2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim oğullarımada verebilirsiniz kızlarınızı.sonuçta sadece iki oğlum olacak gibi gözüküyor.üçüncüyü bu çektiklerimden sonra düşünemem.ben tek çocuğu olan bi aileye gelinim.kayınvalidem beni çok çok seviyor.kayınbabam yok zaten.tek kaynanam var.inanın kaynana yönünden çok şanslıyım.

yaa.. benm kızımı almak hıç kolay olmaz.. babasında hele ... ne çok testen geçer bilmem artık oglunuz....

doğru söze ne denir bilmiyorumkismile

aslı yılmaz düşünsene çocuklarla bır yere gıdceksın.. eee arabalar hep 4-5 kışılık... bunlara taksı de yetmez, munıbus almaları lazım... nasıl yapıyorlar artık bilmiyorum..

ayy cnm düşünemiyorum bile yani var ya hayatta benim yapamayacağım bişey bu off o evin ne çamaşırı biter, ne bulaşığı, ne ütüsü, ne temizliği vs vs.... gerçi kesin yardımcıları vardır

belım koptu makıne doldur camasır yıka as topla utule akannehir

kız çamarşır makınanın kurutması vardı.. orada kurutsan.. hıç asma derdın olmaz... :)))

dunya varmiş diyorum.. şu kurutma makınasında sonra.. çıkar makından katla koy dolaba...

helin sık dişini, arkandayız..

kızlar 10 ekıme sezeryan patlaması yasanmış butun hastanelerde 10.10.10 olcak dıye, hastaneler ful dolu otel gıbı :) şaka olmalı bu yaaa ne bıcım bı memlekette yasıyoruz..

kız çamarşır makınanın kurutması vardı.. orada kurutsan.. hıç asma derdın olmaz... :)))

dunya varmiş diyorum.. şu kurutma makınasında sonra.. çıkar makından katla koy dolaba...

pek cok urun kurutmaya musaıt degıl asenam, etıketlerıne bakıp kurtuosundur umarım.. bebeğin renklılerınden bazılarını yıkadım mesela bırazo nce yunlu olanları fln, kurutulamaz hıc bırı..

elalem vay beee desinler memleketinde yaşioruz :)

bulaşiklari makinaya yerleştirdim ispanak ayikladim yikadim.aninda belim ayrilio gibi hissettim nooluyo yaaaa (

pek cok urun kurutmaya musaıt degıl asenam, etıketlerıne bakıp kurtuosundur umarım.. bebeğin renklılerınden bazılarını yıkadım mesela bırazo nce yunlu olanları fln, kurutulamaz hıc bırı..

evet yunluler kurultulmuyor... ben gunluk kıyafetlerin hepsını atıyorum..çarşaf , tışört, pantolan, vs. bebegın kıyafetlerini daha yıkamadım.. ama battanıyerını attım.. bır kaç tanesı harıç..

ipeklri vs. atmıyorum tabı..

gunluklerın de hepsını atmıyorum ozellıkle gomleklerı utu programında kurutuyorum yoksa cok buruş kırış oluolar.. ama dıger gunluklerı ıc camasırlarını nevresımlerı corapları kurtumak cok hayat kolaylastırıcı..

benım amcamın 3 kızı var.. ama iki kızı 5 temmuzzda dogdu.. aralarında 3 yaş var.. normal dogum... ne tesaduf... hesaplasan olmaz..
ama karekterleri o kadar farklı kı...beyaz la sıyah gıbı

haftasonu ewlilik yildönümümüz...bu daha ilk..ben kocaman bi halde hamileyim..
kismete bak..

Az önce Genel Müdürüm geldi inşallah geç doğurursun dedi :S
Yüzüne bakıncada hiç hamile olduğun anlaşılmıyor zaten dedi :S
Hakaret etti birde kötü bir dilekte bulundu gitti pis herif:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…