2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2.88 le başladım gebeliğe şimdi 4.57 olmuş. Dr. um hamilelerde 2.5 altında olması daha ii diyor ama benimki habure çıkıyo sinir oldum.

benim hamilelikten önce ocak ayında 9 hamilelik başladığında 6,3 1 hafta önce 5,22 iyd ilaç tedavisiyle düşüyor ama yine yüksek senin hamilelikten sonra yükselmesi ilginç ilaçlarını sakın ihmal etme canım bebeğin beyin gelişimini etkliyor

benden 14 tane tahlil istedi kızlar doktorum.ve medicanada 450 tuttu.tabi yaptırmadım orda.

benimde ense ölçümü ve ikili test sanırım 26 nisanı verdi 12 haftalık olucakmış o zaman ama ben dayanamam her hafta gider sağlık ocağında kalp pıt pıt larınıdinlerim :)

o hastanenin tüp bebek servisinde bizim komşumuz çalışıyordu doktorların yardımcısı olarak ama senin doktorununda yardımcısımı bilmiyorum.

zaten tüp bebek kısmında iki doktor var.
iki hemşire bi tane randevu veren bi tane de yardımcı var.eğer onlardan biriyse tanıyorumdur

Zaten hamilelikle birlikte yükselen bir hormon değilmi bu? Yani hamilelik öncesi yüksek mi olması gerekiyor?

Zaten hamilelikle birlikte yükselen bir hormon değilmi bu? Yani hamilelik öncesi yüksek mi olması gerekiyor?

tsh tiroitle ilgili olan bir hormon canım benim öncesinden gelen bir rahatsızlığım var normal değeri 4,22 nin altı olması gerekiyor ama kadın doğum doktorum 2 nin de altında olmasını isteyen doktorlar var dedi senin doktorunun dediği gibi ama seninki farklı bir durum canım zaten normalken hamilelikte artmaya başlamış o yüzden ilaçlarını zamanında içmeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…