ayyyyyyy çok geçmiş olsun fınfık. hay allah nazara gelmişsin. allah korumuş seni.
bu halde niye işe geldin be güzelim. evde dinlenseydin.
sıkıldım demişsin ama bu günleri arayacağız valla.
ben evde olup uyumayı özledim. 3 haftadır evi bok götürüyor.
5 haftam kaldı izne çıkmama.
kizlar çatlak başlayan varmi aranizda göbekte kalçada filan?
finfik allahtan ayaginin ustune dusmussun, karninin ustune degil,, cok sukur yine de
gobegimde hic yok ama basenlerimde var.. benneyaptımki
krem araştirmasina girdim..bende henüz yok şükürler olsun
ama olmayacaği anlamina gelmiyor.
bi krem buldum ama çok pahali yaaa
zeyn sorma ya benim evim su an 24 derece yuh yani o da kaliferleri kapattigim halde. burda da havlar sogudu 14-15 drece falan o yuzden kaloriferleri yaktilar bi kac gundur ama bu sefer cook sicak.. yazin bile bu kadar sicak olmamisti evin icin hayret dogrusu
ayagimda ne corap var ne uzun kollu, gobek meydanda dolasiyorum ama gene sicak
çatlaklar için bana doktorum bebek yağı kullan dedi 3. ayımdan beri sürüyorum,şimdilik çatlağım yok canım. ben o konuyu baya araştırdım ve bir sürü uzman görüşü okudum, ailenizde varsa sizde de olacak bu genetik bir şey diyorlar, ama nemlendiricilerle ya da diğer kremlerle sadece şiddeti azaltılabiliyormuş. çok pahalı bir krem alsak bile yani annemizde, ablamızda varsa bizde de olacakmış canım. benikilerde yok ama ben yine de kullanıyorum bebek yağını hem de göbeğim büyüdükçe, kaşınmamı da azaltıyor.
kizlar çatlak başlayan varmi aranizda göbekte kalçada filan?
ayni dert bendede var gece yatamiyorum sicakliktan gece agzim kuruyo bu sefer kac bardak su iciyom buda uykumun bolunup tuvalete gitmemem neden oluo boshayallersmile
ayni dert bendede var gece yatamiyorum sicakliktan gece agzim kuruyo bu sefer kac bardak su iciyom buda uykumun bolunup tuvalete gitmemem neden oluo boshayallersmile
bugun disari sogukta bugun yine iyiyim corap giyebiliorum artik kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?