Gelince aricam canım sen mirak etme, kayracımı öp kokla benim için...
senin durumun nasıl bilmem ama benim kızımın henüz doğmaya niyeti yok gibi. hiç rahatsız etmiyor beni. ağrım falan da yok. çok şükür rahat bir hamilelik geçirtti şimdiye kadar bana. zemuszemus
canım gaz sancısı falan çok oluyo bende bide bazen kemiklerim ağrıyor onun haricinde bende pek doğuracak gibi değilim şuan ama hareketleri falan canımı acıtıyor geceeleri uyutmuyor beni sıpam zaten gelmesin daha erken kasımı bi görelim istiyorum ben tabi hayırlısı artık bakalım
canim masallah bebegine tosuncuk olucak oda rabbim esirgesin:Saruboceq:günaydınnnnn kızlar nasılsınız...kontrolden geliyorum şimdi bebişim gayet ii şükürler olsun 3200 olmuş kilosu2,5 hafta önden gidiyormuş. doktor kafası büyük ondan kanala giremiyor daha yukarrda böle giderse sezeryan mecburi dedi gene ama durucu diil bu dedi:) ay çok heyecanlııı. kızım gelsin artıkkk.
Maşallah
Benim de çok iyiydi ikiz gebeliğe rağmen,şu 5,6 gündür şişlikler beni mahvediyor.Yürümek zor..Yine de iyiyim,dayanıklıyım,mecburuz napalım
Maşallah
Benim de çok iyiydi ikiz gebeliğe rağmen,şu 5,6 gündür şişlikler beni mahvediyor.Yürümek zor..Yine de iyiyim,dayanıklıyım,mecburuz napalım
Kontrole mi?Hadi hayırlısı,doğum ne zaman bakalım
ben dün akşam söyledim valla çok seviyim ben pizzayızemuszemus
evet ya inşallah! sırf iznim yanmasın diye ben de kasımda doğurmak istiyorum. izin olayı olmasaydı daha önce doğsun isterdim.
Bende sevim ama uzun zamandır yemedim ya, canımda acayip pizza çeki, ay kocamı arim o da isterse sölim bari...
dilemma kıçını kaşı maşallah size maşallah..
tabi hepımıze maşllah da dılemmaya daha çok :))
41 kereinşallah hayırlısıyla, sağlıkla doğar kuzucuklar
dilemma maşallah sana! bir de normal doğuruyormuşsun iki tane sırayla.. o zaman topiğin en gerçek esaslı anası sen olursun!
sağlıklıca gelsinler inşallah..
ay tutmayın beni aa dostlar bayılıciğiimmmm... çok yoruldum daha saat 2 :S akşama pestil olurum artık dut ya da üzüm.. canım çekti :S
sinirlenme tabi. derin derin nefes al. kim üzdüyse seni uzaklaş yanından.
Sakin ol melodi bakimm
selam güzel anneler :)
doğumlar yaklaştı iyice.. yasemin arkadaşımız doğum yapmış, gözü aydın, sağlıkları yerinde olsun da...
bugün kurutma makinesi geldi, geçen hafta 5 günde kurumamıştı çamaşırlar artık sinir olmak yok :lepi:
:) galiba doğurana kadar anlayamayacağız neresini dayıyorlar karnımıza... benim kızımda bazen minik bir çıkıntı yapıyor ayağı diye tahmin ediyorum sadece :) ama ben nereye elimi koysam orayı şişiriyor iyice, çek elini mi diyor bilmem :)
evet yaa hergün mutlaka hıçkırık oluyor 3-5 dk sürüyor, üzülüyorum da çünkü beni hıçkırık tutunca canım çok yanar, hiç sevmem :S
Sağolun annişleropuyorumnanaktan
Birisi epeydir başları aşağıda ama doktorum sezeryan yapacak,ne kadar da olsa ikinci bebek için risk dedi.Zaten ben de göze alamazdım açıkçasI.genel anestezi olacak,ben göremeden ,babaları ,anneannesi görür artık onları..Sağlıkla doğsunlar da önemli olan bu..
Kızlar eşim doktorumu aramış az önce,doktorum 29 unda geliyor yurtdışından..Eşim dayamıyor artık demiş,tarih almak için aramış. 30 Ekimi istemiş ki ben öyle istiyordum zaten,37. hafta tamamlanmış oluyor..Doktorum genelde 37 de doğum yaptırdıklarını söylemişti zaten...Daha fazlası beni de yorar..Riskli haftaları atlattık sayılır.
Doktor da gülmüş..Tamam demiş,kaydetmiş,diğer doktorla da irtibata geçicez..Oda ayarlanacak falan...Arada bir sürpriz olmazsa 30 ekimde doğum yapıcam :lepi:
aynen canım aynen şartlarım kötü olduğu için 32.haftada ayrıldım ilk dönemi rapor falan bi şekilkde kapatıp 2.dönem ücretsiz izne ayrılacam o yüzden ne kadar geç doğarsa iizn açıısndan o kadar ii olacak
Maşallah dilemma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?