2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ekranı çok küçk alışmadığım için heraldee internete falan hızlı giriyor ama yavaş demişlerdi , bilerek böyle aldım canım ileriye dönük alırız belki laptop:)

evet cnm ya nasıl gecıyor zaman... ama artık bebeğimin kokusunu da duymak istiyorum

ekliorum cnm
sağolun kızlarolumunekankayizsmile:1hug:

Bir an önce cuma gelsin istiyorum.Doğum şeklim belli olsun ne olcak ne bitcek hangisini seçcem azcıkd a olsa karar olur bana hemde kızımı merak ediyorum ne kadar oldu diyeee

Bir an önce cuma gelsin istiyorum.Doğum şeklim belli olsun ne olcak ne bitcek hangisini seçcem azcıkd a olsa karar olur bana hemde kızımı merak ediyorum ne kadar oldu diyeee
sezeryanda karar kılmamışmıydın cuma mı belli olcak hadi hayırlısı cumaya ne kadar kaldıki günler su gibi geçiyor bir bakmışız hepimiz doğurmuşuz :) ben iyiym evde vakit geçiriyorum aaama öksürüğüm geçmedi hala

ye kıs burnunu tıka gözlerini kapa :)

:roflol:
ne oldu biliyomusun..
tam ben senin bu yazini okudum guldum sonra kocam kapiyi caldi actim kapiyi. ne kokuyo bi tuhaf bisey kokuyo dedi :d lahana kokuyo dedim. :) getirdin yaptim simdi guzel degil falan deme mirin kirin etme dedim. ii agzima tika o zaman dedi kaydirigubbakcemile3
koptum valla tam seninkinin ustune :roflol:

Ben karar kıldım dediğimi hiç hatırlamıyorum nedense hayırdır rüyanda mı gördün:) Henüz kara vermedim ben bi doktor baksın etsin ne dicek bakalım

çok mu kötü kızzz :) yenir heralde

hayırlısı asocum sağlıklı alalımda kucağımıza sankiöyle bir muhabbet hatırlıyorum eşin mi istemiş sezeryan öyle bişiler yada başka biriyle karıştırıyorda olabilirim

öf bu ezel komedi olmuş :) ya sabır ya sabırrr... yrn bitmeyen şarkı var ohh yaşasın :))

Son düzenleme:
öf bu ezel komedi olmuş :) ya sabır ya sabırrr... yrn bitmeyen şarkı var ohh yaşasın :))

yarın bitmeğen şarkı ve aşk ve ceza çarşamba yaprak dökümü perşembe fatmagülün suçu ne birde öyle bir geçer zamanki var izliyormusun onu prop oda çok güsel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…