döndü mesajım gelmemiş anlaşılan :Saso kuzenın gerı donmedı mı?
ay nasıl oldu hakkaten tadı :S ıyyyyyy
:roflol: bakcess.. kocam gelsin de... ben pisip pismedigini kontrol ettim de sevmedim tabiki allahtan etli yaptim tek tuk et yicem =)
iyiyim sağol sen nasılsın?asocum hoşgeldin nasılsın görüşemedik bugün :)
KKdan attım şimdi bir daha.aso cepten faceden ya da kk dan herhangı bı msj gelmedı akannehir
evet cnm ya nasıl gecıyor zaman... ama artık bebeğimin kokusunu da duymak istiyorummasallah bebişine. ay cok heyecanlandım simdi doktorun heran olabilir demiş ya.... kızım daha dün yok keseyi gördük yok kalp atısını duyduk diye haberlesirken zamanın bu kadar hızlı gecmesi ne enteresan . hiç gecmiyecek gibiydi şimdide son haftalar hiç gecmeyecek gibi.... yarın bende kontrole gidicem hem kızımı görmeye hemde bronjit tedavmin kontrolüne.. anlamadığım 30 yasındayım bu yasa kadar bir kere bile bronjit olmadım doğumum yaklasmış son 1 ayda 3 kutu antibiyotik içtim yazık kızıma valla şimdi öksürüğüm biraz azaldı ama bu seferde burnum tıkalı hapşırıp tıksrıyorum offff..... neyse burasıda amma muhabbet eeeboshayallersmile
sevgili bafo,
listeden adım silinmiş,yeterli mesajım olmadığı için özelden mesaj atamıyorum.nolur doğum yapmadan beni de ekle listeye.bilgilerimi yazıyorum:
hkarsli, SAt:9 şubat, kilo:49, yaş:31, Doğ. tar:16 kasım, kızımın adı betül.
herkese kolay doğumlar diliyorum kızlar.Allah yardımcımız olsun.
sezeryanda karar kılmamışmıydın cuma mı belli olcak hadi hayırlısı cumaya ne kadar kaldıki günler su gibi geçiyor bir bakmışız hepimiz doğurmuşuz :) ben iyiym evde vakit geçiriyorum aaama öksürüğüm geçmedi halaBir an önce cuma gelsin istiyorum.Doğum şeklim belli olsun ne olcak ne bitcek hangisini seçcem azcıkd a olsa karar olur bana hemde kızımı merak ediyorum ne kadar oldu diyeee
ye kıs burnunu tıka gözlerini kapa :)
Ben karar kıldım dediğimi hiç hatırlamıyorum nedense hayırdır rüyanda mı gördün:) Henüz kara vermedim ben bi doktor baksın etsin ne dicek bakalımsezeryanda karar kılmamışmıydın cuma mı belli olcak hadi hayırlısı cumaya ne kadar kaldıki günler su gibi geçiyor bir bakmışız hepimiz doğurmuşuz :) ben iyiym evde vakit geçiriyorum aaama öksürüğüm geçmedi hala
Ben karar kıldım dediğimi hiç hatırlamıyorum nedense hayırdır rüyanda mı gördün:) Henüz kara vermedim ben bi doktor baksın etsin ne dicek bakalım
:roflol:
ne oldu biliyomusun..
tam ben senin bu yazini okudum guldum sonra kocam kapiyi caldi actim kapiyi. ne kokuyo bi tuhaf bisey kokuyo dedi :d lahana kokuyo dedim. :) getirdin yaptim simdi guzel degil falan deme mirin kirin etme dedim. ii agzima tika o zaman dedi kaydirigubbakcemile3
koptum valla tam seninkinin ustune :roflol:
öf bu ezel komedi olmuş :) ya sabır ya sabırrr... yrn bitmeyen şarkı var ohh yaşasın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?