2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün saat 11 de kuaför randevum var, gidim biraz bakımdan geçim, mobilyacılarda tam bugün gelecekler umarım ben kuafördeyken gelmezler...

günaydın kızlarr.
nalan benimde acil kuaföre gitmem gerek aslında. ağdayı hep kendim yapardım ama artık göremiorum :kedi: mecburen kuaföre gitmem gerek artık

günaydın kızlarr.
nalan benimde acil kuaföre gitmem gerek aslında. ağdayı hep kendim yapardım ama artık göremiorum :kedi: mecburen kuaföre gitmem gerek artık

Bende ağdayı hep kendim yapıyorum, bakalım bugün yine denicem yapmayı olmadı jiletle alcam artık napalım, doğumdan sonra tekrar yapmaya devam ederim ağdamı...

Sabah 5:30 da daha karga pokunu yemeden uyandım, yatak odasındaki pervaneden bi tıkırtı sesi geliyordu ona taktım uyuyamadım, aldım pikemi salona geldim, saat yediye doğru içim geçmiş yedi buçukta kocamın tıkırtılarına yine uyandım, kalktım birlikte kahvaltı yaptık, sonra o işe gitti bende size bi bakim dedim ama feci uykum var yatsam uyurum yine...

Zaten bi gece öncede hiç uyuyamadım doğru düzgün köpek havlamalarından, ay gıcık oldum kardeşim uykum var benim ya uyumak istiyorum...

benmasal çokkk geçmiş olsun canım. inşallahh hiç bir aksilik olmadan vaktinde gelir.sen dikkat et kendine

Bende ağdayı hep kendim yapıyorum, bakalım bugün yine denicem yapmayı olmadı jiletle alcam artık napalım, doğumdan sonra tekrar yapmaya devam ederim ağdamı...

Bence bir cesaretle bugün kuaförde yaptır jiletle alma daha 2 ay var jilet olayına hiç girme bence bende önümüzdeki hafta içi bir gün gidecem ağdaya biraz daha bekleyeyim..

Günaydın herkesee

nalan valla burası buz gibi anam markete ekmek almaya gidim dedim dondummm :bbo:

ben baya uğraştım ama yok alamıyorum. berbat ettim iice. başkasına da hiçççç aldırmadım çok çekiniyorum eyvahedigeldismile bakalım hafta sonu düşünüyorum gitmeyi.aldırabilirsem artık :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…