akşam fatmagül var delikafadulden .ne alıp gitsem eve izlerken yemek için :)
ben cips yemiyorum.cips kola ve kahveyi tamamen bırktım.zararlı çünkü.bide cips çok kilo aldıryo .
Ayy okur okumaz pizza geldi aklıma
evet ben de uzun zamandır yemiyorum kolayıda içemiyorum kahve ayda bir canım isterse içiyorum . cipste bir anda aklıma geliverdi ne alaka ise bayağı oldu yemeyeli akşama giderken alayım bir küçük paket en iyisi kendime :)
3-5 adet tadımlık yiyince bişey olmaz tatlım tabi abartmamak lazım yoksa dediğin gibi kilo kaçınılmaz
hayır frambuazlı cheescake..
ben zaten evrimimi tamamladım.bundan fazla gelişemem herhalde göğüs göbek sırt kollar.üst kısmım kople yuvarlak oldu.:) yağlı şeyleri kestim bendelmaz:
livece hoşgeldin canım bi türlü yazamadım hg diye sağlıkla bebişini al kucağına inşallah seninkinin cinsiyeti neydi yazmış mıydın kaçırmışta olabilirim gerçi
bu arada başakcığım herkesin bilinçaltında canının istedikleri çıkıyor ortaya bende pat diye o anda aklıma geleni yazmıştım.
benm kollar falan kalınlasmadı hıc sırtımda öyle ama alt taraf nasibini aldı aldığım kilolardan
benmkide tam tersi ya üstüm kocamn oldu altım halen zayıf.hep istedğim kıvama geldi altım ama üstüm dayanılmaz .(
benimde üstüm kilo aldı göğüslerim büyüdü ve sarktı ama alt taraflarda hiç bişey yok
livece hoşgeldin canım bi türlü yazamadım hg diye sağlıkla bebişini al kucağına inşallah seninkinin cinsiyeti neydi yazmış mıydın kaçırmışta olabilirim gerçi
bu arada başakcığım herkesin bilinçaltında canının istedikleri çıkıyor ortaya bende pat diye o anda aklıma geleni yazmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?