fınfıkcim geçmiş olsun canım tekrar..
maşallah taş gibi kizsin.ben olsam yan devrilir nazlana nazlana yatardm ewde :)
ay öyle deme o kadar zor geldiki bana yatmak 4 gün annemde yattım 5. günü kaçtım oradan çünkü nerdeyse tuvalete bile göndermeyeceklerdi beni kalkmayayım diye : )))
Captanınkarısı kusura bakma ama kocanın hesbıyla o grupta olman garip yani :S
Herkes kendi hesabıyla gelecekse gelsin bence onaylanmasın eşlerinin hesaplarıyla girenler..
ne ılgısı var sımdı bu soyledıgın seyle..
orası kadınlara ozgu bı grup, eşin de kendı facebook unu kullanıodur sonucta, bızım yaptıgımız yorumlar, vsler ona da acık olcak, neden olsun kı? bız mecbur muyuz dusuncelerımızı bı erkekle paylasmaya, degılız..
lutfen kendı adına bı hesap ac..
ayy ne güsel bayilirim öyle ilgi görmeye ben:))
haftasonu annemlerde kalicam bende.eşim şehir dişina çikicak.Annesi babasi yazlikta onlari toparlayip geri getircek..yokken doğurmasam bari :)))
canım ben iki gündür işe geliyorum ama arabayla alıp bırakıyorlar beni iş yerinde de bacağımı uzatıp öyle çalışıyorum : ( Hala değneklerle yürüyorum..
Acayip bunaldım kocamda dışarı çıkmama kızıyor ayağım şişiyor ve değneklerle zor oluyor diye haftasonu geldi benim gezmem lazımdı : ((( püfff
fınfın yanlış hatırlamıyosam senle eşindede kan uyuşmazlığı vardı.sen iğneni yaptırdın mı ?bizim de var uyuşmazlık.doğumdan sonra yaptırcakmış iğneyi.sen hamileyken yaptırdın mı ?
az daha sabret canım ya ayağın şişiyorsa kocan da haklı biran önce iyileşir dinlenirsen malum ister istemezde ağırlıkda daha fazla sağlam ayaklarımız şişiyor davul giib işe gitmen ii olmuş ama evde yat yat insan daha çok hasta oluyor ayy kıyamam yaa nazar değdi sana Allah beterinden saklasın...
Yok yok hiç bana göre değil psikolojim bozulur benim hemen : ))
Hasta muamelesinden : ))
Mesela yarın Taksim buluşması var ya eğer kocam işe giderse kaçim diyorum : ))
yoksa hayatta izin vermez eee benimde gitmem lazımdı o buluşmaya ne yapacağımı bilmiyim :S
fınfık geçmiş olsun. noldu kaçırdım kusura bakma!
kizlar buralar iyice sogudu bugün 13derece buz gibi valla bir türlü yaz gelemedi buralara
kizlar çatlak başlayan varmi aranizda göbekte kalçada filan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?