evet hamile kalmak bile bi ödül bize aslında o olaydan 3 ay sonra yeniden hamiş kaldım buna şükrediyorum şimdiisezen yok canım anlattığın iyi oldu herşey olabilir bilmek lazım. ben çok pimpirikli değilim ama tabii kimse de bebeğini kaybetmek istemez. kaderciyim. ne yapalım olacaksa olacak.. sonuçta hamile kalabiliyoruz ona sevinmek lazım.
görüşürüz cnmmmmkızlar ben kaçıyorum çook acıktım kendinize iyi bakın görüşmek üzere:)) hayırlı cumalar yeniden
kızlar ben kaçıyorum çook acıktım kendinize iyi bakın görüşmek üzere:)) hayırlı cumalar yeniden
bu haftadan sonra benim için doktora gitmek iyi haberi almak daha önemli kızlarr benim daha önceki düşüğümde sata göre 10 haftadaydımm ama hafif bi kahverengi leke geldi bi akşam çok önemsemedim sabahı selpağa yine geldi bende pimpiriklendim iyiki gitmişim 7 haftalıkken karnımda ölmüş ve 2 hafta öylece kalmışş ve 2 hafta sonunda 1-2 damla kahverengi lekeyle belli etti kendini kalp atışı dinlemek o yüzden ben çok istiyorum hergünn
kızlar ikigündür karnımda adet olucakmışım gib sancı oluyo sonra gidyo.kötü bişeymi bu durum acaba
benimde 3 gün önce vardı ama adet günümdü seninde adet günlerinse olurmuş rahim adet olucakmış gibi sancı yaparmışkızlar ikigündür karnımda adet olucakmışım gib sancı oluyo sonra gidyo.kötü bişeymi bu durum acaba
benimde belim ve kasıklarımda oluyor ve akıntı çok rahatsız ediyor beni yaaa sizlerdede çokmu ?
slm kızlar herkese hayırlı cumalar benimde bu aralar akıntım yeşile yakın yorulunca filan geliyo genelde bu nedir ki birde karnımın alt kısımları sürekli ağrıyo sizdede başladımı büyüyo diye düşünüyorum
ecrin akıntı bende de vardı doktorum bir fitil verdi. şimd,i çok şükür yok. karnımın alt kısmı aynen senin gibi ağrıyor.. hemen hemen hepimizde olduğuna göre normal sanırım.
orays cım iyi yaptınn burayada gell kese gözüktümü cnmm doktora gidinceArkadaşlar merhaba bende hamileyim
benim sat 25 şubat
netten hesaplarıma göre doğum aralık 2 ama kasımın son haftası olma ihtimalide olduğu için hem kasım annelerindeyim hemde aralık annelerindeyim
orays cım iyi yaptınn burayada gell kese gözüktümü cnmm doktora gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?