2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba
nasılsın nerelerdeydın

malesef ki buralarda :sinifsinif:tatile filan çıkamadım zaten senelik izin yok bana işyerinde eleman sorunu olduğu için.iş yoğunluğundan sadce

bu arada çalışanlarda artık yavaş yavaş rapora çıkmaya başlarlar heralde malum az kaldı artık:1rolleyes:

Bence bir cesaretle bugün kuaförde yaptır jiletle alma daha 2 ay var jilet olayına hiç girme bence bende önümüzdeki hafta içi bir gün gidecem ağdaya biraz daha bekleyeyim..

Günaydın herkesee

Günaydın tatlım...

Aman ne bilim hiç aldırmadım ya bi tuhaf gelio, bugün koltuk altlarımı bi aldirimda deneme olsun diorum bakalım eli hafif mi, benim derim çok hassas çünki hemen morarır ve kanar...

Sonra oramı çekiştirirken suyum gelmesin pat diye...

nalan valla burası buz gibi anam markete ekmek almaya gidim dedim dondummm :bbo:

Yok anacım benim ev her yerden güneş alıyo şu an ve hamam gibi oldu yine, balkon kapısı diğer odaların camları felan açık ama banamısın demiyo, tül kıpırdıyo arada ama o kadar serinlik yok yani...

Ben bi koltuk altını aldirimda orasını bi dahakine düşünüyorum, zaten bi kere açarsam bi daha hep oraya aldırırım herhalde, kendim evde uğraşmam...

ahh yakın olsan ben seni benim ağdacıma zorla götürürdüm aklinialirimsmile

ama acaaayyiip işini iyi yapıyor maşallah hemde daha 19 - 20 yaşlarında ancak..
asla ondan başkasına gitmiyorum ben..

iloş geldi mi yauw, neyse ben yazim o görür belki...

iloş dün akşamki tokluğuda ölçtüm 117 çıktı, yani bi günde iki kere düşük çıktı ilk defa, ama bu sabah baktığımda 145 diyodu, oysa kahvaltıda sadece mısır gevreği yedim, ne tuhaf....sen naptın dün akşam yedin mi?

ahh yakın olsan ben seni benim ağdacıma zorla götürürdüm aklinialirimsmile

ama acaaayyiip işini iyi yapıyor maşallah hemde daha 19 - 20 yaşlarında ancak..
asla ondan başkasına gitmiyorum ben..

Valla keşke yakın olsaydık, belki biri zorla götürse giderim...

Bizim burdakinin yaşı var canım 30-35 civarı gösteriyo, elim çok hafiftir diyoda ben o lafta kalan şeylere pek güvenemiyorum....

O kuaförün sahibi kadında ben çok ii kesim yaparım dedi, kırk yılın başında şöle hafif perçem attirim dedim, bi de tembih de ettim ilkokul çocuklarına benzetme sakın az bi şi al dedim tamam sen merak etme dedi makası bi vurdu anlımın tepesinde 2 mm lik bi saç kaldı, perçemin normal boyuta gelmesi 4 ay sürdü düşün, kaşımıda inceltti salak karı güya çok ii kaş alıyordu, şimdi o kaşlar küstü çıkmıyo artık...

hımm o zaman seni zorlamayayım ancak o işi iyi yapacak birini bulursan yani referansı varsa yaptır öyle pata küte dalma ilk seferde sonra hiç gitmezsin bir daha..

Nalan ağdacıyı doktor gibi gör yavrim ha doktor ha ağdacı : )))

Ay sus dr. da da utanıyorum zaten, ben ilk alttan muayenemi düşük yaparken oldum, yani evlendikten 2.5 sene sonra, düşün yani, ay çok fecidi, ama o an o kadar paniktim ki, alttan muayene olmam erkek dr.a hiç olmam demiştim hep, ikisinide aynı anda yaşadım, büyük konuşmamak lazım demek...

herkese tekrar günaydın!
burda çalışanların hepsi izne çıkıcak bir tek ben kalacağım.
dün hesap yaptım 37. haftam 5 kasıma denk geliyor.
of nasıl çekicem ben yaaa!
şimdi bayramdan sonra satış işine geçilecek.
kasada olacağım. bilmediğim bir programda satış yapıcam, insanlar sinir edicek.
napıcam bilmiyorum sakin olmam lazım. mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…