2.88 le başladım gebeliğe şimdi 4.57 olmuş. Dr. um hamilelerde 2.5 altında olması daha ii diyor ama benimki habure çıkıyo sinir oldum.
görüşürüz byeeeeteşekur ederım.. yarın sonuçları paylaşırım... şimdi çıkıyorum... görüşmek üzere.. akşam girerim. gine kızlar..
Canım çok endişelenme .Çünkü burada çok okudum geriden gelip te aradaki açığı kapatan bebişleri
bende medicana bahçelievlere gidiyorum.
doç. dr süha sönmez.
benim tüp bebek doktorum.kontrollere de şimdilik orda devam ediyorum.
Ultrason a girdim bebiş ii miş ama nedense 1 hafta geriden geliyo. Doktorum bi sorun yok her şey yolunda dedi ama ben yinede endişelendim. Bunu duyunca tansiyonumda fırlamış tabi 14/9 çıktı tansiyon. 2 hafta önce gittiğimizde sadece 2 gün geriydi böle 1 hafta geri kalınca endişelendim birden ama dr. gebelik ilerledikçe daha net belli oluyo her şey dedi. Ona bi şey olacak die çok korkuyorum. Dr. un demesine göre gayet ii miş bebiş bakalım bi sonraki muayenede nasıl olacak.
Bir daha ki muayene yaklaşık 1 ay sonra o zaman ikili testte yapılacakmış. Sizlerde böle bi durum var mı arkadaşlar?[/QUOTx
xanım sıkmacanın bana göre 8+1 di dr.a göre 7+5 di 3 gün farklı yani geç döllenme olabilirmiş hiç sorun yok dedii
Saol canım.
o hastanenin tüp bebek servisinde bizim komşumuz çalışıyordu doktorların yardımcısı olarak ama senin doktorununda yardımcısımı bilmiyorum.
zaten tüp bebek kısmında iki doktor var.
iki hemşire bi tane randevu veren bi tane de yardımcı var.eğer onlardan biriyse tanıyorumdur
benden 14 tane tahlil istedi kızlar doktorum.ve medicanada 450 tuttu.tabi yaptırmadım orda.
evet 2 li test var ama kaçıncı haftada oluyo tam bilmiyorum haftaya 11 haftaya girmiş olucam o zaman yapılırmı
Bana bi dosya verdiler onun içinde 9 ay boyunca yaptırmam gereken testlerin tarihleri yazıyo. 24 nisan - 7 mayıs arasında 2 li testi yazmışlar yani 12 - 14 haftaları arası oluyo.
geç döllenmedendir cnmm ilk başlarda çok küçükler pek bişey anlaşılmıyo
slmm hoş geldinnn sen bze gör baya yol almışssın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
benim hamilelikten önce ocak ayında 9 hamilelik başladığında 6,3 1 hafta önce 5,22 iyd ilaç tedavisiyle düşüyor ama yine yüksek senin hamilelikten sonra yükselmesi ilginç ilaçlarını sakın ihmal etme canım bebeğin beyin gelişimini etkliyor
Zaten hamilelikle birlikte yükselen bir hormon değilmi bu? Yani hamilelik öncesi yüksek mi olması gerekiyor?
Desteğin için saol canım.
o zaman ben haftaya gidicem 1 hafta sonra tekrar çağırır ikili test için
aminnn inş..12-14 haftalar arasında olduğu için 2-3 hafta sonrada çağırabilir, artık gittiğinde sölerler herhalde. İnş. ii haberlerle dönersin cnm.
yuhhh bizim burda doğum o kadar nerdeyse özel hastanelerde kusura bakmayın daa kıslarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?