2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zeyn kaçıncı haftaya kadar alttan muayene oluyor ben 7.haftamda gittim alttan muayne oldum 2 hafta sonra gel dedi gene mi alttan muayene olacağım

bende kustum bugün açılışı yaptım maleseffffffffffffffffff

erencim nasılsınnn?
benim bulantılarım yok denecek kadar azdı..çok şükür onlarda bitti.ama gece acıktım bi tane probiyotik yoğurt yedim..yemez olaydım..sabah bir istifra bulantı midemde şişkinlik mide ağrısııı...çok şükür şimdi biraz daha iyiyim..aklıma gebeliği boyunca kusan arkadaşlar geldii.ne kadar zormuş..rabbim hepsinin yardımcısı olsunn...

günaydın güzel anneler, bugün çok mutluyum içimde bir kalp daha atıyor çünküü. ben doktora 3 hafta arayla gittim. doktor iyi sabretmişsin dedi. başka doktora gittin mi peki dedi yoo dedim şaşırdı. pimpirikli değilim herhalde dedim. iyi yapmışsın şimdi bebek büyümüştür dedi iki hafta sonra gel ama çünkü bu aylar riskli dedi. neyse gideriz artık zaten bebeğimi de çok özlerim.

slm canım iyiyim sen nasılsın giremiyosun pekk bulantım var dün 2 kere kustum ilk defa kusma oldu şimdiye kadar bugünde kahvaltı yaptım ama gelen yok daha ayy kusma kadar kötüsü yokmuş ya içim dışıma çıkıyo

canım çok sevindim senin adına dün seni çok bekledim vallahii ben çıktım sen gelmişsinn

Kızlar ben dr a gittiğimde keseyi bile görememiştim şimdi nisanın sonunda gitmem gerekiyor ama merak ediyorum kalp atışlarını kaçıncı haftada duyuluyor
nisanın sonunda gittiğimde kese kesin görülürde

zeyn kaçıncı haftaya kadar alttan muayene oluyor ben 7.haftamda gittim alttan muayne oldum 2 hafta sonra gel dedi gene mi alttan muayene olacağım

bende sali günü gidicem canim zannedersem 12 haftaya kadar alttan bakiliyor bende 8 haftalik oldum doktorum alltan bakiyor genelde korkmana gerek yok opuyorumnanaktan

kızlar ben ilk dr.gittiğimde bebeğimi göremedik,geç döllenme olmuş olabilir dedi dr.2 hafta sonra gel dedi;benimle aynı durumu yaşayan var mı?ne kadarlıkyı ilk gördüğünüzde?

Canım altı haftalığım ama daha duymadım. Haftaya tekrardan gideceğim. Ama istersen altıncı haftada alttan da bakıp kalp atışını duyabilirsin. Fakat ben istememiştim. Kötü olduğun değil, dokturumu değiştireceğim için.

selam kızlar kaydirigubbakcemile5

3 haftadır giremedim çok halsiz oluyorum işyerinde yavaş çalışmaktan site açmaya vakit kalmıyor kaydirigubbakcemile3
biz iyiyiz çok şükür 2 hafta sonra doktora gideceğiz ama ne için bilmiyorum sanırım ikili testler için fisfisfis

hepiniz iyisinizdir inşallah görüşmeyeli olumunekankayizsmile

evet galiba benim dr umda alttan bakar alttan baktırmak istemiyorum ama neyse hayırlısı
çok sevinmiştim çok şükür alttan baktırmakdan kurtuldum diye hep karnımdan bakacak diye demekki daha bitmemiş

evet galiba benim dr umda alttan bakar alttan baktırmak istemiyorum ama neyse hayırlısı
çok sevinmiştim çok şükür alttan baktırmakdan kurtuldum diye hep karnımdan bakacak diye demekki daha bitmemiş

Canım alttan da baktırsan bir sorun olmaz ki bak dr. kaan kocatepe ne diyor; 'vajinal ultrasonografi uygulaması bebeğinize zarar vermez. Bu tür uygulamalar gebeliğe zarar verseydi biz doktorların gebeliğin bu döneminde cinsel ilişkiyi de yasaklamaları gerekirdi'

onu biliyorum canım bebek için sorun değil biliyorum alttan bakmasıda bu zamana kadar ne zaman dr a gitsem hep alttan bakıyorlardı artık bıktım alttan muayene olmakatn o yüzden istemiyorum demiştim

iyiyim canım çok şükür...evet arasıra girip takip etmeye çalışıyorum ama bişey yazamadan çıkıyorum çoğu zaman...canımm zor ama sabredicez..rabbim hepimizin yardımcısı olsun..bu günlerde geçecek elbett.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…