2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet hamile kalmak bile bi ödül bize aslında o olaydan 3 ay sonra yeniden hamiş kaldım buna şükrediyorum şimdii

kızlar ben kaçıyorum çook acıktım kendinize iyi bakın görüşmek üzere:)) hayırlı cumalar yeniden

slm anneler nasılsıznız.bugün .çok yoğun işyeri.yazamadım bi türlü.doktora gidicek arkadaşlar inş en güzel haberlerle gelirsiniz

ah sezenim o kadar iyi anlıyorum ki seni.. aynı şeyleri yaşadım. şimdi her doktora gitmemde yüreyim agzıma geliyor. ben her hafta gidiyorum.. yrın da kontrolüm var yüreğim ağzımda ne yaptımsa kendimi bu evhamdan kurtaramadım. Allahın izni ile şu 3 ayı dolduralım sonrası inşallah hepimiz için daha kolay olacak.

günaydin hanimlar hayirli cumalar birisi canim doktora gidicekmissin insallah hayirli haberlerle gelirsin bugün gezmeye gidicem aksama anca gelirim kendinize ve bebeklere iyi bakin allaha emanet olunopuyorumnanaktan

kızlar ikigündür karnımda adet olucakmışım gib sancı oluyo sonra gidyo.kötü bişeymi bu durum acaba

merhaba bende de aynı durum var.. kanama olmadıkça normal diyorlar ama içim rahat değil... sırtım ağrıyor daha doğrusu belim, ve rahmimin büyüdüğünü hissediyorum sanki.. dışardan dokununca elle hissediliyor gibi.. Allahım korusun bebeklerimizi inşallah herşey yolunda gidiyordur... doktor da 30 nisanda çağırdı meraktan duramıyorum, randevum gelmeden başka bişr doktora daha gitcem sanırım

kızlar çok kötüyümm demin kustum sabahtan beri ne yediysem çıkardım ıyyy çok kötü bi duygu inş.devamı gelmezz

benimde alt karın bölgemde ara ara sancı gibi birşey oluyor ... 6. haftalarda falan olmuştu sonra geçmişti şimdi tekrar başladı umarım herşey yolunda dır.

slm kızlar herkese hayırlı cumalar benimde bu aralar akıntım yeşile yakın yorulunca filan geliyo genelde bu nedir ki birde karnımın alt kısımları sürekli ağrıyo sizdede başladımı büyüyo diye düşünüyorum

ecrin akıntı bende de vardı doktorum bir fitil verdi. şimd,i çok şükür yok. karnımın alt kısmı aynen senin gibi ağrıyor.. hemen hemen hepimizde olduğuna göre normal sanırım.

ecrin akıntı bende de vardı doktorum bir fitil verdi. şimd,i çok şükür yok. karnımın alt kısmı aynen senin gibi ağrıyor.. hemen hemen hepimizde olduğuna göre normal sanırım.

saol canım ben geçenki kontrolde sormayı unuttum yarın gene gidicem söyleyim bari galiba bebekler kendilerine yer açıyo

Arkadaşlar merhaba bende hamileyim
benim sat 25 şubat
netten hesaplarıma göre doğum aralık 2 ama kasımın son haftası olma ihtimalide olduğu için hem kasım annelerindeyim hemde aralık annelerindeyim

Arkadaşlar merhaba bende hamileyim
benim sat 25 şubat
netten hesaplarıma göre doğum aralık 2 ama kasımın son haftası olma ihtimalide olduğu için hem kasım annelerindeyim hemde aralık annelerindeyim
orays cım iyi yaptınn burayada gell kese gözüktümü cnmm doktora gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…