2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vayyyy iloşş.. demek körpecik tazeydın o zamanlar şimdi karta kaçtın :roflol::roflol:

nie yüzüme vuruyon piropp mafoldumben
dünde kilo mevzusu oldu
ben ağlanıyorum şişko oldum çatladım vırt zırt die kocemde beni teselli etmeye çalışıyo göyaaa
1 sene önce bölemiydim dedim ki evlendikten sonrada 5 kilo aldım ben
ona bakarsan ben seni tanıdığımda 8 sene öncede 1 sene önceki gibi değildin ozaman 20 yaşındaydın şimdi 28 dedi benneyaptımki
yani herif apaçık kartlaştın artık dedi
vurun yüzüme vurun topluca gelin :gitme:

odun adamlar işte :mymeka:

bugünde herkeşler dut yemiş bülbül gibiler
benim işim yok ya ondan heralde alsanaalsanasmile

selamlar
bende yeni yemek yedim ama
acıktım yine pek severek yememiştim zaten
demek ki gözüm doymadıkaydirigubbakcemile4

nie yüzüme vuruyon piropp mafoldumben
dünde kilo mevzusu oldu
ben ağlanıyorum şişko oldum çatladım vırt zırt die kocemde beni teselli etmeye çalışıyo göyaaa
1 sene önce bölemiydim dedim ki evlendikten sonrada 5 kilo aldım ben
ona bakarsan ben seni tanıdığımda 8 sene öncede 1 sene önceki gibi değildin ozaman 20 yaşındaydın şimdi 28 dedi benneyaptımki
yani herif apaçık kartlaştın artık dedi
vurun yüzüme vurun topluca gelin :gitme:

ha valla kartlaştık beni tandığında 47kg.dım nişanladığımızda 50 ve evlendikten sonra 55 oldum şimdi 62 yim 4 kilo daha alınca adamla aynı kiloda olacam kabus ya kiloda almıyo benim adam ne gıcık ya..ama iloş 25 ten sonra nasıl geçti anlamadım ben 28 deyince 20 yaşındayken baya bişey gelirdi şimdi 28 oldum hiçö de öle çok değilmiş canımm:))o gün kocama dedim ki sen şimdiden bana para birikitir seneye yazın selülit ve çatlaklar için güzellik salonundan çıkmıcam haberin olsun dedim adam direk valla ben hiç acımam bana uyar geçecekse git dedi kız bi zoruma gitti ben böyle aşkım sende çok yok falan niye takıyosun demesini beklerken adam benden çok takmış demek ki git diyo bana :kızgın:

miracle valla hava atmak gibim olmasın ama benim kocam sen her halinle güzelsin, 20 kılo daha alsan ben yıne senı aynen severım, boşuna takıyosun abartcak bişiyin yok diyo bana paso, hıhhh :roflol::roflol:

ha valla kartlaştık beni tandığında 47kg.dım nişanladığımızda 50 ve evlendikten sonra 55 oldum şimdi 62 yim 4 kilo daha alınca adamla aynı kiloda olacam kabus ya kiloda almıyo benim adam ne gıcık ya..ama iloş 25 ten sonra nasıl geçti anlamadım ben 28 deyince 20 yaşındayken baya bişey gelirdi şimdi 28 oldum hiçö de öle çok değilmiş canımm:))o gün kocama dedim ki sen şimdiden bana para birikitir seneye yazın selülit ve çatlaklar için güzellik salonundan çıkmıcam haberin olsun dedim adam direk valla ben hiç acımam bana uyar geçecekse git dedi kız bi zoruma gitti ben böyle aşkım sende çok yok falan niye takıyosun demesini beklerken adam benden çok takmış demek ki git diyo bana :kızgın:

oooooooooo seninkide fena pot kırmış hepsi aynı bunların sanki kendileri çok matah :mymeka:
biz tanıştığımızda 50 kiloydum sonra 45 e düştüm :S sonrasını saymıyım suan 66.500
işin kötüsü adam 62 kilo:roflol:
bazen sinirlendiğimde diyorum çıkarım üstüne ezerim seni asabımı bozma die :roflol::roflol:

miracle valla hava atmak gibim olmasın ama benim kocam sen her halinle güzelsin, 20 kılo daha alsan ben yıne senı aynen severım, boşuna takıyosun abartcak bişiyin yok diyo bana paso, hıhhh :roflol::roflol:

sus kızzz söleme öyle bozma moralimi:))benimki daha bendeki değişimi sindiremedi zannımca beraber şaşırıyoruz sülilitlerime çatlaklara napam bende gidecem artık madem o acımıyomuş ben hiç acımam eski bacaklarımı istiyorumm benn...

hee onu benimkide dioo
45 kiloyken seviyodum beğeniyodumda 80 kilo olursan mı beğenmicem ben senin görüntünümü seviyorum kalbini vs vs zırvalıyo emme
hep laf hep laaafff :1closedeyes::kızgın:

oooooooooo seninkide fena pot kırmış hepsi aynı bunların sanki kendileri çok matah :mymeka:
biz tanıştığımızda 50 kiloydum sonra 45 e düştüm :S sonrasını saymıyım suan 66.500
işin kötüsü adam 62 kilo:roflol:
bazen sinirlendiğimde diyorum çıkarım üstüne ezerim seni asabımı bozma die :roflol::roflol:

heee kendini çitlembik gibi benimkininde bende demeye başladım kızdırma beni çıkarım üstüne diye:))))

benim kocam 90 kilo ben töbe o kadar şişemem de :) yanı bu saatetn sonra 12 kılo daha almam lazım onun kadar olabılmek ıcın.. ama benımkı de tabı kı sasırıo yan yaglarımı sıkıo gobegıme vuruo pa pat fln da gecıcı oldugunu dusunuo.. 1 ay snr tekrar eskı halıme odnceıgmı dusunuo, oyle olmayınca nolcak bılmıorum ben de :))

kilo demeyin yaramı deşmeyin..balayi fotolarimiza bakiodu eşim..ayyyyy incecikmişsin kopcakmiş belin dedi..dana gibiyim tabi şimdi...

Biz de kocamla kiloda eşitlendik ne diyeyimkafamçokkarıştıZaten benimki de her daim formunu koruru,o kadar ekmek yer,bana mısın demez

Back
X