2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hava çok kapali..deli gibi yağmur yağio..içim bunaldi.kalkiim yemek filan yapiim bari..
off hiç mutfaa giresim iş yapasim yemek pişiresim yok.sürekli bi halsizlik bi tembellik bi iç sıkıntısı..

bana çatı muayenesi yapcam die sölemedi doktorum.
ultrasyondan baktı rahimde açılma yok erken doğum gözükmüyor dedi.

bende çıkayım uzanayım azcık . bi halsizlik var bugunde pöfff (((
görüşürz

ben bugun karnıbahar kızartması yapcam :dance: cok canım ıstedı coookkkk.. kocam yemez ona da bıber kızartırım :))

çatı muayenesi olun. arkadaşımın bebeğinin kafası tam doğacakken doğum masasında arkadaşımın kemiklerine takıldı çıkamadı hemen acil sezeryan oldu :S en azından hiç bu tür şeyler yaşamadan direk sezeryan olursunuz.. boşa o kadar sancı stres çektim dedi.

ya benım şu gerı zekalı bır arkdaş vardı ya..3 aydır görüşmüyorum butum irtibatımı koparıp attım... o aramız bozulmadan önce bulaşık makınası almıştı.. kefil istediler.. ben olmadan bızım iş yyerinde bırı oldu.. kız hıç taksıtını ödememiş.. dun bızım fırmayı aramışlar.. kefıl olan şahsı.. bırazdan gıdıp agzının payını verecegım kızın... o kadar sınırlendım kı gece ruyamda kızı iyice dövdüm..

yawrum adam öncesini bilmiyo ki sonrasını bilsin ne bilecek dğeişikliği :))

olsun başka olur şimdi kaydirigubbakcemile3
ben göremiom zaten artik sempatiksalakcinni

benim doktorum bayan 37 de çati muayenesi yapicaz dedi akannehir

aaa ben onceden gosterdım bak benımkı budur degısıklık olursa bılelım dıye :))

:))) ii yapmışsın sonradan böyle merak edip kurcalamaya kalkmaz en azından:))şaka bi yana benim adamda geleek muayeneye yani hep geldi bugüne kadar bunada gelir kesin onun yanında daha rahatsız hissederim kendimi keşke gelmese

canım sezeryan olmamak için elimden gelenı yapacagım... inşallah olmam.. istemıyorum sezeryan... eşimde istemıyor.. hiç....

ama kızım hala dönmedı.. 32 haftalık oldu... kafayı yıyecegım.. ben ya.............

ben bugun karnıbahar kızartması yapcam :dance: cok canım ıstedı coookkkk.. kocam yemez ona da bıber kızartırım :))

bende ispanak ayiklicam şimdi.

ayy rica ederim sen karişma sinirlerin filan bozulur şimdi stress yaparsin allah korusun.
walla çemkireceğim çok insan var ama bekliorum sabirla.hele bi doğum yapiim terör estircem

bijo tarif için teşekkürler .
şekeri ölçmüşsün sağol canım . denicem inşallah opuyorumnanaktan
rica ederim canım afiyet olsun şimdiden..

valla sezeryan evet iyi birşey değil ama olmak durumundaysan da diretme bence. allah korusun neler okuyoruz duyuyoruz.

ayrıca stres yapma döner bebeğin, daha zamanı var bildiğim kadarı ile :)

Son düzenleme:

stres ypma bence. 36.haftaya kadar yer değiştiriyorlar. bizimki 28de başı aşağıdaydı 32de çapraz yatıyordu bi de atmış kafayı geriye :) canları nasıl isterse öyle gelecekler biz de onlara uyacağız :)

çatı muayenesi ya da jinekolojik herhangi bir muayenede kimseyi almazlar içeri..
hele ki eşleri.
ben kurcalamaiom o kadar napioon aloooooo diip atlamasin adamin üstüne die kaydirigubbakcemile3

canım germe kend,ini bak tansiyonun falan çıkar bişey olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…