yastığım alçak ondanmı oluyo bu gece çift yastıkla yatayım sağol canımmkızlar kontrole gittiğimde doktorum bana çift yastık kullan nefes problemi yaşrsın buda kabus görmene hem senin heme bebeğin rahatsız olmasına neden olur demişti sizler böyle anlatınca aklıma geldi başın yüksek olsun dedi
ay kıyamam canım benimm haklısın özlemekte gece tekmi kalıyosun evdebende kocamı özledim mafoldumben en son pazar günü gördüm. bi hafta gececi bi hafta gündüzcü vardiyalı çalışıo. sabah ben işteim o evde ben eve gittiğimde de o olmuo mafoldumbenmafoldumben
bugün birisi arkadaşımızda gidicek ikinizde güzel haberlerle gelin inş..ben de bugün kontrole gideceğim. umarım yolundadır her şey.. :Saruboceq:
ben de bugün kontrole gideceğim. umarım yolundadır her şey.. :Saruboceq:
kızlar kontrole gittiğimde doktorum bana çift yastık kullan nefes problemi yaşrsın buda kabus görmene hem senin heme bebeğin rahatsız olmasına neden olur demişti sizler böyle anlatınca aklıma geldi başın yüksek olsun dedi
merhaba arkadaşlar.ya ben sağlık ocağına kayıt olmadım.ne de olsa hastanede kontrollerimi oluyorum aylık diye.onun yanında buna da gerek varmı ki
ay kıyamam canım benimm haklısın özlemekte gece tekmi kalıyosun evde
olmak gerekiyomuşş hemşire bana öyle dedi evede gelip istersen bu kontrolleri evdede yapıyolarmışşbende olmadım olmamız mı gerekiyor acaba ?
inşallah canım hayırlı haberlerle gel inş. hemen haber verin bize dr.den sonra :CüvCüv:
doktorun ne kadar ii canım. ne güzel herşei anlatıomuş. ben dr. deiştirsem diom ama kime gidecem şimdi kafamçokkarıştıfisfisfis
olmak gerekiyomuşş hemşire bana öyle dedi evede gelip istersen bu kontrolleri evdede yapıyolarmışş
hatırlıyorum senin durumunu begümcüm.korkma canım Allahın izniyle bişey olmaz inşallah. ben de bildiğin kanama oldu. aynı iğne vurdular acilde. dr. 1 hafta rapor vermişte o süre belki hatırlarsınız. yattım hep çok şükür şimdi iiyiim. kendini yorma sadece. korkma
bende yaşamıştım canım kötü bir durum inşallah bir daha yaşamazsın banada progestan verdi oda mide bulantısı yaptığı için dünden beri içmiyorum bugün midem daha iyi valla
aman tek olmada gece aniden bişey olur allah korusun hamişsinn tek olamamana sevindim üşümen konusundada idare canım mecburen 7 ay sonra bebişini alırsın koynuna kociş olmadığı zamanlareşimin kardeşlerine de ben bakıorum:sinifsinif:
onlar var evde ama yalnız yatıyorum. o olmadan ısınamıyorum ben yaa. üşüyerek yatıyorum hep nedense bilmiyorumkismile
evet canım çok memnun kaldım ama özel muayanenesine gittim onunda etkisi var biraz herşeyle detaylı ilgilendi
günaydın arkadaşlar nasılsınız?
sayımız artmışzemuszemus
bugün birisi arkadaşımızda gidicek ikinizde güzel haberlerle gelin inş..
günaydın arkadaşalar
çok kötü bi akşam geçirdim.pembe renkli kanamam oldu saat 12 ye doğru.acilen hastaneye gittik.puroluton depot iğne yapıldı.bebeklerimin kalp atışlarını gösterdi doktor.sorun gözükmüyor şimdilik dedi.
ama ne kadar kötü bir duygu olduğunu anlatamam.umarım hiç birinizz yaşamazsınız bunu.
şimdi istirahatteyim.hala çok korkuyorum.inşallah bebeklerim hep benimle olur((
hatırlıyorum senin durumunu begümcüm.
inşallah dediğiniz gibi olur
canım progestanı ihmal etme.ben baştan beri ehp kullanıyorum onu.hemde günde 9 tane.ama vajinal alıyorum. o zaman bulantı olmuyo.bence doktoerunla konuş ve devam et
aman tek olmada gece aniden bişey olur allah korusun hamişsinn tek olamamana sevindim üşümen konusundada idare canım mecburen 7 ay sonra bebişini alırsın koynuna kociş olmadığı zamanlar
ben ilk gittiğimde tansiyonumu ölçtü tarttı idrar tahlili ve kan tahlili yapıcaklardı ben hastanede yaptırmıştım gerek kalmadı ama orda yaptırırsan ücretsizmişş 10.haftadan sonra bebişin kalp atışını dinliycekler her gittiğimde haziranda tetanoz aşım varmış onu yapıcaklar gün verdiler benim doğum yaptığımda onlara bilgi geliyomuş hastaneden doğumdan sonra doğru şekilde korunmamı sağlıycaklarmış spral istiyosam spiral takıcaklar hap kullanıcaksam her ay ücretsiz veriyolar bebişin tüm aşılarını ücretsiz yapıyolar aşı kartından takip ediceklermişşhangi kontrolleri yapıyorlar? ben özel bi hastanedeki doktoruma gidiyorum ama
evet canım özel muayeneleinde daa ii ilgileniolar. hep özelden mi gitcen. doğum nasıl oluo sonra
inşallah canım hayırlı haberlerle gel inş. hemen haber verin bize dr.den sonra :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?