2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok canım ya 1 ay önce aldırma dıye bişey. ailem samsunda ben kırsehırdeyım 1 ay oncesınden oraya gıdıp dogumu beklıycem şu an normal görünüyo dogumum. yanlıs anlasıldı galıba

yok canım ya 1 ay önce aldırma dıye bişey. ailem samsunda ben kırsehırdeyım 1 ay oncesınden oraya gıdıp dogumu beklıycem şu an normal görünüyo dogumum. yanlıs anlasıldı galıba

hah tamam yanı.. ben yanlıs anlamısım..
cunku bılıosundur cok tartısılıo bu sezeryanı ne kdr erken yapıo doktorlar keyıflerıne gore oysa bebegın ıcerde gecırdıgı bı gun bıle cok onemlı dıye.. ne guzel bakcaklar sana orda son ayında annenler ohh

canım ççok geçmiş olsun az bi süremiz kaldı dişini sık tatlım bende 2 aydan fazla tuvalet harici kalkmadan yattım inş.düşündüğünüzden daha geç gelir moralini sakın bozma...

valla burda herkes sezeryanla oluyo. doktor yetişemez de kendın normal dogurursan o ayrı tabi. güven vermıyolar bana. o nedenle samsunda yapmak bebegım ve benım ıcın en ıyı secenek. zamanında gelsin bebişim içerde ne kadar kalsa iyidir erken olmasın :) planlarım böyle bakalım inş. planladıgım sekılde olur kötü bi sürpriz olmaz.

işallah işallah.. hepımız kolayca ve aklımızdakı gıbı dogurup kurtulalım işalla.. ama once şu nezleden kurtulmam lazım akannehir

bebek şekerlerin noldu alabıldın mı bugun oyle bısey okudum sanki?

taaaaaaa pzts maıl atmıs kadın gelın alın hazır dıye de benım kıcımı kaldırcak halim yok valla.. poffffffffff.. pzts anca gıderım heralde almaya dınlenmem lazım çok sürtüyorum malum :)

ay nıhayet verebıldın :) ben ne kdr kolay karar verıorum herseyıme tık tık karar verıp aldım mıllet 10 gun dusunuo :) sen de bı haftadır bakıodun artık zamanı gelmıstı.. nası bısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…