2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar çamaşırları sararan var mı diye sormuştum kimsenin olmuyor mu?

Sağol Melodi
anam yat yat nereye kadar benim popomda kurt var ben yatamıyorum ki :S

kizlar çatlak başlayan varmi aranizda göbekte kalçada filan?

Henüz başlamadı bende.. Allahım inşallah çatlamam :Saruboceq:

bende henüz çatlak olmadı karnıma bakıyorum ama akşam kalçama bakayım.
zaten selülitim var birde çatlamayım.

ilahi fınfık hamile hamile değneklerle işe geliyorsun.
arkadaşların kovalamadı mı seni.
ben olsam yatardım valla.
anlaşılan tezcanlısın sen.

krem araştirmasina girdim..bende henüz yok şükürler olsun
ama olmayacaği anlamina gelmiyor.
bi krem buldum ama çok pahali yaaa

simldiye kadar baslamadin mi akannehir
ama cilt yapisiyla ilgili bisey kuru ciltlerde daha cok olurmus.. ben doktoruma sordum en iyisinin badem yagi oldugunu soyledi. ben de karnima badem yagi surdum ama bacaklarima surmemistim ne yazikki.. belki surseydim catlamazdi.
killandiriyor diyorlar ama pesinen soyliyim gebelikte kil problemi hem hormonal birsey, hem de demir haplari etkiliyo a.s

ben de hiç çatlamadım ama 3.aydan beri ne bulursam sürüyorum orama burama

ben sütyenlerimi beyaz aldım. yıkanınca alt kısımları bembeyaz olmuyor.
ilaçlardan diye düşünüyorum.
birde göğüs altlarım çok kaşınıyor. akşam çamaşırımı çıkarınca tırnaklıyorum resmen.

çatlaklar için bana doktorum bebek yağı kullan dedi 3. ayımdan beri sürüyorum,şimdilik çatlağım yok canım. ben o konuyu baya araştırdım ve bir sürü uzman görüşü okudum, ailenizde varsa sizde de olacak bu genetik bir şey diyorlar, ama nemlendiricilerle ya da diğer kremlerle sadece şiddeti azaltılabiliyormuş. çok pahalı bir krem alsak bile yani annemizde, ablamızda varsa bizde de olacakmış canım. benikilerde yok ama ben yine de kullanıyorum bebek yağını hem de göbeğim büyüdükçe, kaşınmamı da azaltıyor.

ayni dert bendede var gece yatamiyorum sicakliktan gece agzim kuruyo bu sefer kac bardak su iciyom buda uykumun bolunup tuvalete gitmemem neden oluo boshayallersmile

bugun disari sogukta bugun yine iyiyim corap giyebiliorum artik kaydirigubbakcemile2

ben bebe yağına devam ediyorum. bazen gece unutuyorum sürmeyi.
bugün baktım bacaklarım pul pul olmuş. göbeğime sürmekten bacaklarımı ihmal ettim.
duş sonrası bebeyağına başlıyayım.

benim annemin karnı harita gibi ama bende yok :) demek ki uğraşırsak hiç olmamasını da sağlayabiliormuşuzz..

merhaba kızlaaar! ne kadar çok sayfa olmuş. oku oku anca bitirebildim. eşimle öğle arasında buluşup aylardan sonra ilk kez pazara gittik. marketten alışveriş yapmaktan taze meyve sebzenin kokusunu özlemişim. Fiyatlar da markete göre oldukça ucuz. Bol çeşit, ucuz fiyat!

kizlar çatlak başlayan varmi aranizda göbekte kalçada filan?

bende hiç çatlak olmadı. çatlak kremi kullandım ama çok düzenli kullandığım söylenemez. Bazen bir kaç günde bir sürdüğüm bile oldu. İlk zamanlarda bebek yağı falan da kullanmıştım.
Ondan mıdır yoksa cildim mi esnekmiş bilemicem.

hazal yakinda buharlasicam ben :bbo:
benim evim kucuk ve son kat. bi de ortada kaliyorum sagda solda daireler var. anliyacagin evim cok korunakli kaliyo.. dusuk derece bile olsa fazla geliyo camlar acik inan ki akannehir

kızlar her gün maden suyu içen var mı?
ben 3 haftadır her sabah içiyorum.
dr. sormayı unuttum. okullar açılınca otobüsler çok kalabalık oluyor.
sağolsun kimse yer vermediği için ayakta tıka basa geliyorum işe.
midem rahatlasın diye içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…