merhaba
nasılsın nerelerdeydın
Bence bir cesaretle bugün kuaförde yaptır jiletle alma daha 2 ay var jilet olayına hiç girme bence bende önümüzdeki hafta içi bir gün gidecem ağdaya biraz daha bekleyeyim..
Günaydın herkesee
nalan valla burası buz gibi anam markete ekmek almaya gidim dedim dondummm :bbo:
ben baya uğraştım ama yok alamıyorum. berbat ettim iice. başkasına da hiçççç aldırmadım çok çekiniyorum eyvahedigeldismile bakalım hafta sonu düşünüyorum gitmeyi.aldırabilirsem artık :kedi:
Günaydın tatlım...
Aman ne bilim hiç aldırmadım ya bi tuhaf gelio, bugün koltuk altlarımı bi aldirimda deneme olsun diorum bakalım eli hafif mi, benim derim çok hassas çünki hemen morarır ve kanar...
Sonra oramı çekiştirirken suyum gelmesin pat diye...
makina kullanan varsa ayna karşısında rahat oluyor...
ahh yakın olsan ben seni benim ağdacıma zorla götürürdüm aklinialirimsmile
ama acaaayyiip işini iyi yapıyor maşallah hemde daha 19 - 20 yaşlarında ancak..
asla ondan başkasına gitmiyorum ben..
makina bende batık yapıyor:S
Valla keşke yakın olsaydık, belki biri zorla götürse giderim...
Bizim burdakinin yaşı var canım 30-35 civarı gösteriyo, elim çok hafiftir diyoda ben o lafta kalan şeylere pek güvenemiyorum....
O kuaförün sahibi kadında ben çok ii kesim yaparım dedi, kırk yılın başında şöle hafif perçem attirim dedim, bi de tembih de ettim ilkokul çocuklarına benzetme sakın az bi şi al dedim tamam sen merak etme dedi makası bi vurdu anlımın tepesinde 2 mm lik bi saç kaldı, perçemin normal boyuta gelmesi 4 ay sürdü düşün, kaşımıda inceltti salak karı güya çok ii kaş alıyordu, şimdi o kaşlar küstü çıkmıyo artık...
Nalan ağdacıyı doktor gibi gör yavrim ha doktor ha ağdacı : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?