canım germe kend,ini bak tansiyonun falan çıkar bişey olur
merhaba kızlar bişey sorucam doktorlarınız 2 haftada bir kontrole çağırmaya kaçıncı haftada başladı yada başladımı
oo o zaman döner merak etme.. toprak ne zamandır baş aşa duruyo, kuzum yazık normal doğucanı sanıyo dedim dün eşime :)
merhaba kızlar bişey sorucam doktorlarınız 2 haftada bir kontrole çağırmaya kaçıncı haftada başladı yada başladımı
germıyorum.. ama sınırlendım... yıkarım başına dunyayı.. oyle kaçmak kolaymı... bırakırmıyım hıç...
ay yarennn.. arkadasına soyle kadın yuzunden yuvaısnı yıkmasın. pasif kalmasınlar azıcık saldırsınlar yaaa.. bak benım kaynanam benım yuzume kızım cok agresıfsın dıyo ama yıne de sevıyo yanı :)
kızlar farkettım kı hıc kızı olmayan bı aıleye gelın gıdınce daha cok tutuluosun, valla sız sız olun kızlarınızı gorumcelerı olmayacak aılelere gelın verın :)) misal bıze verebılırsınız, tek cocuk olcak ya benım oglum o bakımdan kaydirigubbakcemile3
prop kardeşşız olmaz kı.. ben ikinciyi hatta üçüncüyü bile düşünuyorum... eşim dort tane olurmu diye soruyor.:))))))))))))))
bır akrabamız çapa da doktor.. kadın da doktor eşide.... ve tam 9 çocukları var.. biri vefat ettı.. 8 tane var şu an.. sonuncuyu 4 sene önce dogurmuştu kadın.. aynı zamanda çalışıyor... hala..
unuversıte 2. sınıfta evlenmış.. ve hemen çocuk yapmışlar.. hala yapıyorlar....
kızlar doktordan geldik, kilo almamışım bebişim 47cm 2600gr olmuş hala normal doğum pozisyonunda nst ye de girdim herşey normal görünüyor haftada 1 çağırdı bundan sonra.. haftaya sadece nst ye giricem ondan sonraki hafta nst ultrason olarak devam edicek.. 38. haftada çatı muayenesi yapıcakmış ama sancın olmadan yine de net birşey söyleyemeyiz dedi.. eşim evde, haber veriyim dedim..
görüşürüzzz...
ya benım şu gerı zekalı bır arkdaş vardı ya..3 aydır görüşmüyorum butum irtibatımı koparıp attım... o aramız bozulmadan önce bulaşık makınası almıştı.. kefil istediler.. ben olmadan bızım iş yyerinde bırı oldu.. kız hıç taksıtını ödememiş.. dun bızım fırmayı aramışlar.. kefıl olan şahsı.. bırazdan gıdıp agzının payını verecegım kızın... o kadar sınırlendım kı gece ruyamda kızı iyice dövdüm..
asenam sen bu karıyla bastan nasıl arkadas oldun cok mrk edıorum :S anlayamadın mı ne mal oldugunu, ne ınsanlar var ya.. bebiş de doner işalla..
ama ben o gun bı lınk yollamıstım okudunuz mu haftalarca basasagı duran velet 38. haftada bas yukarı donmus :) hey allahım ne ters bu cocuklar :)
döner dönerrr hatta yersin sen de biizm gibi bol bol kaburga tekmesi :)gece ruyamda gördum .. dönmuştu.. ayakları havada sallıyordu.... ay ne sevınmıştım...
selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl
evde yatıyorum bende.biraz daha iyiyim.gün gün kurtarmaya çalışıyoruz.çok stresli bi durum ama her an bebek gelebilir düşüncesi.bi de sancım başlayınca sezeryan olmak zorundayım.evimde şehirdeki hastaneye bi saat uzaklıkta.erken gelmese sorun yok.programlı bi şekilde 38 haftayı doldurunca ameliyata gideceğim.hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?