kızlar benide silin benim bebeğimin kalbi durmuş 9 haftalıkken 3 gün önce bende pazartesi kürtaj olucam Allah hepimize hayırlı evlatlar versin büşra kürtaj nası bişe kaç dakka sürüyor bana anestezi vercez dediler yanında birşey götürdün mü merak ettiğimden soruyorum, Allah sana da sabır versin..
bafo beni listeden silermisin canım çünkü bebeğim öldü dün kürtaj oldum çok üzgünüm.
kızlar benide silin benim bebeğimin kalbi durmuş 9 haftalıkken 3 gün önce bende pazartesi kürtaj olucam Allah hepimize hayırlı evlatlar versin büşra kürtaj nası bişe kaç dakka sürüyor bana anestezi vercez dediler yanında birşey götürdün mü merak ettiğimden soruyorum, Allah sana da sabır versin..
kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza inşaallah bebeğim beni bırakmazsa kasım annesi olucam..
biz nadasa aldık
canim bende kullaniyorum kesiyor ama ara ara gelsede korkmabu arada ben de progestana başladım dün çok hafif lekelenme oldu.
kullanan arkadaşlar, hemen kesiyo mu? ne kadar kullandınız?
kızlar hamile olduktan sonra eşinizle ilişkiniz ne şekilde devam etti.????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?