2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar inşallah bende kasım annesi olacağım Rabbim bir an önce kavuşmayı nasip etsin meleklerimize

kızlar alt karın bölgesinde zaman zaman sancı giren oluyor mu...

bende de oluo canım normal. sabahları çok şiddetli oluo benim ama

ben analık şimdi yapıyorum ama allah nasip ederse kalp tışalrını duyim 3 ayı bitiirm.canım bişey çekmesede göndercem gece biyere.öle bedavdan çocuk sevmek yok:sm_cool::sm_cool:

heheh haa şöle yaa. özüne dön sempatiksalakcinni ben şimdiden başladım haa öle naz yapıorum ki sengözlerimebaksanab

merhaba kızlar inşallah bende kasım annesi olacağım Rabbim bir an önce kavuşmayı nasip etsin meleklerimize

hoşgeldin canım aramıza. sen bilgilerini buraya yaz bafo burdan kaydeder canım

Kızlar sabah öğle akşam 3 öğün mide bulantım oluyor engel olamıyorum malesef..

bi de sülük gibi akıntım gelmiş kötü bişey değil dir dimi ?

akıntın kötü değildir merak etme....

kızlar bulantılarla ilgili size tavsiyem,yemeklerden 15 dk önce yemeklerden ilk 15dk su içmezseniz bulantılarınız azaldığını göreceksiniz..bide kısa aralıklarla az az bişeyler atıştırmaya çalışın..buda bayağı bulantılarınızı azalatacakır...hepiniz a.e olun..

Selam kizlar nasilsiniz? Aralik olucam insallah ama belli olmaz bebisim sabirsiz cikarsa belki kasim ayi sonunda gelir ve bende kasim annesi olurum :9

eve gidip yemek yapcam.buzdolabını nasıl açıcam diye korkuyorum.allhım okdar çok kötü kokuyoki.utandım kendimden ama gariptir benden başka kimse almıyo kokuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…