2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben cips yemiyorum.cips kola ve kahveyi tamamen bırktım.zararlı çünkü.bide cips çok kilo aldıryo .

evet ben de uzun zamandır yemiyorum kolayıda içemiyorum kahve ayda bir canım isterse içiyorum . cipste bir anda aklıma geliverdi ne alaka ise bayağı oldu yemeyeli akşama giderken alayım bir küçük paket en iyisi kendime :)

3-5 adet tadımlık yiyince bişey olmaz tatlım tabi abartmamak lazım yoksa dediğin gibi kilo kaçınılmaz

ben zaten evrimimi tamamladım.bundan fazla gelişemem herhalde göğüs göbek sırt kollar.üst kısmım kople yuvarlak oldu.:) yağlı şeyleri kestim bende lmaz:

kolaa offf olsada içsemmmm ... hamile olmadan önce çok içerdim . evde kola olmazsa olmazımızdı. hamileliğimde çok canım istedi . arada içtim azcık. eşim kendinede almıyor ben içcem diye..
doğurduktan sonrada içemicem ... offffffff (
bugun küçük şişe alıp içeyim bari

livece hoşgeldin canım bi türlü yazamadım hg diye sağlıkla bebişini al kucağına inşallah seninkinin cinsiyeti neydi yazmış mıydın kaçırmışta olabilirim gerçi

bu arada başakcığım herkesin bilinçaltında canının istedikleri çıkıyor ortaya bende pat diye o anda aklıma geleni yazmıştım.

ben zaten evrimimi tamamladım.bundan fazla gelişemem herhalde göğüs göbek sırt kollar.üst kısmım kople yuvarlak oldu.:) yağlı şeyleri kestim bende lmaz:

benm kollar falan kalınlasmadı hıc sırtımda öyle ama alt taraf nasibini aldı aldığım kilolardan

evt haklısn yiymedğimiz için direk kmin canı ne istyosa onu yazıo.olsun bikerden bişey olmaz.yiyelim sonra veririz kiloları nede olsa

benmkide tam tersi ya üstüm kocamn oldu altım halen zayıf.hep istedğim kıvama geldi altım ama üstüm dayanılmaz .(

pizza canınız çekiyorsa daha hafıf olması ıcın evde kendınız hamur yerıne haslanmış patatesı ezıp kullanabılırsınız kumpirle pizza arası bişey oluyor ama güzel oluyor.. canım çekti benımde((

kızlarrrrrrrr hediyelerim geldi sağolsun benmasal arkadaşım göndrmş hepsi çok cici koydum resimleri bakın :)

doğukanın cicilerinide çektik koyduk resimlerini onlarada bakın :)

hoş bulduk, sağol! kızımız olacak (33+0) ismi de Ece
Seninkinin cinsiyeti ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…