2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa kızlarr benim canım hiç çalşmak istemiyyooo aranızda ben gibi işten soğuyan varmı Allah tan sizler varsınızda okuyup yazıp biraz rahatlıyorummmsempatiksalakcinni

yok canım burda öyle sulu terbiyesiz bir kişiye rastlamadık umarım da rastlamayız. safi moral bozmak için varlar onlar ben de editör olduğum için çoğu zaman uğraşıyorum öyle kişilerle..

ben de kalkıyorum kızlar biraz temizlik yapayım...

kızlar işlerden bugünde rahat giremiyorum
size birşey soracaktım karnınızda gerilme hissediyormusunuz?
ben son iki üç gindür gerilme hissediyorum lavaboya gittiğimde biraz rahatıyorum ama bazen baya bi geriliyor.
Ben bu arada çorba ve çok sulu yemek yiyemiyorum çay içemiyorum midemi bulandırıyor

canım bendede 2-3 bi acı var heraldeee büyüyooo göbiklerimizzzzyerimseniben

yaaa kızlarr benim canım hiç çalşmak istemiyyooo aranızda ben gibi işten soğuyan varmı Allah tan sizler varsınızda okuyup yazıp biraz rahatlıyorummmsempatiksalakcinni

bende canım evde olmak istiyorummmolumunekankayizsmile

neyse bizim topikte böyle bir durum olursa koruyucumuz var bijoux kaydirigubbakcemile2

inş yoktur sorun.salağın tekiyim ya bırak evi ne oluyosa olsun bebeğinden önemlimi ya.daha herşey yolunda değil tehliken var neyine ev işşi.klava:klava:
canim kizma kendine hepimiz yapiyoruz ev daginikken rahat oturulmuyor haliylen agir kaldirmadigin sürece kanamanda yoksa bir sorun olmaz insallah opuyorumnanaktan
canim daha önce hic duymamismiydin rabbim yüzüne bakarda carsamba duyarsin insallah:Saruboceq::Saruboceq:
canim öyle densiz insanlar oluyor ama bizim topigimiz öyle degil herkes sevecen ve anlayisli burda öyle sorunlar olucagini zannetmiyorum arkadasliklarimiz saygi cercevesinde olur insallaha.s.
canım bendede 2-3 bi acı var heraldeee büyüyooo göbiklerimizzzzyerimseniben

valla göbekler simdiden kocaman oldueyvahedigeldismile

kizlar benim randevum yarin 12.15te ilkdefa kalp atisini duyucam cok heyecanliyim benim icinde dua edin hersey yolunda olsun

kızlar doktorun verdği testleri aç karnınamı yaptırdınız tokmu.acıktım.acıkınca midem bulanmaya başlıyo.yesemmi yemesemmi

arkadaşlar ben aralık annelerindeyim ama, sizler bizim önümüzde olduğunuz için sizleri de takip ediyorum.SAt 26 şubat..Henüz bulantım olmadı,Herşeyim normal gibi, sadece karnım ağrıyor, baş dönmem var ama hafif oluyor.şimdilik bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…