2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hımm duydum o hastaneyi ilk doğumunda eltim gitti oraya

10 gun sonra ya randevu veriyorlar... buda yorucu geliyor bana.. kaç gundur bakıyorum internetten doktorlara.. en son bır görmek için mehtap hanıma gitmeye karar vermiştim.. yarın gidecem ikisinede....
eşim çok tıtız.. tek doktor a guvenmez.. bır kulak doktoru için tam 4 hastaneye gitti.. teşhisten emın olmak için.. yanı ben her şekilde 2-3 doktor a birden gidecegim...

selam güzel anne adayları.topikleri gezerken sizleri okudum.bende 32. haftamdayım,ilk bebeğim ve çok heyecanlıyım.mayısın 20'sinden sonra bekliyoruz.inşallah allah hepimizi kurtarır,hamilelik çok güzel bir süreç,bebeklerimize kavuşmak için heyecanlanıyoruz ama biryandanada hep daha uzun sürse diyorum,çok çabuk geçiyor bence tadını çıkarmaya şimdiden başlayınzemuszemus

mehtap hanımada git hangisinden memnun kalırsan ona devam edersim ama meltemin odaları filan pek iyi değil harabe biraz sen gezmedin heraldeee

Cuma günü kasıklarıma ağrılar girdi baya bi endişelendim noluyo die ve bu kasık ağrıları pazara kadar devam etti.

mehtap hanımada git hangisinden memnun kalırsan ona devam edersim ama meltemin odaları filan pek iyi değil harabe biraz sen gezmedin heraldeee

evet makınaları da eski geldi bana.. ben bırde gıttıgımde eşim yemege gidelim diye çıkmiştık.. sonra tutturdu bebegı görelim diye.. anıden gidence almadılar nuray hanıma.. bıraz sinirlendim.. bu sefer başka doktora girdik.. oda çok ilgilenmedi.. niye erken falan dedi.. gelmenın faydası yok vs.. kızdm.. eşime de gitmem artık dedim.. eşim arkadşı övmuş orayı ondan oraya götürdü.. ilk seferde kırmadım onu.. ama 1 haftadır araştırıyorum.. işte en son yaşam a karar verdim.. bakalım.. yarın gidecegiz. sonuçu anlatırım...

Cumartesi günü kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım. Kan tahlillerim cumartesi çıktı ama idrar kültürü için çarşamba akşamı anca çıkar dediler. Ne kadar uzun sürüyormuş bu testlerin sonuçlarını almak.
TSH yine yüksek çıktı hemde hap kullandığım halde sinir oldu. Gerilememiş aksine biraz daha yükselmiş. Herhalde bu 9 ay boyunca böle devam edecek. Hapı 2 ye çıkardı doktorum. Bakalım etkili olacakmı?

ben oğlumuda yaşamda doğurdum odaları çok güzell hastabakıcıları çok ilgiliydi bebek odasını bile gezmiştimm tertemizdi yarın git ama hastası çok sıra beklemezsin inş..beklerken ben hep konuşuyorum hamilelerle hepsi çok memnun

TSH değerin nedir tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…