2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhaba canım senin bebişler ikizmi ne güzel benimde ikiz olma ihtimalim var ama nisanın sonunda dr a gidicem o zaman belli olacak dr görmeden başka bi belirtisi yok demi ikizlerin

kızlar ben ilk dr.gittiğimde bebeğimi göremedik,geç döllenme olmuş olabilir dedi dr.2 hafta sonra gel dedi;benimle aynı durumu yaşayan var mı?ne kadarlıkyı ilk gördüğünüzde?

eevet canım ne kadar erken döllendiği bebeği görmeni engeller..benim 12.gün değerim 864 tü ben 5.haftada alttan muayane ile bebişlerimi gördüm...

eevet canım ne kadar erken döllendiği bebeği görmeni engeller..benim 12.gün değerim 864 tü ben 5.haftada alttan muayane ile bebişlerimi gördüm...

hmm benimde adetim 2 gün gecikmişti kan testinde 226 çıkmıştı zaten ben tedavi gördüğüm için dr um ikiz yada üçüz yada tek olma durumu var demişti bu ay gittiğimde belli olacak işte

kızlar ben ilk dr.gittiğimde bebeğimi göremedik,geç döllenme olmuş olabilir dedi dr.2 hafta sonra gel dedi;benimle aynı durumu yaşayan var mı?ne kadarlıkyı ilk gördüğünüzde?

canım bende 5 haftada göremedim.. sali tekrar gidecegim... görürüm inşallah.. doktor üstten baktı... sadece.. ve iilşki olmasın dedi..

canım normal sekilde mı oldu ikiz gebelik

eşim bulantın var mı diye soruyor.. hafif var diyorum.. çunku yok deyınce adam inanmıyor...:)))))

çok acıkıyorum dolap boşaldı artık..

bugün ben de çalışıyorum ve iş yerinde sürekli bir şeyler yiyiyorum. Resmen obur oldum ya...60 kiloda hamile kaldım, doktor 72 kilo da tamamlamamı istedi heralde bu gidişle 72'yi geçeceğim:) Bu arada kızlar havada ne kadar güzel değil mi, şimdi pazara gidip alışveriş yapmak vardı:))

ben çıkıp yaptım..çok guzeldı.. yazın hamılelik nasık gececek acaba...

merhaba arkadaşlar,arasıra girip bakıyorum bu topiğe.bu hafta doktora gidicem ve size katılıp katılmayacağım tam belli olacak artık.Sabırsızlanıyorum.Hepinize hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum şimdiden

bafo beni listeden silermisin canım çünkü bebeğim öldü dün kürtaj oldum çok üzgünüm.

bafo beni listeden silermisin canım çünkü bebeğim öldü dün kürtaj oldum çok üzgünüm.

bafocum bilgilerim olduğu için bilgilerimi özeline göndermek istedim ama msj sayım 50 yi geçmediği için gönderemedim...

hamile kaldığım kilo :59
muhtemel doğum tarihi :30 kasım

bu arada pazartesi olan randevuma dayanamayıp bugün gittim:)kesemizi gördük Allaha şükürler olsun..iki hafta sonra pıt pıtlar için gideceğiz Allahın izniyle..

iyi aksamlar kızlar.. bugun randevum vardı bebisim 2.2 cm olmus teyzeleri 2 hafta sonra tekrar gidicem... bi gecmisi okuyup geleyim

selam lady dün aklıma geldin merak etmistim bende seni iyi olduğuna cok sevindim:lepi:

Allah yardımcın olsun bi tanem coook üzüldüm. moralini yüksek tutmaya calıs umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalır saglıkla bebegini kucagına alırsın...:Saruboceq:

sezen umarım bulantıların en kısa zamanda gecer.. benimde dehset bulantılarım oluyor.. Allaha sükür su aralar iyi.. hep korkuyorsun ya diger yasadıgın durum icin bak bulantıların icini rahatlatsın.. Allah bebisine saglık versin..

kızlar folik asit 8 haftadan sonra cok ise yaramıyormus. bende vitamin iciyorum.

Alttan utrasonun hiçbir zararı olmadığına eminim benim doktorum üstten bakmayı tercih ediyor ama o da kolay olsun diye sanırım ..

bulantılarımız sanırım 13. haftada gecicek tabi kesin degil doguma kadar da devam edebilir Allah korusun tabi..

ha bu arada aramıza yeni katılan arkadaslar hosgeldiniz umarım hepberaber cok güzel birer hamilelik gecirir ve saglıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız...

bide bir arkadas bu sac düzlestiricileri soracaktı doktora bende merak ediyorum..

insallah canim hersey gönlünce olur sende katilirsin aramizaolumunekankayizsmile

canim benim cok gecmis olsun rabbim tez zamanda tekrar saglikli bir hamilelik nasip etsin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…