile ilgilen ve unut onu gerçekten günah bebeğine yapma nolur :sinifsinif:

Ben de cumartesi günü doktordaydım şeker testim yapıldı 130 çıktı yırttım yani :)
Oğlumda 900 gram olmuş keyfi yerindeymiş muhtemelen 20 kasımda alırız dedi ama netleştirmedi doğum tarihini tam olarak. Bi daha Eylül sonunda gidecekmişim. Şikayetin yoksa gelmene gerek yok dedi

aslıcım sağol canım.
ben iyi besleyemedim diye düşünüyordum.
ne balık yiyorum ne de ceviz.
cevize alışamadım bir türlü içim istemiyor.
balıkta sıcakta yemiyorum.
omega 3 yazdırıdm doktora eylül ayında başlarım yemeğe.

kızlar şeker testim için aradım hemşire normal dedi.
idrar içinde normal dedi. sonuçlarını gelip alabilirsiniz dedi.
sıcakta gitmem çok zor. eşime aldırayım bari.
değerlerimi bilmiyorum.
birde bana 50 lik yükleme yapıldı.
50 lik normal mi az mı?

internetten baksana canım haftasına göre gayet iyi bence
Ben de ostimax kullanıyorum balık yağı hapı, 4.ayımdan beri onu veriyor bana doktorum

evet 50 lik yüklüyorlar ilk etapta sorun olursa 75 ya da 100 lük içiyosun

içmek istemediğini zaten biliyorum kim isterki karnındaki bebeği zehirlemeyi ama lütfen aklına geldiğinde başka birşeyler ile ilgilen ve unut onu gerçekten günah bebeğine yapma nolur :sinifsinif:

öyle canım valla haklısın adam bi gün paketini evde unuttu saldırdım direk evdede bulundurmuorum zaten inş.içmicem başka doğuma kadar...

dün kayınvalidemler bizdeydi iftarda, ee onlar var diye kendi annemleride çağırdım. Tam 9 çeşit yemek yaptım salatayı çıkarırsak 8 çeşit sonra akşam kendimle gurur duydum kızlar :)) Ama bugün yorgunluktan ölüyorum 1 saatim kaldı eve gitmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…