ama miracle işte bellı olmuo kı erkenden neyıne bakıolar yanı :)
ama miracle işte bellı olmuo kı erkenden neyıne bakıolar yanı :)
neye bakiolarki
bi değişiklik varmı diemi
yawrum adam öncesini bilmiyo ki sonrasını bilsin ne bilecek dğeişikliği :))
yawrum adam öncesini bilmiyo ki sonrasını bilsin ne bilecek dğeişikliği :))
aaa ben onceden gosterdım bak benımkı budur degısıklık olursa bılelım dıye :))
çatı muayenesi olun. arkadaşımın bebeğinin kafası tam doğacakken doğum masasında arkadaşımın kemiklerine takıldı çıkamadı hemen acil sezeryan oldu :S en azından hiç bu tür şeyler yaşamadan direk sezeryan olursunuz.. boşa o kadar sancı stres çektim dedi.
ben bugun karnıbahar kızartması yapcam :dance: cok canım ıstedı coookkkk.. kocam yemez ona da bıber kızartırım :))
ya benım şu gerı zekalı bır arkdaş vardı ya..3 aydır görüşmüyorum butum irtibatımı koparıp attım... o aramız bozulmadan önce bulaşık makınası almıştı.. kefil istediler.. ben olmadan bızım iş yyerinde bırı oldu.. kız hıç taksıtını ödememiş.. dun bızım fırmayı aramışlar.. kefıl olan şahsı.. bırazdan gıdıp agzının payını verecegım kızın... o kadar sınırlendım kı gece ruyamda kızı iyice dövdüm..
rica ederim canım afiyet olsun şimdiden..bijo tarif için teşekkürler .
şekeri ölçmüşsün sağol canım . denicem inşallah opuyorumnanaktan
valla sezeryan evet iyi birşey değil ama olmak durumundaysan da diretme bence. allah korusun neler okuyoruz duyuyoruz.canım sezeryan olmamak için elimden gelenı yapacagım... inşallah olmam.. istemıyorum sezeryan... eşimde istemıyor.. hiç....
ama kızım hala dönmedı.. 32 haftalık oldu... kafayı yıyecegım.. ben ya.............
canım sezeryan olmamak için elimden gelenı yapacagım... inşallah olmam.. istemıyorum sezeryan... eşimde istemıyor.. hiç....
ama kızım hala dönmedı.. 32 haftalık oldu... kafayı yıyecegım.. ben ya.............
:))) ii yapmışsın sonradan böyle merak edip kurcalamaya kalkmaz en azından:))şaka bi yana benim adamda geleek muayeneye yani hep geldi bugüne kadar bunada gelir kesin onun yanında daha rahatsız hissederim kendimi keşke gelmese
ya benım şu gerı zekalı bır arkdaş vardı ya..3 aydır görüşmüyorum butum irtibatımı koparıp attım... o aramız bozulmadan önce bulaşık makınası almıştı.. kefil istediler.. ben olmadan bızım iş yyerinde bırı oldu.. kız hıç taksıtını ödememiş.. dun bızım fırmayı aramışlar.. kefıl olan şahsı.. bırazdan gıdıp agzının payını verecegım kızın... o kadar sınırlendım kı gece ruyamda kızı iyice dövdüm..
çatı muayenesi ya da jinekolojik herhangi bir muayenede kimseyi almazlar içeri..
hele ki eşleri.
ben kurcalamaiom o kadar napioon aloooooo diip atlamasin adamin üstüne die kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?