bende ilkine kaynanamla ikinciye annemle 3. cuye kısmet ama tek gtmem heralde yanımda bırı olsun ısterım esım su an gelemez dukkanı bırakıcak kımse yok...
Sunita aynı şey dün bana da oldu lekelenme ama geçti ama ben bir ilaç kullanmıyorum
yok canımm yiyip hemen çıkarmaktansa beklemen daha iyi zaten bebişş depodanda alıyo vitamininiievet:kedi: napıyım yıyemıyorum daha once yesem cıkartıyorum bende gecmesını beklıyorum kotumu yapıyorum sızce
yok canımm yiyip hemen çıkarmaktansa beklemen daha iyi zaten bebişş depodanda alıyo vitamininii
zten insan cıkartırken cok zorlanıyo ondanda korkuyorum.inşallah en kısa zamanda gecer gercı 14 haftaya kadar devam dıolarmıs ama...bi ümit gecer dıe beklıyorum Allahtan butun gun surmuyo..
bu arada ben kesınlıkle tatlı cıkolata falan yıyemıyorum mıgdem kalkıyo bole olan baskası varmı...CADIARZU
ben.önceden tatlı çikolata diye aklım çıkardı.şimdi bakınca bile midem fena oluyo.kafamçokkarıştı
yok zaten yarın gidicem o zaman sorucam.Ben tüp bebek yaptım ondan dır, sen doktorunla görüştün mü bari?
hemen hatta resmini bile koyarım kesenin fotosunu koymuştum.gelince hemen bizede haber verr merak ederim benn
benim de aynen midemi bulandırıyor çok çok ilginçben.önceden tatlı çikolata diye aklım çıkardı.şimdi bakınca bile midem fena oluyo.kafamçokkarıştı
ben hepsine tek gittim.kötü bişey der diye çok korktuğum için.onu üzgün görmeye dayanamıyorum.ben abartmadan yavaş yavaş anlatırım:sinifsinif:
tek gitmeyi seviyorum.o ruh haliyle tek olmak daha güzel.ama klap atışalrını duyarsam inş.bi sonrakine kocişle gidicem
yok zaten yarın gidicem o zaman sorucam.
inşallah güzel haberlerle gelirsin, benim de c.tesi konrtollüm var
ayyy ne kadar düşünceli bi eşşin canım maşallahben tüm muayenelere eşimle gittim. naz yapmak için ii oluo hem bana. doktor yatsın dinlensin dio çünkü hep :hulya:
ben tek gidemem yaa. ne biliiim. inşallah her seferinde eşimle gidebilirim
yok zaten yarın gidicem o zaman sorucam.
hemen hatta resmini bile koyarım kesenin fotosunu koymuştum.
benim de aynen midemi bulandırıyor çok çok ilginç
analık kocada başladı bende .sempatiksalakcinni.
bende bi terslik var ama çözemedim benim bulantılarım akşam 9 da başlıyo onu dışında canım hiç bişey istemiyo
kızlar alt karın bölgesinde zaman zaman sancı giren oluyor mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?