Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee onu benimkide dioo
45 kiloyken seviyodum beğeniyodumda 80 kilo olursan mı beğenmicem ben senin görüntünümü seviyorum kalbini vs vs zırvalıyo emme
hep laf hep laaafff :1closedeyes:![]()
Biz de kocamla kiloda eşitlendik ne diyeyimkafamçokkarıştıZaten benimki de her daim formunu koruru,o kadar ekmek yer,bana mısın demez
kesinlikle laf olduuna emin olabilirsin...
başka türlüsüne asla inanmam zaten..erkekler için çok önemli bişii eşinin fiziği..
dağilip gidince anneleri gibi görüolar.
dilemma sen kendini muaf tut biz bitaneyle bu kadar olduk sen 2 tane taşıyosun normaldir :asigim:
benim kocam 102 kilo :) ben çatlasam olmam o kadar ama benimde doğumdan hemen sonra eski halime dönecğimi sanıyo kotlarımı özledim diyorum kışın giyersin diyo hee dedim kışında gebe sonrası alışveriş zaman
Benim kocamda bana geçen gün hamile kaldığımdan beri kaç kilo aldığımı sordu:S
1 senelik evliyiz 15 kilo aldı Allahtan boyu uzunda 1,90
çatlakların beyaz olacak o kadar da çok belli olmayacak. doğum yapan arkadaşımdan biliyorum dikkat edersen görüyosun o yüzden çok sıkma canını..kilodan yana sıkıntım yok marta kadar 1 gr bıle fazlam kalmaz hepsını vermıs olurum.. ama pörsüyen derim, selültlerim, çatlaklarım nolur onu bılmıorum
canım emin misin eklediğine? listede görünmüyorsun.. msn kişi listesinde var mı 2010 kasım anneleri grubu?Bijo ben ekledim o adresi oldu mu bilmiyorum..Msn çok kullanmam