teşekkür ederim canım opuyorumnanaktanbijo senin süsünde çok farklı ve çok hoş.
sağol hayatım aman bakmak seçmek 5 dk lık iş. bir gün çıkarsınız yine bu işleri halledersiniz nolcak..biju senin kapı süsünde çok hoşmuş gerçekten, ben daha onlarla ilgilenemedim ya...
napıyolar kız bütün gün saray mı yapıyolar. sizin kapıcı bilir gelince bi sor bakalım :) ne zaman biticek ki anam bir tek bugün değilse çekilmez valla..başıııııımmmmm ağrıyo, tansiyonum oynadı kesin bu gürültüden, benim şekerim kesin sinirden fırlıyordur şeker yememden felan değil...
gecelikler yazlık alıcam ben hastane cook sıcak oluyor. e evde de gecelik giymeyi düşünmüyorum zaten. beden olarak da şimdiki bedenime yakın alırım sanırım canım..kızlar valiz hazırlayanlar gecelikleri nasıl alıyorsunuz?
kış için şimdiden ben burada bulamıyorum.
resim ekleme şansınız varsa fikir olur diye düşündüm.
bedeni neye göre aldınız?
nalancım kışlık domates olayını ben de yapıyorum harika oluyor. gelen soruyor yemeğe ne koydun sen diye :) geçen sene 10 kilodan yapmıştım bu sene 15 kilodan yapıcam. hem çok kolay yapılıyor zahmetli değil hem de sonuç harika oluyor di mi..
ben işlerimi bitirdim bir tek balkonu yıkamadım belim ağrıdı cesaret edemedim belki gelince eşime yıkatırım. yıkar ara sıra zaten sever. yemeğimi de koydum, biraz takılim az sonra koltuğa uzanış poziyonuma geçicem :)
kahve selulır yapmıo azaltıyo cnm yakın zamanda kanıtlandı bu yanlış bılıomuluz dıye.. ama kafeınsız ıc tabı bebege kafeın gıtmesın.. saol bu arada darısı basınıza amin..nihayet kıçımın üstüne oturucam canım acaip kahve istedi hergün içmeye başladım selülitler az geldi galiba bacaklarıma...propp gözünaydın bitirdin işleri darısı bizlerin başına..kapı süsünüz gerçekten çok güzelmiş güle güle kullanın...
hanımlar maşllah çantalar hazırlanmış bile ben daha
hazırlamadım artık bayramdan sonra başlıycam hazırlıklara
ama çoğu alışverişimi yaptım
kızlar bişey sorucam sizde çantaya konacakların listesi varmı
nihayet kıçımın üstüne oturucam canım acaip kahve istedi hergün içmeye başladım selülitler az geldi galiba bacaklarıma...propp gözünaydın bitirdin işleri darısı bizlerin başına..kapı süsünüz gerçekten çok güzelmiş güle güle kullanın...
kızlar kışlık domatesleri nasıl yapıyorsunuz.
ben robottan geçirip buzluğa koymayı düşünüyorum.
ama yapanlardan fikir almak istiyorum.
kahve selulır yapmıo azaltıyo cnm yakın zamanda kanıtlandı bu yanlış bılıomuluz dıye.. ama kafeınsız ıc tabı bebege kafeın gıtmesın.. saol bu arada darısı basınıza amin..
Yeni doğan ve anne için ihtiyaç listesi | burcuname
o gün tüm bi sigarayı da içtim kahveyle ii pok yemişim di mi...
canoo 3ü 1arada içiorum ben malesef ii değil hiç ama bu aralar irade sıfır bende canım bişey istedimi anında yapıyorum o gün tüm bi sigarayı da içtim kahveyle ii pok yemişim di mi...
canoo 3ü 1arada içiorum ben malesef ii değil hiç ama bu aralar irade sıfır bende canım bişey istedimi anında yapıyorum o gün tüm bi sigarayı da içtim kahveyle ii pok yemişim di mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?