2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Maşallah prensese:))))))

masallah bebişine. ay cok heyecanlandım simdi doktorun heran olabilir demiş ya.... kızım daha dün yok keseyi gördük yok kalp atısını duyduk diye haberlesirken zamanın bu kadar hızlı gecmesi ne enteresan . hiç gecmiyecek gibiydi şimdide son haftalar hiç gecmeyecek gibi.... yarın bende kontrole gidicem hem kızımı görmeye hemde bronjit tedavmin kontrolüne.. anlamadığım 30 yasındayım bu yasa kadar bir kere bile bronjit olmadım doğumum yaklasmış son 1 ayda 3 kutu antibiyotik içtim yazık kızıma valla şimdi öksürüğüm biraz azaldı ama bu seferde burnum tıkalı hapşırıp tıksrıyorum offff..... neyse burasıda amma muhabbet eeeboshayallersmile

bari ben biraz yazayımda 5000 leri görelim bugün.

Evde takılmak harbi zormus . hem insanın canı sıkılıyor hemde durmadan birşeyler yiyor.

böyle giderse doğuma kadar duba olurum ben..
insanın bes dakika ağzı bos durmaz mı be kardesim ne bulduysam yedim bugün
sonrada doktorun tartısına bok atıyorum kesin bu yanlıs bozuk diye:jeyyar:
toplaamda 13 kilomuzu almıs bulunmaktayım ki bunun
8 haftası diyetten dolayı hiç kilo almadan
rejimi savsakladım valla öyle tatlı falan yemiyorum dikkat ediyorum ama
meyvenin dibine vurmus bulunmaktayım hayatım boyunca cok sevdim zaten
o da sekeri yükseltiyor biliyorum ama ölçümler iyi durumda kasamıyacam kendimi
ee baska ne anlatsam

bir varmıs bir yokmus...sempatiksalakcinni

ne kadar guzel; senin adina çok sevindim canim, bende 35. haftama girdim ama benim konstrolum ayin 28 inde ya

ne o kimse bisey yazmamis..
bafo masallah kizina masallah...
ben de kbvaledeme ugradim, bana dogum hediyemi verdi :dance: sevindirik oldum cok. dogum yapinca verirsin dedim ama verdi illaki =)
ogluma da ismini yazdirmis kunye yaptirmis.. :teytey:

Bafocum maşallah kızına allahım hayırlısıyla kucaklatmak nasip etsin hepimize..
dua etmekten dine geldim artık yaaa kaydirigubbakcemile3

ben de uyumusum yıne koltugun ustune :) aksamustu 1 saat uyuypom ya orda ay ne tatlı gelıo bana, sımdıd e yemek yıyorum

ee guzellik uykusuna yatmadan olmuyo dmi prop.. gunaydin

Son düzenleme:

ben de senin gibi 12 13 kilo aldim kafamçokkarıştı doguma kadar ne kadar alirim bilemiyorum

yaa sorma cnm guzellık uykusu :))
gece 10 defa cıse kalkmaktan alamadıgım gunluk uykum olmasın sakın o :))

he valla nie gece hicbirimiz adam gibi uyuyamiyoz ya. dön allah dön! bi de sicak acaip bi sekilde.. gecen 1 sise suyu bitirmisim :s bir bucuk litre yani...
sonra da 5 dk da bir tuvalete kostur :s
ama ben kocam gittikten sonra yatiyorum 11 e kadar baya bi kestiriyorum ii geliyo

yok canim ozel DR a gidiyordum ama 8. aydan sonra hastaneye yonlendiriyor. CMCO'da randevum var 9. ay randevusu.

yes. cmco neresi lan? kafamçokkarıştı
ben de ozel doktora gidiyorum. 3. ekoyu yapicak cuma gunu. 22 sinde de dogum yapacagim hastaneye gidicem. o yuzden malesef kendi doktorum dogumda da dogum sonrasinda da beni ziyaret edemicek.. ama olsun sag salim kavusalim da bebislere..

ay onu yapamıyorum hıc yaaakannehir sbh uyandıktan snr tekrar uyuyamıom asla, anca ogleden snr yapıom o işi işte :)
ben de 11 aldım, 13-14 olur benım de kesın..

sevgili bafo,
listeden adım silinmiş,yeterli mesajım olmadığı için özelden mesaj atamıyorum.nolur doğum yapmadan beni de ekle listeye.bilgilerimi yazıyorum:
hkarsli, SAt:9 şubat, kilo:49, yaş:31, Doğ. tar:16 kasım, kızımın adı betül.
herkese kolay doğumlar diliyorum kızlar.Allah yardımcımız olsun.

CMCO hastanenin kisa adi. hatice27 de orda dogum yapti. Schiltigheim'da strasbourg. sen nerde oturuyorsunki? bende 28 inde gidicem doyapacagim hastaneye iste. kaç haftalik oldun sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…