2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benide silin benim bebeğimin kalbi durmuş 9 haftalıkken 3 gün önce bende pazartesi kürtaj olucam Allah hepimize hayırlı evlatlar versin büşra kürtaj nası bişe kaç dakka sürüyor bana anestezi vercez dediler yanında birşey götürdün mü merak ettiğimden soruyorum, Allah sana da sabır versin..

Allah yardımcınız olsun cok uzuldum..Allah sabır versın.boyle durumda ne denır bılemıyorum..ama gercekten cokk uzuldum

bafo beni listeden silermisin canım çünkü bebeğim öldü dün kürtaj oldum çok üzgünüm.

canım benım herseyın hayırlısı cok uzuldum cok inşallah en yakın zamanda yenıden hamıs olur ve bebısını kucagına alırsın Allah sabır versın..

canim benim cok üzüldüm :teselli:rabbim en kisa zamanda tekrar nasip eder insallah:Saruboceq:

çoooookkkk üzgünüm
rabbim ikinize de sabırlar versin.
harzemşah.en son ne zaman gitmiştin doktora.ya da herhangi bi belirtin oldu mu?
daha çok üzüleceksen söyleme canım

kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza inşaallah bebeğim beni bırakmazsa kasım annesi olucam..

bu arada ben de progestana başladım dün çok hafif lekelenme oldu.
kullanan arkadaşlar, hemen kesiyo mu? ne kadar kullandınız?

Ben uyanığım, o kadar erken yarınca erken kalkıyorum tabii. progestan kullanmıyorum canım bilemiyorum o yüzden.

bu arada ben de progestana başladım dün çok hafif lekelenme oldu.
kullanan arkadaşlar, hemen kesiyo mu? ne kadar kullandınız?
canim bende kullaniyorum kesiyor ama ara ara gelsede korkma
kızlar hamile olduktan sonra eşinizle ilişkiniz ne şekilde devam etti.????

valla biz ögrendikten beri hersey bitti:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…