Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy burada kredi satan bir bankacı hatun var akıllara zarar millette ne oruç kalıyor, ne abdest :roflol::roflol:
ayyy burada kredi satan bir bankacı hatun var akıllara zarar millette ne oruç kalıyor, ne abdest :roflol::roflol:
canım işte bebeğin duruş şeklinden artık nefes almakta zorluk çekmek normal deniliyor zaten son 3 aylık dönemde bende bazen kasıklarımda aşağılarda hissediyorum artık ayağımı kolumu bilemiyorum ama camımı çok acıtıyor ama sürekli orda durmuyor sonra bi bakııyorum yukarılarda bi yerde daha yer beğenemedi benim sıpa..
nası ya, cıbıldak mı, civelek mi ?:roflol:
tinaydııınnn
bu saat oldu halen ayılamadım bide 1 saat geç kaldım bugün işe bilmiyorumkismile
çokta acııııkktıımmm boshayallersmile
bende geç kaldımmm işee 45 dk kadar eşimde geç kaldı tabee onlar kart basıyorlar birdee söylene söylene hal olduu arabada :) ben birde sağlık ocağına gittim :)
benimde 1.30 da yimem lazım ama dayanamam o kadan
menemenimi söledim tıkıniciim vallaa
ye bakalım yawrum yarasın bebeğine..kıs iloş sana bişey sorcam sen hakkaride falan değilsin di mi öylesine mi yazdın hakkari diye
yok kuzum istanbuldayım
seneler önce yapmıştım kaldı öle boshayallersmile
ohhhaaaaa seneler once yaıznca sasırdım bı baktım da 2006dan berı uyeymıssın iloş ya :S
anladım canım üüzlüyodum valla ilk zamanlar yazık bı kız hamile hamile oralarda diye :)))hakkaride çalışan arkadaşlarım var biliyorum az çok ne kadar zor şartlarda olduğunu ondan şey ettiydim...
ohhhaaaaa seneler once yaıznca sasırdım bı baktım da 2006dan berı uyeymıssın iloş ya :S
kız sen 2010 da girmişsin iloşdan çok mesaj yazmışsın yuhhh:))))