2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen neredeyse hiç uğramıyorsun.Arada göbiş fotosu koyuyosun o kadar..
Hayırlısı olsunKiloyu takma doğduktan sonra toparlar merak etme
haftaya yani. ayy çok güzel! çok sevindim. herşey yolunda gider inşallah opuyorumnanaktan
İnşalalh canım

prop evde kadın var ve senin pestilin çıkıyor?
pes yani sana!

dilemma ve şekerpembeye maşallah!

Son düzenleme:
Ben bı yandan temızlıge yardım edıyorum bı yandan da kurufasulye yapmaya karar verdım onu pısırıyorum fln, zaten rondomun pipisi cıktı yerınden nasıl oldu anlamadım :S tefale goturcem haftasonu

aaaa bende de temizlik var ve ben de kuru fasulye pişirdim. hem ben de hamileyim. yoksa biz adaş mıyız:??:?!! laelaelaelaelae

benimkide hemen kaçırıyor elini filan.
hıçkırık olduğunu nasıl anlıyorsun ben anlamıyorum ya da hıçkırmıyor.

aynı noktada kalp atımı gibi periyodik bi hareket oluyor ve birkaç dk sürüyorsa hıçkırıktır melodicim.

Sen neredeyse hiç uğramıyorsun.Arada göbiş fotosu koyuyosun o kadar..
Hayırlısı olsunKiloyu takma doğduktan sonra toparlar merak etme

İnşalalh canım
öle valla canımda girmeyince muhabbetten geri kaldım yaa böle araya girince olmaz şimdi die bir türlü katılamadım aranıza:)ondan konuları kaçırdığım için sazanlama atlıyamıorum amaa tşk ederim yinede canmm inş doğunca hemen toparlar kendini

Dilemma cok az kalmış doguma cokkkkk... Hastanenın sıtesınden bakarız artıkım fotolarını şekerlerin..

Fınfık lan ben nası oturayım evı bok goturuodu bana da bır suru ıs cıktı sonucta ütülere baslayamadım bıle :S kılerı duzeltıyorum, yemek yapıyorum fln.. utuler kalır bugun yrn agdadan snr.. acele işler bıtsın de utu kalsa da olur.. telefonum da susmadı sabahtan berı telde konusmaktan yoruldum :S

ohaaa bu kdr olur sempatiksalakcinni
ama ben once dogurcam banane banane kaydirigubbakcemile3

kızlar 37. haftada çalışamaz raporu alıp izne çıkacak olanlar, maaşınızı nasıl alacaksınız?
bir kısmı kesiliyor galiba nasıl alınacağını henüz öğrenmedim.
araştırdığıma göre bazı iş yerleri maaşını kesmiyormuş. sigortadan paranı alıp iş yerine veriyormuşsun ve bazı iş yerleri o parayı sana doğum hediyesi olarak geri veriyor yani almıyor.
böyle iş yeri var mıdır acaba?
bilmiyorumkismile

mersin forum avmden bana artık gına geldi :) ne zaman mersine gelsek tek gittiğimiz yer forum hele sıcaklarda başka yere gidilmiyor forum bile sıcak oluyor :S
bir de mersinde çok kürt var sanırım doğu illeri gibi kalabalık bir yer olmuş ve sokaklar da çok pis :S

demek o kalp gibi pıt pıt atmalar hıçkırıkmış, bilmiyordum.
tamda sol kasığıma doğru atıyor bazen pıt pıt.

Öyle şey olur mu canım,herkes bişekilde muhabbete dalıyo nolacak ki..Sanırım senin bir oğlun daha vardı küçük,o da engeldir tabi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bir ara beni gezdirsene ben bizim sokaktaki marketten başka biyer bilmiiiiiiiimmm
ay caaaaanımmmmm hadi gözün aydın ne güzel ne güzelllllllll gelisn ikizler tatlı tontkleeeerr

23 üne kadar doğurdanların bebişleri terazi,sonrası akrep..Yasemin inki ,ereninki terazi şimdi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bir ara beni gezdirsene ben bizim sokaktaki marketten başka biyer bilmiiiiiiiimmm

ayol sen marketi de bilmezsin, ne zamandır sokağa çıkmıosun tek başına unutmuşsundur marketin yolunu da :roflol::roflol:
çok boş zamanın var galiba gezmek istediğine göre sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Öyle şey olur mu canım,herkes bişekilde muhabbete dalıyo nolacak ki..Sanırım senin bir oğlun daha vardı küçük,o da engeldir tabi
sorma oda 14 aya girdi acil sünnet olamsı gerekti kardeşini beliyemedi bu arada onunla uğraştım zaten hamileliğim çok zor geçti canım ya ağrılarım çok fazla ondan girdiğimde bi kaç yere girip eski ağustos anneleri topiğine girip çıkıorum bakalım 2 gelince pc nin yüzünü bile göremem sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…