2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
düştü zaten.doktorda odunun teykdi.burdn diğer bütün dktorlardan özür diliyoum ama çok sinrlendiriyolar beni.devlet hastanesi facia

kızlar nasılsınız.ben yeni geldim hastaneden.kan tüpleri bitmiş.yrın sbaha kaldı.bu ne şansızlık yaa..
geçmiş olsun artık.. ama aç kalmam kötu olmuş.. hemen yeseydın bırşeyler... canım.
canım az bır farkla özellerde yapıyor.. özele gıtsen daha rahat olursun... doktoru da seçersın...

valla benim çıktı gazdır belkim ama maşallah 4 aylık gibiyim

gaz bendede çok var... napçaz...

kızlar dayanamıyom ben uyicam. uyusun da büyüsün bari. görüşürüz.

benim yerimede uyu canım mirmirmirmirmirmirmirmir

ayy kıyamam sen git canımm haftayada benle giden biri çıkar elbet baksana bugün bile kaç kişi gitti

canım benim çıkar muhakkak. ne zaman gidersek gidelim her gittiğimizde o kapıdan kocaman bi gülen suratla ayrılalım yeter ki hepimiz :asigim:

kızlar nasılsınız.ben yeni geldim hastaneden.kan tüpleri bitmiş.yrın sbaha kaldı.bu ne şansızlık yaa..

canım her işte vardır bi hayır sıkma canını :1hug:

ümraniye devlt.nerden gittim.böle meirvakileri hiç sevmiyorumm.yapmak zorunda değilim diye bana .gerizekalı.kızlar afedersniz çok sinrlem bozuldu.
boşver devlet hastanelerinin ne olduğunu hepimiz biliyoruz allah oraya düşürmesin sanki bedava bakıyolarr doktorları hepsinin burnu kaf dağında

çözümü yok galiba 3 ay bitene kadar gaz bizle devam edicekk

amiiiiiiin canım önemli olan o zaten hastaneden mutlu ayrılmakk

ben zaten özele gidyorum.tahliller çok tutuyor dye oraya gittm.nerden gitim.bütün sinlirem zıpladı.geri geldim.yaırn sabah yaptırcam öğleden sorna alrısam kendi doktoruma gidicem

ben zaten özele gidyorum.tahliller çok tutuyor dye oraya gittm.nerden gitim.bütün sinlirem zıpladı.geri geldim.yaırn sabah yaptırcam öğleden sorna alrısam kendi doktoruma gidicem
devlette hemen aynı gün vermiyolar benim bildiğim ertesi güne oluyo

yaaa bulansında görürsün....:))))

Ya cok cıddıyım, nefret edıorum bu halımden, hayatım boyunca zayıftım ben bı tek OSS ye hazırlanırken 68 kılo olmustum o zmn bıle dıyet yapmıstım sımdı dıyet de yapamıyorum sureklı kılo alıyorum daha cok erken almak ıcın (( Annem cok moralımı bozuo, bende toplam 7 kılo kardesımde 9 kılo almısmıs ben sımdıden 7 aldım allahım offfffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…