2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende sıkıldım ezelden,
aşkım spor yapıyo ben 2 tane kocamen ekler yedim yağ bağlıyomkaydirigubbakcemile3

annem de ızlıo onu gecen hafta sonu geldıgınde tekrarını seyrettı ben de baktım bıraz o mınık cocuk var ya oyyy yerım ben onu

iyi geceler kızlar bafocumm her an doğum olabilirmiş demek ne heyacanlısındır şimdii maşallahh kızınada cnmmm:))

sezen dogurmadım yaaa :) aslında bıran once dogsun ıstıom ama yazık kuzuma sımdı dogarsa kuvezde kalır daha 35ın ıcındeyız.. kıyamam ben ona..

Dilemma napıomuş ikizler, sezeryan gunu aldın mı, anlatsana ya gecmısı okumanın sırası mı ınsan once yazar snr okurklava:

sezen dogurmadım yaaa :) aslında bıran once dogsun ıstıom ama yazık kuzuma sımdı dogarsa kuvezde kalır daha 35ın ıcındeyız.. kıyamam ben ona..

allah korusun şaka bi yanada 36. haftadan sonra sorun olmazmışş sık dişini 1 hafta daha sonrası demir beye kalmışş hareketinin azalması niyeymişş sorun yok dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…