2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fınfıkcim geçmiş olsun canım tekrar..
maşallah taş gibi kizsin.ben olsam yan devrilir nazlana nazlana yatardm ewde :)

fınfıkcim geçmiş olsun canım tekrar..
maşallah taş gibi kizsin.ben olsam yan devrilir nazlana nazlana yatardm ewde :)

ay öyle deme o kadar zor geldiki bana yatmak 4 gün annemde yattım 5. günü kaçtım oradan çünkü nerdeyse tuvalete bile göndermeyeceklerdi beni kalkmayayım diye : )))

ben doğum anini değilde öncesini sorguluyorum..nasil olacak nasil anlicam..acaba bi akslik çikarmi filan..aslinda rahat biriyimdir normalde soğukkanliyimdir ama endişelenmemek elinde olmuyor.

ay öyle deme o kadar zor geldiki bana yatmak 4 gün annemde yattım 5. günü kaçtım oradan çünkü nerdeyse tuvalete bile göndermeyeceklerdi beni kalkmayayım diye : )))

ayy ne güsel bayilirim öyle ilgi görmeye ben:))
haftasonu annemlerde kalicam bende.eşim şehir dişina çikicak.Annesi babasi yazlikta onlari toparlayip geri getircek..yokken doğurmasam bari :)))

Captanınkarısı kusura bakma ama kocanın hesbıyla o grupta olman garip yani :S
Herkes kendi hesabıyla gelecekse gelsin bence onaylanmasın eşlerinin hesaplarıyla girenler..

katılıyorum kızlarkaydirigubbakcemile5
Madem eşinizin hesabı var,gruba girme talebiniz olmamalı

fınfın yanlış hatırlamıyosam senle eşindede kan uyuşmazlığı vardı.sen iğneni yaptırdın mı ?bizim de var uyuşmazlık.doğumdan sonra yaptırcakmış iğneyi.sen hamileyken yaptırdın mı ?

ayy ne güsel bayilirim öyle ilgi görmeye ben:))
haftasonu annemlerde kalicam bende.eşim şehir dişina çikicak.Annesi babasi yazlikta onlari toparlayip geri getircek..yokken doğurmasam bari :)))

Yok yok hiç bana göre değil psikolojim bozulur benim hemen : ))
Hasta muamelesinden : ))
Mesela yarın Taksim buluşması var ya eğer kocam işe giderse kaçim diyorum : ))
yoksa hayatta izin vermez eee benimde gitmem lazımdı o buluşmaya ne yapacağımı bilmiyim :S

az daha sabret canım ya ayağın şişiyorsa kocan da haklı biran önce iyileşir dinlenirsen malum ister istemezde ağırlıkda daha fazla sağlam ayaklarımız şişiyor davul giib işe gitmen ii olmuş ama evde yat yat insan daha çok hasta oluyor ayy kıyamam yaa nazar değdi sana Allah beterinden saklasın...

Evet var bizde de kan uyuşmazlığı indirect coombs testi yaptırdım negatif çıktı hamileyken iğne yapmaya gerek yok dedi doktor doğumdan sonra yapılacak canım

kan uyuşmazlığı bizde de var. dr. doğum sonrası bebeğin kan gurubuna göre iğne yapacak.
bebek - nagatifse iğneye gerek yok, + pozitifse iğne olacaksın dedi.

aminnn hepimizi saklasın inşallah:Saruboceq:

kizlar buralar iyice sogudu bugün 13derece buz gibi valla bir türlü yaz gelemedi buralara

babam asla izin vermez taksime gelmeme bilmiyorumkismile
arkadaşlari toplicam ewe napiim :)

fınfık geçmiş olsun. noldu kaçırdım kusura bakma!

merdivenden uçtum melodi sonrada sağ ayağımın üstüne kondum sempatiksalakcinni
dolayısıyla ayağımın içine ettim ilk 4 gün hiç basamadım 2 gündür de değneklerle birlikte yavaş yavaş basıyorum..

kizlar buralar iyice sogudu bugün 13derece buz gibi valla bir türlü yaz gelemedi buralara

zeyn sorma ya benim evim su an 24 derece yuh yani o da kaliferleri kapattigim halde. burda da havlar sogudu 14-15 drece falan o yuzden kaloriferleri yaktilar bi kac gundur ama bu sefer cook sicak.. yazin bile bu kadar sicak olmamisti evin icin hayret dogrusu
ayagimda ne corap var ne uzun kollu, gobek meydanda dolasiyorum ama gene sicak

ayyyyyyy çok geçmiş olsun fınfık. hay allah nazara gelmişsin. allah korumuş seni.
bu halde niye işe geldin be güzelim. evde dinlenseydin.
sıkıldım demişsin ama bu günleri arayacağız valla.
ben evde olup uyumayı özledim. 3 haftadır evi bok götürüyor.
5 haftam kaldı izne çıkmama.

kizlar çatlak başlayan varmi aranizda göbekte kalçada filan?

Son düzenleme:
finfik allahtan ayaginin ustune dusmussun, karninin ustune degil,, cok sukur yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…