2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gezdim geldim ohhh içim rahatladı :)))
kızıma bikaç bişey aldım . kendime emzirme atleti aldım . giydim çok güselmiş gerçekten. başka renginide almaya karar verdim Pp ama çok yorulmuşum .
kızımda göğsümün alt taraflarına vurup duruyo çok tuhaf oluyorum acıyoo yawww

evet hemde çook iyiii . bide yorulmasamm :s)
hamile olmasam dumanını attırırdım da neyseeeeeeeee :))))

merhaba anneler,

giremiyorum artık sık sık, işten dönüşte yemek, ortalığın toplanamsı ve hemen uzanıyorum.

bugün işyerine bilgisayarımı getirdim . he he
bu seferde işler yoğundu.
oda :teyteylmasa yine giremicem.

selam herkese, işlerin yoğunluğundan yazamıyorum bir türlü

ilonacığım maşallah bebişine, ne güzel her hafta gidicen artık darısı başımıza

akşam fatmagül var delikafadulden .ne alıp gitsem eve izlerken yemek için :)

CİPS desem nasıl olur ki?? Ben de Kurtlar vadisi pusuyu izleyeceğim inş. akşama ve canım patates cipsi istiyor

gribim daha geçmedi benim sesim çok kötü tıkalı burnum hala ne zaman geçecek kii yaa offf

Geçmiş olsun canım

benım canımda bişey istiyor ama nasıl yapacağımı bılemedım . tariflere bakıyorum .
baktıkça ağzımın suları aktıı yapmazsam biyerim şişer sempatiksalakcinni

ben cips yemiyorum.cips kola ve kahveyi tamamen bırktım.zararlı çünkü.bide cips çok kilo aldıryo .

evt fena fikir değil .bu aralarda gözüm doymadan karnımı doyuramaz oldum :) gidip yemek yapcam yemek yiyicem.üstne açık çay ve limonlu cheese kek.patlarım ama genede yerimmzemuszemus

ohhh afiyet olsun hafif zaten royalınki ama biraz çözünsün öyle ye daha güzel oluyorrr:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…