2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende ilkine kaynanamla ikinciye annemle 3. cuye kısmet ama tek gtmem heralde yanımda bırı olsun ısterım esım su an gelemez dukkanı bırakıcak kımse yok...

tabi herkez farlı hisseder bu dönemde.canım kimle istyosa onla git delikafadulden

yok canımm yiyip hemen çıkarmaktansa beklemen daha iyi zaten bebişş depodanda alıyo vitamininii

zten insan cıkartırken cok zorlanıyo ondanda korkuyorum.inşallah en kısa zamanda gecer gercı 14 haftaya kadar devam dıolarmıs ama...bi ümit gecer dıe beklıyorum Allahtan butun gun surmuyo..
bu arada ben kesınlıkle tatlı cıkolata falan yıyemıyorum mıgdem kalkıyo bole olan baskası varmı...CADIARZU

ben.önceden tatlı çikolata diye aklım çıkardı.şimdi bakınca bile midem fena oluyo.kafamçokkarıştı

Ben tüp bebek yaptım ondan dır, sen doktorunla görüştün mü bari?
yok zaten yarın gidicem o zaman sorucam.

gelince hemen bizede haber verr merak ederim benn
hemen hatta resmini bile koyarım kesenin fotosunu koymuştum.

ben.önceden tatlı çikolata diye aklım çıkardı.şimdi bakınca bile midem fena oluyo.kafamçokkarıştı
benim de aynen midemi bulandırıyor çok çok ilginç

ben hepsine tek gittim.kötü bişey der diye çok korktuğum için.onu üzgün görmeye dayanamıyorum.ben abartmadan yavaş yavaş anlatırım:sinifsinif:

ayyy ne kadar düşünceli bi eşşin canım maşallah ben tüm muayenelere eşimle gittim. naz yapmak için ii oluo hem bana. doktor yatsın dinlensin dio çünkü hep :hulya:

tek gitmeyi seviyorum.o ruh haliyle tek olmak daha güzel.ama klap atışalrını duyarsam inş.bi sonrakine kocişle gidicem

ben tek gidemem yaa. ne biliiim. inşallah her seferinde eşimle gidebilirim

analık kocada başladı bende .sempatiksalakcinni.

yok zaten yarın gidicem o zaman sorucam.

hemen hatta resmini bile koyarım kesenin fotosunu koymuştum.

benim de aynen midemi bulandırıyor çok çok ilginç

beni bulandırmıyor. önüme ne koysalar yicem sanki sempatiksalakcinni çok tuhaflaştım. pis boğaz dedikleri bumu ki acaba akannehir

inşallah herşey yolundadır canım. hayırlı haberlerle gel

bende bi terslik var ama çözemedim benim bulantılarım akşam 9 da başlıyo onu dışında canım hiç bişey istemiyo

ben analık şimdi yapıyorum ama allah nasip ederse kalp tışalrını duyim 3 ayı bitiirm.canım bişey çekmesede göndercem gece biyere.öle bedavdan çocuk sevmek yok:sm_cool::sm_cool:

Kızlar sabah öğle akşam 3 öğün mide bulantım oluyor engel olamıyorum malesef..

bi de sülük gibi akıntım gelmiş kötü bişey değil dir dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…