Haftaya bugün gitcem canımdoktora ne zaman gidiceksin asoo
Havalar serinledi iyice ay dışarı çıkasım var bugün ama kocam izin vermiyor biyerde düşer bayılrıım diye . tek lüksün site içinde dolaşmak doğurana kadar diyor :S
ekim annelerinin çoğu eylülde doğurdu kasım anneleride ekimde dökülür bencede
tünaydın kızlar allaha sükür gece uyuyabildim... bugün halılarımı almaya gelicekler artık temizliğe baslamak lazım:)
hayırlı cumalar canım arkadaşımm 3 cuma sonra bu saatlerde oğlum kucağımda olucak inş..
hem biran önce doğsun kucağıma alayım istiyorum bi yandan da acaip tırsmaya başladım doğumdan korkmam diyodum şimdi korkuyorum naısl bi anne olucam nasıl bakıcam bebeğime ondanda korkuyorum ayy piskopata bağladım iice bu aralar son ayın verdiği ruh hali galiba
belirsizlik zaten insani cildirtiyor. allah hayirlisini versin ya
12 kisi varmis bi allahin kulu da yazmiyo haa :umursamaz:
fınfık nasıl oldun sen canım ne zaman ayağa kalkabilimişsin ne dedi doktorun alışık değilsin yavrum sen zor gelir tabi sana inş.ayaklanırsın en kısa zamanda
hem biran önce doğsun kucağıma alayım istiyorum bi yandan da acaip tırsmaya başladım doğumdan korkmam diyodum şimdi korkuyorum naısl bi anne olucam nasıl bakıcam bebeğime ondanda korkuyorum ayy piskopata bağladım iice bu aralar son ayın verdiği ruh hali galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?