2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben bı yandan temızlıge yardım edıyorum bı yandan da kurufasulye yapmaya karar verdım onu pısırıyorum fln, zaten rondomun pipisi cıktı yerınden nasıl oldu anlamadım :S tefale goturcem haftasonu

Son düzenleme:

evet geçen gun gıttık bızde forum a.. bebek alışverişi için.. e-bebek te var orada guzeldı...
ama hamıle olunca yurumek çok zor geldı.. fazla magaza gezemedık.. zaten bır şey alamıyorum kendıme...

ayrıca c&a magazasındakı urunlerın cın malı oldugu görunce hıç bir şey almadık... guzel görunuyordu bebek kıyafetlerı ama malesef cın malıydı

prop istanbulda çok guzel yerler yemek için, nısan mayıs ayında her hafta kendımız emırgan korosuna atarız.. hem yuruyuş hemde yemek.. o laleler varya harıka bır manzarası oluyor.. her sene orada çekılmış fotograflarım vardır.. artık bebegımızle gıdecegız gelcek mayısta...

bogazda erguvan açtıgında kı manzara bır başka guzeldır... hele akşam manzalaraı harıkadır.. denıze karşı çay, kahve içmek.. yanında nargıle..

mesela baltalımanı sahılı, beykoz.. muthış guzel yerler var... tavsıye ederım

her hafta farklı yer bulurum. gıderız.. çok guzel oluyor... istanbulda gıdılecek o kadar guzl yerler var kı...kanyon a, cevahır e hıç takılıp kalma bence.... :))))

yok be tatlım bizde o kadar çok bebek mağazası ama mothercare falan forum var diye var yani yoktu önceden ii oldu yani napalım elimizde bi o var mecbur forumcuyuz yani
miracle bizim doğum tarihleri aynıymış ya şimdi farkettim. ya da daha önceden farkettiysem de unutmuşum :CüvCüv:

eet canım sen söyleyince farkettim bende bakalım aynı gün doğurmayı başarabilecek miyiz:)))

Benim yavruların kafaları aşağıda.Akşamları özellikle pıt pıt ritmik atmalar oluyor,hıçkırık diye tahmin ediyorum..Öyle mi ki:uhm:

asenam ben gecen sene tasındım ama kocam 4 senedir burda her yazım burda gecıodu, stajlarımı da burda yaptım bebekte.. ben bılıorum nerelerın gezılcegını mrk etme ama ben avm cocuguyum sevıom avmlerı ıste..

bafo rondonun bıcagının takıldıgı pipi yok mu ortasında o cıktı :))

eet canım sen söyleyince farkettim bende bakalım aynı gün doğurmayı başarabilecek miyiz:)))

senin durumun nasıl bilmem ama benim kızımın henüz doğmaya niyeti yok gibi. hiç rahatsız etmiyor beni. ağrım falan da yok. çok şükür rahat bir hamilelik geçirtti şimdiye kadar bana. zemuszemus

selam kızlar nasılsınzı??yasemin doğurdu demek inşallah ikiside iyidir...bafo nasılsın doğumuna az kalmış,normal doğum olucak heralde,inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişi.....

senin durumun nasıl bilmem ama benim kızımın henüz doğmaya niyeti yok gibi. hiç rahatsız etmiyor beni. ağrım falan da yok. çok şükür rahat bir hamilelik geçirtti şimdiye kadar bana. zemuszemus

canım gaz sancısı falan çok oluyo bende bide bazen kemiklerim ağrıyor onun haricinde bende pek doğuracak gibi değilim şuan ama hareketleri falan canımı acıtıyor geceeleri uyutmuyor beni sıpam zaten gelmesin daha erken kasımı bi görelim istiyorum ben tabi hayırlısı artık bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…