2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işte ozaman gerçekler senin suratınada şirrraaannnkkk die çarpıcak piropp :roflol:
erkek milleti bu :mymeka:

hee onu benimkide dioo
45 kiloyken seviyodum beğeniyodumda 80 kilo olursan mı beğenmicem ben senin görüntünümü seviyorum kalbini vs vs zırvalıyo emme
hep laf hep laaafff :1closedeyes::kızgın:

kesinlikle laf olduuna emin olabilirsin...
başka türlüsüne asla inanmam zaten..erkekler için çok önemli bişii eşinin fiziği..
dağilip gidince anneleri gibi görüolar.

Biz de kocamla kiloda eşitlendik ne diyeyimkafamçokkarıştıZaten benimki de her daim formunu koruru,o kadar ekmek yer,bana mısın demez

dilemma sen kendini muaf tut biz bitaneyle bu kadar olduk sen 2 tane taşıyosun normaldir :asigim:

ben hamile kaldığımda evlendiğim kilodan 10 kilo daha zayıftım :D adam beni ilk defa zayıf görmüştü yazık. o yüzden zavallım her halime alışkın.. sesi de çıkmaz ona farketmiyo heralde..

benim kocam 102 kilo :) ben çatlasam olmam o kadar ama benimde doğumdan hemen sonra eski halime dönecğimi sanıyo kotlarımı özledim diyorum kışın giyersin diyo hee dedim kışında gebe sonrası alışveriş zaman

kesinlikle laf olduuna emin olabilirsin...
başka türlüsüne asla inanmam zaten..erkekler için çok önemli bişii eşinin fiziği..
dağilip gidince anneleri gibi görüolar.

tebikide laf
hem öyle söylüyo hemde senin vücut yapın kemikli imkanı yok okadar kilolu olmazsın die beni teselli ediyo gibi gözüküp aslında kendini teselli ediyo
bilinç altı hayır hayır benim karım o kadar şişko olamaz :roflol:

kilodan yana sıkıntım yok marta kadar 1 gr bıle fazlam kalmaz hepsını vermıs olurum.. ama pörsüyen derim, selültlerim, çatlaklarım nolur onu bılmıorum

dilemma sen kendini muaf tut biz bitaneyle bu kadar olduk sen 2 tane taşıyosun normaldir :asigim:

benim kocam 102 kilo :) ben çatlasam olmam o kadar ama benimde doğumdan hemen sonra eski halime dönecğimi sanıyo kotlarımı özledim diyorum kışın giyersin diyo hee dedim kışında gebe sonrası alışveriş zaman

Benimki de siz üç kişsiniz deli misin şişman falan değilsin diyo,züğürt tesellisi gibi olsa da bazen çok iyi geliyo duymakboshayallersmile

Bir de doğumdan sonra sen de kilo milo kalmaz iki çocukla uğraşmaktan diyorr..Ya diyorum ben de...........

bende evlediğim 52 kloydum sonra 62lere kadar çıkmıştım
hamile kaldığımda 60 kiloydum şimdi ise 71 oldum
ben çok hayflanıyorum ama eşim aksini düşünüyor
bu halimi çok beğeniyormuş doğum sonrasıda kilo verme diyor ama
gelin bana sorun
mutlaka zayıflamam lazım en azından 60a tekrar inmeliyim
yoksa kendimi hep mutsuz hissedirim

merhaba kızlar
ben de acayip tatlıya düştüm ya
kilolardan bahsetmişsiniz benim bundan sonra alıp başını gidecek sanırım
çatlak sorunum yok da selülitler diz kapağıma inecek artık
kocam da spor yaparsın doğumdan sonra kaybolur diyor kolay sanki o kadar

hofff...napicam bilmiorum..çatlamaktan çok korkuyorum..bisürü kilo aldim ama selülitim çikmadi pek fazla.eşimde hemfikir bu konuda benimle :)
75 kilo benimde eşim..ben 80 :)))

ya bende öyle çok kilo almadım henüz kiloyu veririmde bi şekilde doğumdan sonra zaten kilo konusu yaptığım zaman bencil diyor bana sen bebeği değil kendini düşünüyosun oluyor ama selülit nerden çıktı yani adamdan çok ben rahatsız oluyorum çok gıcık bişey ıyyy...

kilodan yana sıkıntım yok marta kadar 1 gr bıle fazlam kalmaz hepsını vermıs olurum.. ama pörsüyen derim, selültlerim, çatlaklarım nolur onu bılmıorum
çatlakların beyaz olacak o kadar da çok belli olmayacak. doğum yapan arkadaşımdan biliyorum dikkat edersen görüyosun o yüzden çok sıkma canını..
derin de spor yaparsan düzelir ona da üzülme hayatım..

Bijo ben ekledim o adresi oldu mu bilmiyorum..Msn çok kullanmam
canım emin misin eklediğine? listede görünmüyorsun.. msn kişi listesinde var mı 2010 kasım anneleri grubu?

Back
X