2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Havalar serinledi iyice ay dışarı çıkasım var bugün ama kocam izin vermiyor biyerde düşer bayılrıım diye . tek lüksün site içinde dolaşmak doğurana kadar diyor :S

Havalar serinledi iyice ay dışarı çıkasım var bugün ama kocam izin vermiyor biyerde düşer bayılrıım diye . tek lüksün site içinde dolaşmak doğurana kadar diyor :S

az kaldı dayan yavrim çok zordur eminim çünkü 1 haftadır bende dışarı çıkamıyorum resmen afakanlar bastı:S

fınfık nasıl oldun sen canım ne zaman ayağa kalkabilimişsin ne dedi doktorun alışık değilsin yavrum sen zor gelir tabi sana inş.ayaklanırsın en kısa zamanda

merhaba kızlar geçmişi okuyamadım tabi her zamanki gibi,yetişemiyorum size umarım herkes iyidir benimde bugün bebek odam geliyor kurulsun resimlerini koyucam size...

kızlar selam nasılsınız?
ben bugün hastaneye gidip 32. hafta çalışabilir raporumu aldım.
5 hafta daha çalışacağım nasip olursa.
oğluşum bugün iyi tepikliyor beni.
hastanede miniş miniş bebekler vardı hem kız hem oğlan. ağlama sesleri karışınca noluyor dedim.
kıyamam ya dertlerini anlatamıyorlar.

kızlar birşey soracağım sütyenlerim son zamanlarda sapsarı olmaya başladı. çok fazla terlemiyorum ve her sabah duş alıyorum. acaba kullandığım ilaçlardan olabilir mi?
elimde sabunla çitiliyorum sonra makinaya atıyorum ama istediğim gibi temizlenmiyor.

selam kizlar..hayirli cumalar diliyorum..
ekim ayına girmiş bulunuyoruz..tahminimce çoğumuz bu ay sonuna doğru doğuma girer zemuszemus
çok heyecanliyim yaaa :))

tünaydın kızlar allaha sükür gece uyuyabildim... bugün halılarımı almaya gelicekler artık temizliğe baslamak lazım:)

benimde evimde en temiz şey halılarım :) yıkandı bir kısmı poşeti ile duruyorlar yıkamadan geldiği gibi, temiz kalsın diye bu ay sonunda sericem kısmetse. Dip köşe tam temizliğide kasım başında yaptırıcam inşallah

hayırlı cumalar canım arkadaşımm 3 cuma sonra bu saatlerde oğlum kucağımda olucak inş..

İnşallah canım az kaldı

hem biran önce doğsun kucağıma alayım istiyorum bi yandan da acaip tırsmaya başladım doğumdan korkmam diyodum şimdi korkuyorum naısl bi anne olucam nasıl bakıcam bebeğime ondanda korkuyorum ayy piskopata bağladım iice bu aralar son ayın verdiği ruh hali galiba

belirsizlik zaten insani cildirtiyor. allah hayirlisini versin ya

mıracle bende tırsıyorum ama doğumdan çok minicik bebeği nasıl anlayacağım diye korkuyorum.
biz çok panik yapıyoruz galiba. eşimin bir müşterisi 15 günlük bebeğini alıp kuaföre getirmiş.
saçlarını boyatıyordu. yavrum boya kokusu içinde kaldı ben üzüldüm valla.

fınfık nasıl oldun sen canım ne zaman ayağa kalkabilimişsin ne dedi doktorun alışık değilsin yavrum sen zor gelir tabi sana inş.ayaklanırsın en kısa zamanda

canım ben iki gündür işe geliyorum ama arabayla alıp bırakıyorlar beni iş yerinde de bacağımı uzatıp öyle çalışıyorum : ( Hala değneklerle yürüyorum..
Acayip bunaldım kocamda dışarı çıkmama kızıyor ayağım şişiyor ve değneklerle zor oluyor diye haftasonu geldi benim gezmem lazımdı : ((( püfff

walla ayni iç daralmalarini bende yaşiyorum..Allah hayirlisini versin herşeyin

Fazla düşünmemeye çalış canım böyle şeyleri ama bu düşüncelerde gayet normal şu anda her anne adayı taşıyor zaten bu endişeleri, akışına bırakmak lazım dimi canım kendimizi kasıp duruyoruz Allah hayırlısını versin hakkımızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…