ilk 3 ay depodan besleniyomuş senacım o konuda endişe etme ama kusmak bile allak bullak olmaya yetiyo bugün anladım bunukafamçokkarıştıyeni gelen arkdaşlar hoşgeldiniz
benim midem çok kötü arkadaşlar
hiç bişey yiyemiyorum yediğimde hemen istifra ediyorum
krakerle beyaz leblebide fayda etmiyo artık
bebeğim beslenemiyo diye endişeleniyorum
ne yapacağımı şaşırdım :1no2:
ilk sayfada bafo arkadaşımız varya listemizi yapan ona özel msj at bilgilerini ver o yazar seni
yeni gelen arkdaşlar hoşgeldiniz
benim midem çok kötü arkadaşlar
hiç bişey yiyemiyorum yediğimde hemen istifra ediyorum
krakerle beyaz leblebide fayda etmiyo artık
bebeğim beslenemiyo diye endişeleniyorum
ne yapacağımı şaşırdım :1no2:
benimde 6+2 de bulantılar başladı ama kişiden kişye değişir şuanda hem bulantı var hem midem yanıyo çok kötü bişi
sadece bır kaç kez bulantı oldu.. arabada.. bırde çok uykum var... şimdi bile uykum var..
benimde canım ciğerim söküldü resmen korktum bebişe bişey olcak diyeevet berbat bişey özellikle sabah hiç bişey yemeden istifra edince ciğerim sökülüyo gibi geliyo inş. 3.aydan sonra azalır böyle çok zor
8 haftada benim başladıbulantılarınız kaçıncı haftada başladı kızlar..
benim iştahım yerinde maşallahh ne bulsam yiyorumkarnı çok acıkan varmı?? ben dayanamıyorum... açlığa ne bulrsam yiyorum..
ben inşallah salı gunu keseyı görecegiz.... gunler geçmiyor sanki... kese yı ilk usten bakınca gören oldu mu
ben inşallah salı gunu keseyı görecegiz.... gunler geçmiyor sanki... kese yı ilk usten bakınca gören oldu mu
karnı çok acıkan varmı?? Ben dayanamıyorum... Açlığa ne bulrsam yiyorum..
hoşgeldin cnmm bizde onu bekliyoruz ama demin girdi çıktı elektrikleri kesildi galibaHerkese merhaba,
ısler yogundu gıremedım. Bırısıden haber varmı
kaç haftalık olduğuna bağlı canım benimki 4+5 günlüktü bebeğimi gördük ama çokta belli deildi
iş yapma niye dedi cnmbennım 5 haftalıktı ama alttan bakmaddı... üsttende görünmedi.. p.tesi gitmiştik doktora, şimdi salı veya çarşamba yenıden gidecegiz.. çok kucuk görünmüyor dedi..belki bu hafta görürüz..
ama bana iş yapma dedi... ev berbat.... mecbur süpüryorum.. yavaş yavaş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?