2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimki 3 sayfaydı ama 1 sayfası öyleydi bende hiçbişey anlamıyorum bu sonuçlardan

ıstanbuldaki annecikler siz hangi hastanelere ya da doktorlara gıdıosunuz bakım merak ettım. Ben Ankaralıydım aslında 8 ay oldu buraya tasınalı, mıs gıbı Hacettepeye gıderdım iste ama, ah ahh

İstanbuldaki annecikler siz hangi hastanelere ya da doktorlara gıdıosunuz bakım merak ettım. Ben Ankaralıydım aslında 8 ay oldu buraya tasınalı, mıs gıbı Hacettepeye gıderdım iste ama, ah ahh
bahçelievler yaşam hastahanesi doktorum mehtap çiçek

Memnun musun, daha onceden de gıttıgın bı doktormuydu hamıle kaldıktan snr mı buldun
hastane aynıydı ama doktorum bu değildi 2 doktor var gündüzleri benim gittiğim boştu şimdiki doktorumun hep 10 kişi filan sırası olurdu bende şaşardım niye diye sonra kürtaj olunca soğudum önceki doktordan bu sefer buna başladım çok ilgili telde arayınca bile hatırlıyo hemen tek sorun her gittiğimde 2 saat sıra bekliyorum o kadar ama bekleyenlerle konuşuyorum hepsi çok memnun

Ben de Dora Hastanesi diye bi yere gıdıorum, 6 aylık bı hastane, super lux, otel gıbı odaları fln, herkes ınanılmaz ılgılı butun calısanlar senı hatırlıo selam fln verıo hepsı. Doktordan da herkes memnun orda konustugum, ben de simdiye kdr memnunum bakalım, tek problem adamın adı Hakan Peker, gulesım gelıo hep :)

hey corç versene borçmu geliyo aklına:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…