2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benım açlık kan şekerime falanda baktılar o yüzden ac gittim aç gitmekte fayda var

benmde açlık kan şekerim var tesltlerde aç gidim ama açıkıncada miedm bulnıyo.dayancaz artık.bide doktor muayene ederse muayene olcam kalp atışları için

kizlar benim randevum yarin 12.15te ilkdefa kalp atisini duyucam cok heyecanliyim benim icinde dua edin hersey yolunda olsun

dualarımız seninle:)))))))))

Bu arada bafocum beni de listeye eklemişsin. Sana bilgi vermeyi unutmuştum fakat sen beni unutmayıp listeye eklediğin için çok teşekkür ederim. Bir de Helin'in bahsettiği topikle ilgili olarak bizler kendimizi bilen insanlarız, böyle sorunlarla karşılaşacağımızı hiç zannetmiyorum.

Bir de bu yıl erkek yılı olduğuna dair ise bilmiyorum kızlar ama benim içinden kız geçiyor. Kıza karşı daha çok sempatikliğim var. Ama yine de Allah bilir, eli ayağı düzgün sağlıklı olsun başka bir şey istemem.

slm kızlar cumartesi benimde randevum vardı bebeğimin kalp atışları daha bi hızlı atıyordu ilk gebeliğimde kalp atışlarını duyamadığımız için çok korkuyorum sanki buda öle olacak gibi 1 kilo vermişim dün akşam çok kötüydü midem bugünde bişey yiyemiyorum 1 ay sonraya randevu verdi nasıl geçecek günler

canim hadi gözün aydin bir ay cok uzun gercekten bende en son üc hafta önce gitmistim yarin randevum bu üc hafta sanki üc yil gibi geldi bana

canim sagol allah razi olsun rabbim hepimizin gönlüne göre versin

şu an kaç haftalık canım.. doktor a gittin mi

kızlar o karındakı gergınlik bende de oluyor.. bu herhalde şişkinlikten oluyor... çunku daha karın buyumesı için erken degil mi???

Canım ben kan testimi alıcam cuma vermiştim.Yarında kısmetse doktora gidicem.Doktor araştırdığım için biraz erteledim.Hesapalmara göre 5+3 diyo.Doktor daha net cevap verir.ınşallah herşey yolunda gider.

kizlar benim randevum yarin 12.15te ilkdefa kalp atisini duyucam cok heyecanliyim benim icinde dua edin hersey yolunda olsun

inşallah canım.. duyarsın hayırlısı ile...
kızlar doktorun verdği testleri aç karnınamı yaptırdınız tokmu.acıktım.acıkınca midem bulanmaya başlıyo.yesemmi yemesemmi

canım hastaneyı ara sor.. lavabatuarı.... söylerler...

canım sıkma kendını.. üzülme.. bebegıde etkiler.. sakın ol... allaha sıgın.. hayırlısı olur inşallh..

canım nasılsın bayadır karsılasamadık. benimde gergin 3-4 gundur kasınıyor bırde

hadı tatlım dualarımız senınle

kızlar doktorun verdği testleri aç karnınamı yaptırdınız tokmu.acıktım.acıkınca midem bulanmaya başlıyo.yesemmi yemesemmi
bende tok yaptırdım

haklısın canım ya hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alsaydık allah herkesin bebeğini bağışlasın

gözünaydın canım.önümüzde uzun bi yol var.korkularla kaygılarla inanın hamileliğin tadını çıkaramıyoruz.ben ilk hamileliğimde hep tedirgin kaygılıydım ve şimdi üzülüyorum geçen günlere.çünkü kaygı ve korkuyla içimde büyüyen canlının heyecanını yaşayamadım.ama şimdi daha sakinim.olacağı varsa oluyor.şimdiden kaygı ise bizleri yıpratıyor.o yüzden herşeyi zamanına bırakıp hamileliğin tadını çıkaralım bence.biliyorum çok zor düşünmemek kaygılanmamak.allaha emanet yavrularımız

haklısın canım bu topikte olmasa herkes benimle aynı şeyleri yaşıyor bu çok hoşuma gidiyo yalnız değilim çok şükür

arkadaslar cok sagolun güzel dilekleriniz icin insallah herzaman güzel haberlerle geliriz buraya hersey gönlümüzce olurolumunekankayizsmile

selam arkadaşlar nasılsınız ben bugün çok mutluyum doktora gittim bugün kalp atışlarını duyduk bebişimin artık düşük tehlikesi de yokmuş ohhhh be herşey yolundaymış yani sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum hepinize teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…