günaydin hanimlar alttan muayenenin sakincasi oldugunu hic zannetmiyorum ben hep allttan muayene oldum bir zararinida görmedim doktorlarmi iyi bilecek cevremi herkesin dedigine inanmayin ben cevreye güvenmem doktoruma güvendigim kadar öyle olsa eslerimizlede birlikte olmamamiz lazim ayni kapiya cikiyor yani
bende kustum bugün açılışı yaptım maleseffffffffffffffffff
slm canım iyiyim sen nasılsın giremiyosun pekk bulantım var dün 2 kere kustum ilk defa kusma oldu şimdiye kadar bugünde kahvaltı yaptım ama gelen yok daha ayy kusma kadar kötüsü yokmuş ya içim dışıma çıkıyoerencim nasılsınnn?
benim bulantılarım yok denecek kadar azdı..çok şükür onlarda bitti.ama gece acıktım bi tane probiyotik yoğurt yedim..yemez olaydım..sabah bir istifra bulantı midemde şişkinlik mide ağrısııı...çok şükür şimdi biraz daha iyiyim..aklıma gebeliği boyunca kusan arkadaşlar geldii.ne kadar zormuş..rabbim hepsinin yardımcısı olsunn...
canım çok sevindim senin adına dün seni çok bekledim vallahii ben çıktım sen gelmişsinngünaydın güzel anneler, bugün çok mutluyum içimde bir kalp daha atıyor çünküü. ben doktora 3 hafta arayla gittim. doktor iyi sabretmişsin dedi. başka doktora gittin mi peki dedi yoo dedim şaşırdı.pimpirikli değilim herhalde dedim. iyi yapmışsın şimdi bebek büyümüştür dedi iki hafta sonra gel ama çünkü bu aylar riskli dedi. neyse gideriz artık zaten bebeğimi de çok özlerim.
6.haftada duyuldu benimmKızlar ben dr a gittiğimde keseyi bile görememiştim şimdi nisanın sonunda gitmem gerekiyor ama merak ediyorum kalp atışlarını kaçıncı haftada duyuluyor
nisanın sonunda gittiğimde kese kesin görülürde
zeyn kaçıncı haftaya kadar alttan muayene oluyor ben 7.haftamda gittim alttan muayne oldum 2 hafta sonra gel dedi gene mi alttan muayene olacağım
6.haftada duyuldu benimm
kesin duyulur nisanın son haftası 9 haftalık olucanhmm canım saol
o zaman nisanın son haftası gittiğimde duyabilirim şimdi çünki 5 haftalıkmış ama geç döllenmede olabilir demi
Kızlar ben dr a gittiğimde keseyi bile görememiştim şimdi nisanın sonunda gitmem gerekiyor ama merak ediyorum kalp atışlarını kaçıncı haftada duyuluyor
nisanın sonunda gittiğimde kese kesin görülürde
Canım altı haftalığım ama daha duymadım. Haftaya tekrardan gideceğim. Ama istersen altıncı haftada alttan da bakıp kalp atışını duyabilirsin. Fakat ben istememiştim. Kötü olduğun değil, dokturumu değiştireceğim için.
evet galiba benim dr umda alttan bakar alttan baktırmak istemiyorum ama neyse hayırlısı
çok sevinmiştim çok şükür alttan baktırmakdan kurtuldum diye hep karnımdan bakacak diye demekki daha bitmemiş
Canım alttan da baktırsan bir sorun olmaz ki bak dr. kaan kocatepe ne diyor; 'vajinal ultrasonografi uygulaması bebeğinize zarar vermez. Bu tür uygulamalar gebeliğe zarar verseydi biz doktorların gebeliğin bu döneminde cinsel ilişkiyi de yasaklamaları gerekirdi'
slm canım iyiyim sen nasılsın giremiyosun pekk bulantım var dün 2 kere kustum ilk defa kusma oldu şimdiye kadar bugünde kahvaltı yaptım ama gelen yok daha ayy kusma kadar kötüsü yokmuş ya içim dışıma çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?