benimde 5+1 de alttan bakıp gördüühayır canım gözükmedi çünki adetim 2 gün geçmişti dr a gittiğimde
ama bu ay gittiğimde görünür inş
Arkadaşlar merhaba bende hamileyim
benim sat 25 şubat
netten hesaplarıma göre doğum aralık 2 ama kasımın son haftası olma ihtimalide olduğu için hem kasım annelerindeyim hemde aralık annelerindeyim
hoşgeldin canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
benimde 5+1 de alttan bakıp gördüü
anladım geç döllenme olabilir o zaman görene kadar için içini yer şimdiibanada alttan baktı ama rahim hazırlanmış ama kese yok dedi %90 hamilesin ama kan testi yaptıralım dedi yaptırdım oda sonucu 226 çıktı dr evet hamilesin 1 ay sonra gel dedi
slmm gayeslm kızlar
bafoya özelden bilgilerini yaz cnm ekler seni hoşgeldinnslm kızlar.. bende subat hamilesiyim.. sat 25. subat.. benıde eklermısınız....
anladım geç döllenme olabilir o zaman görene kadar için içini yer şimdii
slm kızlar.. bende subat hamilesiyim.. sat 25. subat.. benıde eklermısınız....
normal bende ilk defa bugün kustum öğürmemde bu hafta başladıkızlar ben 5+2 hamileyım ama bulantı vs.. yok.. sadece acıkma var normal mı
bafoya özelden bilgilerini yaz cnm ekler seni hoşgeldinn
inş.doktora gittiğinde hem keseyi hem kalp atışını duyarsın ikisi bir arada oluryok fazla stres yapmıyorum ama inanamıyorum şaşkınım kalp atışlarını duyana kadar inanmam herhalde
ilk sayfada bafo arkadaşımız varya listemizi yapan ona özel msj at bilgilerini ver o yazar seninasıl yapacam.. ponaya anlamadım canım...
kızlar ben 5+2 hamileyım ama bulantı vs.. yok.. sadece acıkma var normal mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?