2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu saatte sıesta mı olur.. git yemegını ye sonra yap sıestanı :))
ben de yaz maz ıstemıorum artık hep kış olsun.. ben zaten yazı sevmezdım.. baharı severım ben.. ozellıkle sonbaharı

tinaydııınnn
bu saat oldu halen ayılamadım bide 1 saat geç kaldım bugün işe bilmiyorumkismile
çokta acııııkktıımmm boshayallersmile

bende acıktım iloş.. yemegımı hazılrıorum sımdı ben de.. normalde 2 de yemem gerekıo ama valla ben 1de yerım hazır olunca :)

canım işte bebeğin duruş şeklinden artık nefes almakta zorluk çekmek normal deniliyor zaten son 3 aylık dönemde bende bazen kasıklarımda aşağılarda hissediyorum artık ayağımı kolumu bilemiyorum ama camımı çok acıtıyor ama sürekli orda durmuyor sonra bi bakııyorum yukarılarda bi yerde daha yer beğenemedi benim sıpa..

benimkide öyle miracle bazen taa kasıklarımda aşağıda hareket ediyor bazen yukarda benimde canımı çok acıtıyorr arada :) kuzucuklarrr

benimde 1.30 da yimem lazım ama dayanamam o kadan
menemenimi söledim tıkıniciim vallaa

tinaydııınnn
bu saat oldu halen ayılamadım bide 1 saat geç kaldım bugün işe bilmiyorumkismile
çokta acııııkktıımmm boshayallersmile

bende geç kaldımmm işee 45 dk kadar eşimde geç kaldı tabee onlar kart basıyorlar birdee söylene söylene hal olduu arabada :) ben birde sağlık ocağına gittim :)

bende geç kaldımmm işee 45 dk kadar eşimde geç kaldı tabee onlar kart basıyorlar birdee söylene söylene hal olduu arabada :) ben birde sağlık ocağına gittim :)

ayy benim kocem 2 de gittiği işe geç kalıyo hergün :roflol:
neyseki ben yakalanmadım
o yüzden yarın ölene kadar izin isticiimm
ne kadanda yüzsüzüm yauuuuvv zemuszemus

işe girene kadar daha böyle.. işe girdikten sonra burdakı calısanlar gun ıcınde gırebılıo ya benım asla ve de asla oyle bı ihtimalim dahi olamaz, ondan snr aksamdan aksama gırebılırım ancak o da fırsat olursa :)

anladım canım üüzlüyodum valla ilk zamanlar yazık bı kız hamile hamile oralarda diye :)))hakkaride çalışan arkadaşlarım var biliyorum az çok ne kadar zor şartlarda olduğunu ondan şey ettiydim...

aman allah korusun yaa ne işim var hakkaride =)

ohhhaaaaa seneler once yaıznca sasırdım bı baktım da 2006dan berı uyeymıssın iloş ya :S

yes kuzum eskiyim sitede
üye olduğumda nişanlıydım evlendim çoluk çocuğa karışıyom kaydirigubbakcemile3
eskiden uyuz olurdum hamile sitesi oldu çıktı die isyan ederdik bi geyik grubumuz vardı
şimdi ben burdan çıkmıyorum başka topiklere bakmıyorum:roflol:

Back
X