ıstanbul forumdakı kesım de pek hoş değil, özellıkle haftasonları ıkeaya fln ucuza yemek yemeye gelmıs tıpler forumda gezınıo oluyo.. ama koca bır kat bebek magazası var forumda baska hıcbı yerde o kdr cok bebek magazası yok valla o yuzden sevıyorum
bende diyorum doğsun poposunu ve ayaklarını ısırıcam.
ben anlamıyorum hıçkırdığını, nasıl oluyor anlatır mısın?
sabit bir yerde pıt pıt diye 5 dk falan sürekli atıyo. özellikle yemeklerden sonra sol tarafıma yatıyorum. 1 saat sonra atmaya başlıyo. ne kadar canı var pıt pıt atıyo çok üzülüyorum... geceleri daha uzun sürüyo...
neyyyyyyyyyyyOy topic yıkılıyo, ama yazan yok, 26 kişi var şu an topicte...
Ben bı yandan temızlıge yardım edıyorum bı yandan da kurufasulye yapmaya karar verdım onu pısırıyorum fln, zaten rondomun pipisi cıktı yerınden nasıl oldu anlamadım :S tefale goturcem haftasonu
yok be tatlım bizde o kadar çok bebek mağazası ama mothercare falan forum var diye var yani yoktu önceden ii oldu yani napalım elimizde bi o var mecbur forumcuyuz yaniıstanbul forumdakı kesım de pek hoş değil, özellıkle haftasonları ıkeaya fln ucuza yemek yemeye gelmıs tıpler forumda gezınıo oluyo.. ama koca bır kat bebek magazası var forumda baska hıcbı yerde o kdr cok bebek magazası yok valla o yuzden sevıyorum
miracle bizim doğum tarihleri aynıymış ya şimdi farkettim. ya da daha önceden farkettiysem de unutmuşum :CüvCüv:
Birazdan kocam gelecek, üç buçuk gibi evden çıkarız herhalde...
Ben acıkmaya başladım galiba...
Birazdan kocam gelecek, üç buçuk gibi evden çıkarız herhalde...
Ben acıkmaya başladım galiba...
eet canım sen söyleyince farkettim bende bakalım aynı gün doğurmayı başarabilecek miyiz:)))
ara haber ver akşam nalan inş.. gün belli olur cnmmm
Benim canım pizza istiiiii....
senin durumun nasıl bilmem ama benim kızımın henüz doğmaya niyeti yok gibi. hiç rahatsız etmiyor beni. ağrım falan da yok. çok şükür rahat bir hamilelik geçirtti şimdiye kadar bana. zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?