2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

özlemcim allah sabır versin canım

kızınada uzun ömür ve sağlık versin

benimde cennette bir meleğim var bizi bekliycekler ve şefaat edicekler allahın izniyle

maşşallah kuzularına gözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına sevindim

ben kacar kızlar 5000 leride gördüm içim rahatladı hadi hepimize rahat uykulu güzel bir gece olsun

dilemma maşallah kuzularına cnmm 1 hafta daha sabredinn 36 yı geçen doğursunn artık yeter uleynn

Sağolun kızlar
Valla prop doktorum öyle dedi bilmiyorum ki,zaten bu iğneler ciğer geliştirici olduğu için yapılması menfaatime.
2 hafta sonra gideceğim,inşallah yine kontrole denk gelir,doğum için olmazsa,hayırlısı tabi..Tarih olayı olmadı yani,tüp bebeklerde genelde 34 haftalıkken aldığımız oluyor dedi doktorum.
..Doktor bu haftaya gelmen bile çok iyi dedi...Ay bilmiyorum ya şaşkınım ama bir 15 gün daha dayanırım gibime geliyor

meybiede doğum yaptı ikizlere ama ondan daha heber yook unuttu bizi bizler hala beklemedeyizz cnmmm burda herşey bildiğin gibi meleğin gelince resmini koy güzel kızının topicin ilk kraliçesi o
ugrastım canım resmini koyucaktım olmadı neyse bir dahai sefer çok yorgunum hepinize iyi geceler öptümmm. inşallah iylerdir canım iyilerdirde ondan cevap vermiyordur
geçicek cnm hepsi.. biizim yerımıze de öp kokla kızını.. evınızde, kucagında oldugu gunler gelsın işalla hemen
aminnnnnnn
özlemcim allah sabır versin canım

kızınada uzun ömür ve sağlık versin

benimde cennette bir meleğim var bizi bekliycekler ve şefaat edicekler allahın izniyle

tek mutlu oldugum sey bu zaten onlar benim ne olursa olsun bu dunyadada olsa diğer dunayadada olsa onlar benim ve onları görmek koklama şansım var ben biliyorum bekliycekler annelerini zaten birini öldükten sonra kucagıoma aldım kokladım öptüm minicik burnunu ama dieğr kızıma hiç dokunamadım ama dokunucam kokluycam biliyorum bekliycem hiç bitmiycek sabırla karşılaşıcagım gunu

selam kizlar bugün cok yogun bir gündü benim icin daha yeni eve geldim doktordan sonra alisverise gittik ordanda eltim cagirdi oraya gittik evi uzak oldugu icin anca gelebildim
oglusuma gelince nihayetinde alti haftanin sonunda gördüm oglusumu babasiyla birlikte oglum tam 2400gr olmus masallah ben daha az bekliyordum ama kilosu iyi cikti cok sükür boyu 43cm olmus sadece bas ve karin ölcümleri 32+4cikti normalde bugün 34 haftaligiz doktorum normal oldugunu söyledi cogu kiside böyle oluyormus birde oglum ayni babasina benziyor helede burnu esimin kücük ve yassi burnu var doktor bir bebege bakti bir esime güldü burunlari ayni diye cok sükür hersey yolundaymis birde nstye girdim yarim saat kaldim okadar hareketliydiki kalp atislari kapim kapali oldugu halde disardan hemsiler bile duyuyordu 180gösteriyordu makina hemsirede gelip gelip bakti bugün cok heyacanli bu bebek diye ben 72 kilo olmusum toplamda 13 kilo almisim simdilik bukadar biraz gecmise bakayim

gözün aydın maşallah oğluna zeynep doğum tarihi verdimi doktor

hadı herkese ıyı geceler kızlar ılacımı ıctım yatabılırım artıkım
İyi geceler sanaopuyorumnanaktan
Canım sevindim ,maşallah oğluna

iyi geceler özlem kenidne beişine iyi bakk cnmm eve gelince koyarsın resmini güzel kraliçenin

canim masallah bebisine
canim senin kizinada masallah
canim gözün aydin birsey cikmamasina sevindim kendine dikkat et
gözün aydın maşallah oğluna zeynep doğum tarihi verdimi doktor
yok canim tarih vermedi bebegin basi asagidaymis normal dogum görünüyor simdilik dedi
İyi geceler sanaopuyorumnanaktan

Canım sevindim ,maşallah oğluna

sagol tatlimopuyorumnanaktan

zeynep maşallah bebişine şu ultrasonda ben hiç benzetemiyorum ya benim doktrda halasına benzetti burnunu bende zzten hep onun burnuna benzesin isterdim ama ben hiç kimseye benzetememiştim doğum şeklin bellimi canım

iyi geceler bayanlar

bende çarşamdba gidicektim 1 gün daha sabredemedim yarına aldım randevumu hadi bakalım

ii geceler kizlar...
ozlem, yasadiklarin cok zordu.. elhamdulillah mercan iyi.. allah onu size bagislasin.

dilemma ikiz olmalarina ragmen kilolari cok cok iyi.. masallah

zeyn senin tosuna da masalah.. acaba benim oglum da 2 kiloyu gecti mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…