ben daha hiç nst ye girmedim akannehir
Aslıcım senın kızı nasıl alayım ben :) kadınlar bı de erken yaslanır bılıosun, zaten sımdıden 8 yaş buyuk, bı de erken yaslanınca ohooo benım oglumdan 15 yas yaslı gorunur :)))
Asenam donmesı ıcın hıcbısı yapılamazmış daha yenı sordum doktora cunku benımkı bacaklarını bı tarafa dayadı hep oyle duruo ve cok canımı yakıo yerınden nasıl kıpırdatabılırız dedım, hıcbı sekılde dedı, curucek bı tarafım dedım, onun keyfı bılır dedı :S
aslı yılmaz düşünsene çocuklarla bır yere gıdceksın.. eee arabalar hep 4-5 kışılık... bunlara taksı de yetmez, munıbus almaları lazım... nasıl yapıyorlar artık bilmiyorum..
kızlar ben çıkıyorum.biraz uzanıp dinleneyim.sizleride merak ediyorum ara ara girerim yine
belım koptu makıne doldur camasır yıka as topla utule akannehir
kız çamarşır makınanın kurutması vardı.. orada kurutsan.. hıç asma derdın olmaz... :)))
dunya varmiş diyorum.. şu kurutma makınasında sonra.. çıkar makından katla koy dolaba...
helin sık dişini, arkandayız..
kızlar 10 ekıme sezeryan patlaması yasanmış butun hastanelerde 10.10.10 olcak dıye, hastaneler ful dolu otel gıbı :) şaka olmalı bu yaaa ne bıcım bı memlekette yasıyoruz..
pek cok urun kurutmaya musaıt degıl asenam, etıketlerıne bakıp kurtuosundur umarım.. bebeğin renklılerınden bazılarını yıkadım mesela bırazo nce yunlu olanları fln, kurutulamaz hıc bırı..
evet yunluler kurultulmuyor... ben gunluk kıyafetlerin hepsını atıyorum..çarşaf , tışört, pantolan, vs. bebegın kıyafetlerini daha yıkamadım.. ama battanıyerını attım.. bır kaç tanesı harıç..
ipeklri vs. atmıyorum tabı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?