domatesleri bir güzel yıkıyorum. kocaman bir tencerenin altını yakıyorum. posta posta domatesleri 2 ye bölüp rondoya atıyorum. su gibi oluyor zaten. tencereye ekliyorum işte rondoda çektikçe. 10 kilo kadar domatese 2 kaşık tuz koyuyorum. kaynıyor bir 15 dk falan. kapatıyorum altını. hemen sıcakken kavanozlara koyuyorum. 2 gün kadar ters çeviriyorum kavanozları gözümün önünde bir yerde duruyolar. (fışkırırsa göreyim diye) ondan sonra da yukarı mutfak dolaplarına kaldırıyorum bu kadar.
kızlar domatesi seven yapsın kışın inanılmaz rahat ve inanılmaz lezzetli oluyor. kavanozu açtığınızda da hepsini hemen kullanmak zorunda değilsiniz bir hafta kadar buzdolabında bekleyebiliyor..
bijocum sağol canım.
tuzu çorba kaşığı ile atıyorsun değil mi?
kavanozları dolapta ters mi tutuyorsun?
ne diyosun sen yaaaklava: klava:
hiii miracle burada bende dahil olmak üzere ne kadar tiryaki bıraktı sigarayı yapma nolur yaaa :çok üzgünüm:
miracle allah seni ne etmeye. ben eşime yanımda içiyor diye kızıyorum.
yanımdan uzaklaştırıyorum sen içmişsin yapma be canım.
içilen duman bile zararlı. bir daha içme emi.
ilk 3 ay bnde hiç ağzıma bile sürmedim sonra arada bi kocamdan çekiyodum ama çok kötü oldum o gün o bi tane beni doğuma kadar götürür inş. yoksa bende kesinlikle içmek istemiyorum ama çok kastıkça canım daha çok istiyor o günden sonra içmedim hiç...
aslıcım sağol canım.
ben iyi besleyemedim diye düşünüyordum.
ne balık yiyorum ne de ceviz.
cevize alışamadım bir türlü içim istemiyor.
balıkta sıcakta yemiyorum.
omega 3 yazdırıdm doktora eylül ayında başlarım yemeğe.
kızlar şeker testim için aradım hemşire normal dedi.
idrar içinde normal dedi. sonuçlarını gelip alabilirsiniz dedi.
sıcakta gitmem çok zor. eşime aldırayım bari.
değerlerimi bilmiyorum.
birde bana 50 lik yükleme yapıldı.
50 lik normal mi az mı?
içmek istemediğini zaten biliyorum kim isterki karnındaki bebeği zehirlemeyi ama lütfen aklına geldiğinde başka birşeyler ile ilgilen ve unut onu gerçekten günah bebeğine yapma nolur :sinifsinif:
saol Aslı, yes darısı başınıza.. hadı hadı kaldırın popoları alısveırslerınızı bıtırın hadı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?