ÖZLEM BURAYA YAZDI MI BİLMİYORUM AMA BAŞKA BİR TOPİKTE YAZDIĞINI PAYLAŞMAK İSTEDİM
Geldim kızlar artık kızımınyanında daha fazla kaldıgım için ugrayamıyorum. Butun gun onunlayım uyudugunu agladıgını gzölerini açıp koca koca bana bakmasını izlemek terapi gibi geliyor.kızım iyi maşallah 1290 gram oldu 990 gram dogmuştu inşallah 1750 gibi oluncada çıkıcak solunumunuda azalttılar artık 4-5 saat kadar kendisi nefes alıp yorulunca solunumu takıyolar. Küçük kuzu emzige gelince şapur şupur emiyo ama biberonla sütünü içmeye gelince yutmuyo ama daha çok küçük 31+4 te kızımdan baska ne bekleyebilriimki inşallah bir kaç haftaya agızdanda beslenip eve çıkmaya hazır olucak minik kuzum
bayılırım çay sohbetlerine ben ama çookk uzun zamandır mahrum kaldım : (((
bende doğurunca gelirim o zamanda yaparız aşure : )))
Nalana söyle çok yemesin ama şekeri çıkmasın sonra.. benim aşuremin üzerine bol tarçın döküp birde buz gibi soğutup öyle yiyin olurmu : (((
:)) )) yaptık şekerim yicez şimdi:)))))))asoo nalann aşureyi yidiniz mibilmiyorumkismile
Benim hedıyem geldı, hllyvz gondermıs anladıgım kadarıyla nıck ını yazmamış :) Kalbim ne kadar temiz benim ya :S ya hllyvz ya helinhivda göndercek bana demiştim öyle çıktı, çok ilginç :)
özlemin bebeğinin iyi olmasına sevindim.
kuzum benim pek minikmiş.
kızlar özlem üçüz bekliyordu değil mi? 2 bebeğini kaybetti yalnış hatırlamıyorsam.
=) gozumuz aydin prop. ekle bakalim ne gondermis
hadi gözün aydın prop
darısı benim başıma :)))
bana da o zaman helin hivda gönderecek demek ki :)
daha hedıyesı yerıne ulasmayan ya da elıne gecmeyen cooooook şahıs var :)
of ya ben bir tanesini biliyordum. burada yazısını paylaşınca anladım.
çok üzüldüm allah bu bebişine sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin.
hepimiz sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza.
ÖZLEM BURAYA YAZDI MI BİLMİYORUM AMA BAŞKA BİR TOPİKTE YAZDIĞINI PAYLAŞMAK İSTEDİM
Geldim kızlar artık kızımınyanında daha fazla kaldıgım için ugrayamıyorum. Butun gun onunlayım uyudugunu agladıgını gzölerini açıp koca koca bana bakmasını izlemek terapi gibi geliyor.kızım iyi maşallah 1290 gram oldu 990 gram dogmuştu inşallah 1750 gibi oluncada çıkıcak solunumunuda azalttılar artık 4-5 saat kadar kendisi nefes alıp yorulunca solunumu takıyolar. Küçük kuzu emzige gelince şapur şupur emiyo ama biberonla sütünü içmeye gelince yutmuyo ama daha çok küçük 31+4 te kızımdan baska ne bekleyebilriimki inşallah bir kaç haftaya agızdanda beslenip eve çıkmaya hazır olucak minik kuzum
prop sen daha yeni yapmamismiydin alisverisini :s meyve almadinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?