merhaba kıslarrrr
benden haber almışsınız ama ben ugrayıpta kendimden bahsedemedim
evet bebeklerim 6,5 aylıkken yani 28+2 de dunyaya geldiler biri 5 gun diğeri 7 gun yasadı yasadıkalrımı sizlere anlatıpta sizleri ve bebişlerinizi üzmeyeceğim dogum hikayemi anlatmak istedim ama bir türlü fırsatım olmadı
hastaneye sabah gidip akşam dönüyorum tüm gunumu hastanede kızımla geçiriyorum diğer iki kızım zeynep kamilde ölünce bu kızımı 8. gunu acıbademe aldık ve şükrüler olsunki en küçük olan yani en küçük dogan bebeğim 990 grama kadar düşmüştü zeynep kamilde suan 1610 gram ve yakında evimize gelicek kısmetse ben iyiyim sezeryan oldum ama anlayamadım cunku bebeklerimin peşinde koşmaktan bir gun bile yatmadım ama iyiyim şükürler olsun anne olmak çok güzel bişeymiş sizlerde kucaklarınıza alınca görüceksiniz. kızlarımın acısı her gecen gun büyüsede içimdeki yangın gittikçe artsada hergun guzel kızımı gördükçe içimdeki sevgide büyüyor .onu hergun kucaklamak minicik parmaklarını öpmek o kadar güzelki anlatsamda anlatılmaz yüzüne her baktıgımda benden bi parça olduguna inanamamak sanırım anne olmak bu.inşallah hayırlı dogumlar yaparsınız zamanında gelsin hepinizin bebekleri öpüyorum
Maşallah bafocum kızına.Allah hayırlı doğumlar versin...
Biz de akşam gittik doktora...Hazırlıklar tamam mı dedi doktor,hazırlıklı olmalıymışız...Doğru tabi,sadece hastane çantasını hazırlamak vardı,eve gelir gelmez kocam hazırlayıverdizemuszemus,ben gösterdim koyulacakları ,o koydu..Tabi eklenecekler de var çorap,atlet gibi ama kabaca hazır hastane çantamız....Yarın eksiklikleri tamamlıycaz...
Kuzularım iyiymiş çok şükür,kızım 2300gr, oğlum da 2500 gr olmuşYerim ben onları yerim
Kaşıntı safra ile ilgiliymiş,test sonucunu öğrenmek uzun zaman alıyormuş,şimdilik celestone iğne yazdı doktorum,geçmezse ilaç yazarım dedi
ne o kimse bisey yazmamis..
bafo masallah kizina masallah...
ben de kbvaledeme ugradim, bana dogum hediyemi verdi :dance: sevindirik oldum cok. dogum yapinca verirsin dedim ama verdi illaki =)
ogluma da ismini yazdirmis kunye yaptirmis.. :teytey:
oyyy tosunlarımıza bakın heledilemma sana helal olsun, böyle ıyı baktın ya bebeklerıne, boyle bılınclı buyuttun ya onları helal olsun
benım bı gun snr cıkmıstı safra testı sonucu ya.. dırek yazdı mı yanı ıgneyı, hadı bakalım, tez elden gecer işalla :)
sezeryana gun almıcaksın heralde sen dımı sancın suyun fln geldıgı an gıdıp gırceksın amelıyata.. hayırlısı olsun işalla.. 36ya kdr dayancaksın sen ben sana guvenıorum
dilemma maşallah kuzularına cnmm 1 hafta daha sabredinn 36 yı geçen doğursunn artık yeter uleynn
ugrastım canım resmini koyucaktım olmadı neyse bir dahai sefer çok yorgunum hepinize iyi geceler öptümmm. inşallah iylerdir canım iyilerdirde ondan cevap vermiyordurmeybiede doğum yaptı ikizlere ama ondan daha heber yook unuttu bizi bizler hala beklemedeyizz cnmmm burda herşey bildiğin gibi meleğin gelince resmini koy güzel kızının topicin ilk kraliçesi o
aminnnnnnngeçicek cnm hepsi.. biizim yerımıze de öp kokla kızını.. evınızde, kucagında oldugu gunler gelsın işalla hemen
özlemcim allah sabır versin canım
kızınada uzun ömür ve sağlık versin
benimde cennette bir meleğim var bizi bekliycekler ve şefaat edicekler allahın izniyle
Canım Allah bu yavruna uzun ömürler versin,acını hafifletsin:Saruboceq:
maşşallah kuzularınagözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına sevindim
sağol canımmm sen atlatmışsın riskli dönemi canım ama inşalalh sonuna kadar kalır bebeklerin sağlıkla dogarlar inşalalh
selam kizlar bugün cok yogun bir gündü benim icin daha yeni eve geldim doktordan sonra alisverise gittik ordanda eltim cagirdi oraya gittik evi uzak oldugu icin anca gelebildim
oglusuma gelince nihayetinde alti haftanin sonunda gördüm oglusumu babasiyla birlikte oglum tam 2400gr olmus masallah ben daha az bekliyordum ama kilosu iyi cikti cok sükür boyu 43cm olmus sadece bas ve karin ölcümleri 32+4cikti normalde bugün 34 haftaligiz doktorum normal oldugunu söyledi cogu kiside böyle oluyormus birde oglum ayni babasina benziyor helede burnu esimin kücük ve yassi burnu var doktor bir bebege bakti bir esime güldü burunlari ayni diye cok sükür hersey yolundaymis birde nstye girdim yarim saat kaldim okadar hareketliydiki kalp atislari kapim kapali oldugu halde disardan hemsiler bile duyuyordu 180gösteriyordu makina hemsirede gelip gelip bakti bugün cok heyacanli bu bebek diye ben 72 kilo olmusum toplamda 13 kilo almisim simdilik bukadar biraz gecmise bakayim
İyi geceler sanaopuyorumnanaktanhadı herkese ıyı geceler kızlar ılacımı ıctım yatabılırım artıkım
Canım sevindim ,maşallah oğlunaselam kizlar bugün cok yogun bir gündü benim icin daha yeni eve geldim doktordan sonra alisverise gittik ordanda eltim cagirdi oraya gittik evi uzak oldugu icin anca gelebildim
oglusuma gelince nihayetinde alti haftanin sonunda gördüm oglusumu babasiyla birlikte oglum tam 2400gr olmus masallah ben daha az bekliyordum ama kilosu iyi cikti cok sükür boyu 43cm olmus sadece bas ve karin ölcümleri 32+4cikti normalde bugün 34 haftaligiz doktorum normal oldugunu söyledi cogu kiside böyle oluyormus birde oglum ayni babasina benziyor helede burnu esimin kücük ve yassi burnu var doktor bir bebege bakti bir esime güldü burunlari ayni diye cok sükür hersey yolundaymis birde nstye girdim yarim saat kaldim okadar hareketliydiki kalp atislari kapim kapali oldugu halde disardan hemsiler bile duyuyordu 180gösteriyordu makina hemsirede gelip gelip bakti bugün cok heyacanli bu bebek diye ben 72 kilo olmusum toplamda 13 kilo almisim simdilik bukadar biraz gecmise bakayim
ugrastım canım resmini koyucaktım olmadı neyse bir dahai sefer çok yorgunum hepinize iyi geceler öptümmm. inşallah iylerdir canım iyilerdirde ondan cevap vermiyordur
aminnnnnnn
tek mutlu oldugum sey bu zaten onlar benim ne olursa olsun bu dunyadada olsa diğer dunayadada olsa onlar benim ve onları görmek koklama şansım var ben biliyorum bekliycekler annelerini zaten birini öldükten sonra kucagıoma aldım kokladım öptüm minicik burnunu ama dieğr kızıma hiç dokunamadım ama dokunucam kokluycam biliyorum bekliycem hiç bitmiycek sabırla karşılaşıcagım gunu
hadı herkese ıyı geceler kızlar ılacımı ıctım yatabılırım artıkım
canim masallah bebisineslm kızlar ben geldim...
geçmişi okuyamadım...
doktora gıttık bugun bebeşim 31 haftalık 1675 gr dedi doktor.. diger doktor a göre de 32 haftalık....!!!!!
bebegım gine dönmuş.. başı yukarda idi.. doktor 36 ya kadar döner dedi.. yoksa sezeyan.. ben istemıyorum sezeryan yaaaaaaa...... offffffffffff
bu arada gece çok kaburgam agrıyrdu gıne.. yatakta sızlanıyorum.. kaburgam agrıyor dıye.. ve uykum kaçıyor uyuyamıyorum... eşim de uyandı tabı.. ben ona kaburgam agrıyor dedim bana dedıkı "kaburga yıyelım mı yarın akşam dışarda.. guzel olur." dıyor.. olur dedım bende.. bu sefer "hangısıne gidelım diye sordu... :))))))))))))
canim senin kizinada masallahselammmm
bizde doktordan geldik şimdi..
kızım 2263 gram olmuş. boyu 45 cm
doktor herşey güzel , başı aşağıda hala dedi .
ağzını açıp kapatıyordu çikolata yemiştim çok tatlı geldi heralde pıtırcığıma :asigim:
nst ye girdim ilk defa . ama çok kötü oldum . son zamanlarda ter bastı gözüm karardı .
hemşireyi çağırdım . biraz yat hemen kalkma dedi. yattım biraz. çok sıkıcıydı..
3 hafta sonra gidicez
canim gözün aydin birsey cikmamasina sevindim kendine dikkat etehuheue ya gıttım kadın bı doktor vardı cok tatlı kadınmış heee :S dedım bole bole benım bu velet cok hareket eder normalde 2-3 gundur az edıo, bı de cmts antıbıyotıge baslaıdm fln ya dedım bı bakalım ıcım rahatlasın :) e işe muayene etti suyunda, damarlarında kalp atıslarında fln bı problem yok her zamankı gıb ıdemır gıbıydı oglusumbı de nstye gırım dedım, herılt yanı dedı karı, nstde de bısı cıkmadı işte :) ama kadın tebrık ettı son haftalarda ani ölümler oluo bebeklerde ( allah hıcbırımıze gostermesın) annelerın ıhmalı yuzunden oluo cogu da dedı, sen ıyı kı geldın bısı olursa hıc bekleme hemen gel yıne dedı dedım tmm :) zaten ıkı dk durmam heeuhee oyle ıste
yok canim tarih vermedi bebegin basi asagidaymis normal dogum görünüyor simdilik dedigözün aydın maşallah oğluna zeynep doğum tarihi verdimi doktor
İyi geceler sanaopuyorumnanaktan
Canım sevindim ,maşallah oğluna
selam kizlar bugün cok yogun bir gündü benim icin daha yeni eve geldim doktordan sonra alisverise gittik ordanda eltim cagirdi oraya gittik evi uzak oldugu icin anca gelebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?