2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar bişey sorucam doktorlarınız 2 haftada bir kontrole çağırmaya kaçıncı haftada başladı yada başladımı

bıjo 36 kadar döner dedı doktor... donmezse kesın sezeryan... ama bırde benım bebegım zayıf bıraz.. 31 haftada 1675 gr olmuştu... olması gerekenden de zayıf bıraz.. ondan rahat içerde dönup duruyor.. başını kaburgama dayayıp yatıyor.. başı tam göbek delıgımın 1 cm ustunde...

30. haftada asagıdaydı başı, 31 haftada yukarı çıkmıştı..

aksı kızım benım.. bıraz anasına, bırazda babasına çekerse normal inatçı olması...

oo o zaman döner merak etme.. toprak ne zamandır baş aşa duruyo, kuzum yazık normal doğucanı sanıyo dedim dün eşime :)

asenam sen bu karıyla bastan nasıl arkadas oldun cok mrk edıorum :S anlayamadın mı ne mal oldugunu, ne ınsanlar var ya.. bebiş de doner işalla..

ama ben o gun bı lınk yollamıstım okudunuz mu haftalarca basasagı duran velet 38. haftada bas yukarı donmus :) hey allahım ne ters bu cocuklar :)

merhaba kızlar bişey sorucam doktorlarınız 2 haftada bir kontrole çağırmaya kaçıncı haftada başladı yada başladımı

bu işi kıtabına gore yapacak olanlar 32den sonra ıkı haftada bır cagırıo.. ama son muayenemız tam 32ye denk gelmedı tabı pek cogumuzun.. ayrıca cogumuzun doktoru bı terslık olmadıgı surece 3-4 haftada bır gelın dedıler yıne, arada cagırsalar da sadece nstye gırıoruz fln

germıyorum.. ama sınırlendım... yıkarım başına dunyayı.. oyle kaçmak kolaymı... bırakırmıyım hıç...

haklsın yaptığı hiç hoş değil ama işte sinir bize gelmiyor şimdi hiç izne ayrılacağım gün velinin biiryle tartıştım hiç çıkmayan tansiyonumu fırlattı sinirden elim ayağım titredi eşimi aramak zorunda kaldım geldi bi doktora gittik ki tansiyon fırlamış ondan diyorum dikkat et diye

selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl
evde yatıyorum bende.biraz daha iyiyim.gün gün kurtarmaya çalışıyoruz.çok stresli bi durum ama her an bebek gelebilir düşüncesi.bi de sancım başlayınca sezeryan olmak zorundayım.evimde şehirdeki hastaneye bi saat uzaklıkta.erken gelmese sorun yok.programlı bi şekilde 38 haftayı doldurunca ameliyata gideceğim.hayırlısı artık

Bi yemeğe gittim ne çok yazılmış ancak okuyabildim

Ben de verebilirim şekerim sana kızımı ama arada ufacıcık yaş farkı var 8 yaş kadar :)) zengin olurlar belki

Aman Allah'ım şu an 8 çocuk 2 tanede kendileri bir evde 10 kişi. Tebrik etmek lazım gerçekten iyi cesaret düşünsenize bi yemek yenecek her seferinde 10 tabak, 10 bardak, 10 ar tane kaşık-çatal eyvahedigeldismile

maşallah canım gözün aydın

Şaka gibi ya ne kadar yüzsüzmüş ayy iyi ki sen kestin irtibatı aman sinirlerine hakim ol canım fazla gerilme dikkat et kendine

okumuştum evet o yazıyı... tırsmıştım... doktor sakın durdu.. ama 38 haftada sezeryan yaparız dedı.. tuylerım dıken dıken oldu... ay ne yapabilrim acaba dönmesı için... bilmiyorum... yuzme falan etki edermı acaba diyede düşünüyorum...

gece ruyamda gördum .. dönmuştu.. ayakları havada sallıyordu.... ay ne sevınmıştım...

bıraz anlamiştım da karıyı da... zor gıtmiişttı zaten.... benden hıç ayrılmak istemişti...

ben bugüne kadar aylık gittim. sorunsuz hastalara ayda 1 takip yeterli dedi dr.um. ama hareket takibi şart dedi bi de..

30.haftadan sonra da 15 de bir nst ye gittim..

1 hafta sonra aç gidip ameliyat tahlillerimi yaptırıcam, sonra yemek yiyip nst ye giricem..

Aslıcım senın kızı nasıl alayım ben :) kadınlar bı de erken yaslanır bılıosun, zaten sımdıden 8 yaş buyuk, bı de erken yaslanınca ohooo benım oglumdan 15 yas yaslı gorunur :)))

Asenam donmesı ıcın hıcbısı yapılamazmış daha yenı sordum doktora cunku benımkı bacaklarını bı tarafa dayadı hep oyle duruo ve cok canımı yakıo yerınden nasıl kıpırdatabılırız dedım, hıcbı sekılde dedı, curucek bı tarafım dedım, onun keyfı bılır dedı :S

canım inş.38.haftaya kadar dayanırsınız sen strese ggirme dinlenmene devam et doktor bişey demedi ama bu saatten sonra en ufacık sancıda bile strese giriyorum acaba doğum mu diye stresi gerçekten çok zor allah yardımcın olsun

aslı yılmaz düşünsene çocuklarla bır yere gıdceksın.. eee arabalar hep 4-5 kışılık... bunlara taksı de yetmez, munıbus almaları lazım... nasıl yapıyorlar artık bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…