afiyet olsunn canımmben yavruyu doyurup geleyim. çok acıktık
yaaa kızlarr benim canım hiç çalşmak istemiyyooo aranızda ben gibi işten soğuyan varmı Allah tan sizler varsınızda okuyup yazıp biraz rahatlıyorummmsempatiksalakcinni
bennnnnnnnn
kızlar işlerden bugünde rahat giremiyorum
size birşey soracaktım karnınızda gerilme hissediyormusunuz?
ben son iki üç gindür gerilme hissediyorum lavaboya gittiğimde biraz rahatıyorum ama bazen baya bi geriliyor.
Ben bu arada çorba ve çok sulu yemek yiyemiyorum çay içemiyorum midemi bulandırıyor
yaaa kızlarr benim canım hiç çalşmak istemiyyooo aranızda ben gibi işten soğuyan varmı Allah tan sizler varsınızda okuyup yazıp biraz rahatlıyorummmsempatiksalakcinni
yok canım burda öyle sulu terbiyesiz bir kişiye rastlamadık umarım da rastlamayız. safi moral bozmak için varlar onlar ben de editör olduğum için çoğu zaman uğraşıyorum öyle kişilerle..
ben de kalkıyorum kızlar biraz temizlik yapayım...
ne yapcasss bissss
canım bendede 2-3 bi acı var heraldeee büyüyooo göbiklerimizzzzyerimseniben
canim kizma kendine hepimiz yapiyoruz ev daginikken rahat oturulmuyor haliylen agir kaldirmadigin sürece kanamanda yoksa bir sorun olmaz insallah opuyorumnanaktaninş yoktur sorun.salağın tekiyim ya bırak evi ne oluyosa olsun bebeğinden önemlimi ya.daha herşey yolunda değil tehliken var neyine ev işşi.klava: klava:
canim daha önce hic duymamismiydin rabbim yüzüne bakarda carsamba duyarsin insallah:Saruboceq::Saruboceq:Güjnaydın kızlar. Cumartesi doktora gittik. Kalbini duyamadık. Gelişmemiş galiba birde Altanda baktı ama malesef. Doktor yinede çarşamba günü tekrar görmek istedi. Eğer o günde duymasak öldü kabul edeceğiz dedi. Üzgünüm. Ama hakkımızda hayırlısını versin rabbim. Size duacıyım. Allah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Ben arada gelip takip edeceğim sizi. Hepinizi öpüyorum
canim öyle densiz insanlar oluyor ama bizim topigimiz öyle degil herkes sevecen ve anlayisli burda öyle sorunlar olucagini zannetmiyorum arkadasliklarimiz saygi cercevesinde olur insallaha.s.kızlar bi şeyi sizinle paylaşmak istiyorum
daha önce başka bi topikte yazışıyordum oğluma hamileyken başladım doğumdan sonra 4-5 ay kadar yani bi yıldan daha uzun bi zaman.ama topikten ayrılmayı kendim için daha uygun buldum.çünkü topikte insanların yazdıklarıyla dalga geçilmeye alay konusu yapılmaya başladı.üç beş kişi bunu yapar hale geldi.yazılanlara müdahale edilmeye başlanıldı.oğlum diş çıkarıyor dedim diye bunu kendine takıntı yapanlar böyle şeyler yazılmasın diye bana saydılarda saydılar.bi de öyle insanlar vardıki asla hiç bi şey anlamıyorlar.mesela bi arkadaşım kızını nasıl uyuttuğunu anlattı diye ertesi gün onu dillerine dolyıp dalga geçtiler alat ettiler.hani siz koçiş yazıyorsunuz ya bu kelime için yazanlarla çok alay edilmiş.tabii bazı arkadaşlarımız ayrıldılar.bunlardan biride ben oldum.inşalalh bu topikte bunlarla karşılaşmayız.kendini bilen bi insan bi yıldır yazıştığı arkadaşının yazdıklarıyla dalga geçmez
canım bendede 2-3 bi acı var heraldeee büyüyooo göbiklerimizzzzyerimseniben
kizlar benim randevum yarin 12.15te ilkdefa kalp atisini duyucam cok heyecanliyim benim icinde dua edin hersey yolunda olsun
kizlar benim randevum yarin 12.15te ilkdefa kalp atisini duyucam cok heyecanliyim benim icinde dua edin hersey yolunda olsun
İşallah duymuşssundur kuşummm güzel haberleini bekliyoruzz
kızlar doktorun verdği testleri aç karnınamı yaptırdınız tokmu.acıktım.acıkınca midem bulanmaya başlıyo.yesemmi yemesemmi
canım bana aç tok bişey demediler ben toktummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?