olumunekankayizsmileevet var tatlım
zaten bu ay sonunda dikkatli bakılırsa göbüş belli olurmuşakannehir
aaaa sendekide bahtsız bedevi hesabı aç karnınamı gitmiştin
ayy aç olman kötüü tansiyonunda düşer allah korusunevt bekledim aç durunca midem felaket bulanıyo bide.ksusp öle gitmiştim keşke yeseydim ya
valla benim çıktı gazdır belkim ama maşallah 4 aylık gibiyimeee resimlerinı bekliyoruz göbeklerin....
hangi devlet hastanesine gittindüştü zaten.doktorda odunun teykdi.burdn diğer bütün dktorlardan özür diliyoum ama çok sinrlendiriyolar beni.devlet hastanesi facia
bakırköye iyi diyolardüştü zaten.doktorda odunun teykdi.burdn diğer bütün dktorlardan özür diliyoum ama çok sinrlendiriyolar beni.devlet hastanesi facia
bakırköye iyi diyolar
geçmiş olsun artık.. ama aç kalmam kötu olmuş.. hemen yeseydın bırşeyler... canım.kızlar nasılsınız.ben yeni geldim hastaneden.kan tüpleri bitmiş.yrın sbaha kaldı.bu ne şansızlık yaa..
valla benim çıktı gazdır belkim ama maşallah 4 aylık gibiyim
kızlar dayanamıyom ben uyicam. uyusun da büyüsün bari. görüşürüz.
ayy kıyamam sen git canımm haftayada benle giden biri çıkar elbet baksana bugün bile kaç kişi gitti
kızlar nasılsınız.ben yeni geldim hastaneden.kan tüpleri bitmiş.yrın sbaha kaldı.bu ne şansızlık yaa..
boşver devlet hastanelerinin ne olduğunu hepimiz biliyoruz allah oraya düşürmesin sanki bedava bakıyolarr doktorları hepsinin burnu kaf dağındaümraniye devlt.nerden gittim.böle meirvakileri hiç sevmiyorumm.yapmak zorunda değilim diye bana .gerizekalı.kızlar afedersniz çok sinrlem bozuldu.
çözümü yok galiba 3 ay bitene kadar gaz bizle devam edicekkgeçmiş olsun artık.. ama aç kalmam kötu olmuş.. hemen yeseydın bırşeyler... canım.
canım az bır farkla özellerde yapıyor.. özele gıtsen daha rahat olursun... doktoru da seçersın...
gaz bendede çok var... napçaz...
amiiiiiiin canım önemli olan o zaten hastaneden mutlu ayrılmakkbenim yerimede uyu canım mirmirmirmirmirmirmirmir
canım benim çıkar muhakkak. ne zaman gidersek gidelim her gittiğimizde o kapıdan kocaman bi gülen suratla ayrılalım yeter ki hepimiz :asigim:
canım her işte vardır bi hayır sıkma canını :1hug:
Keske benim de biraz midem bulansa fln da yemek yemeyi kessemAh ahhhh
Keske benim de biraz midem bulansa fln da yemek yemeyi kessemAh ahhhh
devlette hemen aynı gün vermiyolar benim bildiğim ertesi güne oluyoben zaten özele gidyorum.tahliller çok tutuyor dye oraya gittm.nerden gitim.bütün sinlirem zıpladı.geri geldim.yaırn sabah yaptırcam öğleden sorna alrısam kendi doktoruma gidicem
yaaa bulansında görürsün....:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?