ben ilk gittiğimde tansiyonumu ölçtü tarttı idrar tahlili ve kan tahlili yapıcaklardı ben hastanede yaptırmıştım gerek kalmadı ama orda yaptırırsan ücretsizmişş 10.haftadan sonra bebişin kalp atışını dinliycekler her gittiğimde haziranda tetanoz aşım varmış onu yapıcaklar gün verdiler benim doğum yaptığımda onlara bilgi geliyomuş hastaneden doğumdan sonra doğru şekilde korunmamı sağlıycaklarmış spral istiyosam spiral takıcaklar hap kullanıcaksam her ay ücretsiz veriyolar bebişin tüm aşılarını ücretsiz yapıyolar aşı kartından takip ediceklermişş
hatırlıyorum senin durumunu begümcüm.
inşallah dediğiniz gibi olur
canım progestanı ihmal etme.ben baştan beri ehp kullanıyorum onu.hemde günde 9 tane.ama vajinal alıyorum. o zaman bulantı olmuyo.bence doktoerunla konuş ve devam et
günaydınnnn şekerlerrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
şimdilik öyle devam edeceğim canım doğumu maddiyata bağlı olarak zaman gösterecek ama bu doktorun doğumuma girmesini istersem gittiği belirli hastaneler var birini tercih edeceğim doktor fiyat anlaşacak ona göre bana bildirecek canım biraz külfetli oluyor bu şekilde ama ileriki zamanda karar verecğim buna
doktorları alakasız ama aile planlaması bölümünde bakılıyo bu bölüm güzell canımo zaman bende uğrayayım boş olduğum bir gün pek ilgilenmiyorlar ya sağlık ocaklarında şaşıdım ama güzel böyle ilgili olmaları çook tesekkür ederim eren sezen
benimde bugün dr.kontrolüm var dr. gidecek ark. bebiklerinize bizden slm söyleyin :) onlar cok şanlı şimdiden bissürü arkadaşları oldu kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
benimde bugün dr.kontrolüm var dr. gidecek ark. bebiklerinize bizden slm söyleyin :) onlar cok şanlı şimdiden bissürü arkadaşları oldu kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
sağol canım. haber veririm. bakalım ne haleti ruhiyede olacağım. bilmiyorumkismile
günaydınnnn şekerlerrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
o zaman bende uğrayayım boş olduğum bir gün pek ilgilenmiyorlar ya sağlık ocaklarında şaşıdım ama güzel böyle ilgili olmaları çook tesekkür ederim eren sezen
benim de. umarım hayırlı haberlerle döneriz. :)
doktorları alakasız ama aile planlaması bölümünde bakılıyo bu bölüm güzell canım
banada cok zor geçiyo gün geçti saatler geçmez artık işllah hayırşı haberlerle döneriz hepimiz
ben taaaa 13 nisanda gidicem çoookkk var daha bana :sinifsinif:
inşalah hepimiz oynaya oynaya yazıcaz sonuçları buraya ama olumunekankayizsmile
8+4 canımgideyim bakalım merak ettim neler söyleyecekler sen kaç haftalık hamilesin ?
banada cok zor geçiyo gün geçti saatler geçmez artık işllah hayırşı haberlerle döneriz hepimiz
ben taaaa 13 nisanda gidicem çoookkk var daha bana :sinifsinif:
inşalah hepimiz oynaya oynaya yazıcaz sonuçları buraya ama olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?