iyiyim canım çok şükür...evet arasıra girip takip etmeye çalışıyorum ama bişey yazamadan çıkıyorum çoğu zaman...canımm zor ama sabredicez..rabbim hepimizin yardımcısı olsun..bu günlerde geçecek elbett.
kızlar ben ilk dr.gittiğimde bebeğimi göremedik,geç döllenme olmuş olabilir dedi dr.2 hafta sonra gel dedi;benimle aynı durumu yaşayan var mı?ne kadarlıkyı ilk gördüğünüzde?
eevet canım ne kadar erken döllendiği bebeği görmeni engeller..benim 12.gün değerim 864 tü ben 5.haftada alttan muayane ile bebişlerimi gördüm...
kızlar ben ilk dr.gittiğimde bebeğimi göremedik,geç döllenme olmuş olabilir dedi dr.2 hafta sonra gel dedi;benimle aynı durumu yaşayan var mı?ne kadarlıkyı ilk gördüğünüzde?
eevet canım ne kadar erken döllendiği bebeği görmeni engeller..benim 12.gün değerim 864 tü ben 5.haftada alttan muayane ile bebişlerimi gördüm...
bugün ben de çalışıyorum ve iş yerinde sürekli bir şeyler yiyiyorum. Resmen obur oldum ya...60 kiloda hamile kaldım, doktor 72 kilo da tamamlamamı istedi heralde bu gidişle 72'yi geçeceğim:) Bu arada kızlar havada ne kadar güzel değil mi, şimdi pazara gidip alışveriş yapmak vardı:))
umarım canım güzel haberlerinle dönersin, allah inşallah gönlüne göre verir dualarım seninle:)))
bafo beni listeden silermisin canım çünkü bebeğim öldü dün kürtaj oldum çok üzgünüm.
bafo beni listeden silermisin canım çünkü bebeğim öldü dün kürtaj oldum çok üzgünüm.
selam kızlar kaydirigubbakcemile5
3 haftadır giremedim çok halsiz oluyorum işyerinde yavaş çalışmaktan site açmaya vakit kalmıyor kaydirigubbakcemile3
biz iyiyiz çok şükür 2 hafta sonra doktora gideceğiz ama ne için bilmiyorum sanırım ikili testler için fisfisfis
hepiniz iyisinizdir inşallah görüşmeyeli olumunekankayizsmile
insallah canim hersey gönlünce olur sende katilirsin aramizaolumunekankayizsmilemerhaba arkadaşlar,arasıra girip bakıyorum bu topiğe.bu hafta doktora gidicem ve size katılıp katılmayacağım tam belli olacak artık.Sabırsızlanıyorum.Hepinize hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?