Sen neredeyse hiç uğramıyorsun.Arada göbiş fotosu koyuyosun o kadar..herkese mrb fazla uğruyamıorum topikeee amaa bilgi vereyim benden dedim dün dr ye gittim 5 kasıma gün verdi 2510 gr mış ve dr çok kilolu bekleme dedi oğlum 3900 doğmuştu ama bu öle olmamış bunda kendimede fazla bakamamıştım ama sağlığı yerindeymiş ya kilo doğuncada alır artık umarım tüm anne ve bebişler iidir
İnşalalh canımhaftaya yani. ayy çok güzel! çok sevindim. herşey yolunda gider inşallah opuyorumnanaktan
Ben bı yandan temızlıge yardım edıyorum bı yandan da kurufasulye yapmaya karar verdım onu pısırıyorum fln, zaten rondomun pipisi cıktı yerınden nasıl oldu anlamadım :S tefale goturcem haftasonu
benimkide hemen kaçırıyor elini filan.
hıçkırık olduğunu nasıl anlıyorsun ben anlamıyorum ya da hıçkırmıyor.
öle valla canımda girmeyince muhabbetten geri kaldım yaa böle araya girince olmaz şimdi die bir türlü katılamadım aranıza:)ondan konuları kaçırdığım için sazanlama atlıyamıorum amaa tşk ederim yinede canmm inş doğunca hemen toparlar kendiniSen neredeyse hiç uğramıyorsun.Arada göbiş fotosu koyuyosun o kadar..
Hayırlısı olsunKiloyu takma doğduktan sonra toparlar merak etme
İnşalalh canım
aaaa bende de temizlik var ve ben de kuru fasulye pişirdim. hem ben de hamileyim. yoksa biz adaş mıyız:??:?!! laelaelaelaelae
aynı noktada kalp atımı gibi periyodik bi hareket oluyor ve birkaç dk sürüyorsa hıçkırıktır melodicim.
bizde avm bi forum var zaten ama iyiki var o da olmazsa gidecek yer yok sineması falan iyi en azından hem yazın sıcaklarda klimalı serin serin rahat ediyoruz valla ankarayı en çok bu yüzden özlüyorum en azından hep aynı yere gitmek zorunda kalmıyoduk ama tabi şuan forum amalede kaynıo o açıdan gıcık görmemişin avm si olmuş hesabı tüm dershane gençliği falan da oralarda
ohaaa bu kdr olur sempatiksalakcinni
ama ben once dogurcam banane banane kaydirigubbakcemile3
kızlar topiğe başka bir konunun adresi nasıl ekleniyor.
demek o kalp gibi pıt pıt atmalar hıçkırıkmış, bilmiyordum.
tamda sol kasığıma doğru atıyor bazen pıt pıt.
öle valla canımda girmeyince muhabbetten geri kaldım yaa böle araya girince olmaz şimdi die bir türlü katılamadım aranıza:)ondan konuları kaçırdığım için sazanlama atlıyamıorum amaa tşk ederim yinede canmm inş doğunca hemen toparlar kendini
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bir ara beni gezdirseneasenam ben gecen sene tasındım ama kocam 4 senedir burda her yazım burda gecıodu, stajlarımı da burda yaptım bebekte.. ben bılıorum nerelerın gezılcegını mrk etmeama ben avm cocuguyum sevıom avmlerı ıste..
bafo rondonun bıcagının takıldıgı pipi yok mu ortasında o cıktı :))
ay caaaaanımmmmm hadi gözün aydın ne güzel ne güzelllllllll gelisn ikizler tatlı tontkleeeerrSağolun annişleropuyorumnanaktan
Birisi epeydir başları aşağıda ama doktorum sezeryan yapacak,ne kadar da olsa ikinci bebek için risk dedi.Zaten ben de göze alamazdım açıkçasI.genel anestezi olacak,ben göremeden ,babaları ,anneannesi görür artık onları..Sağlıkla doğsunlar da önemli olan bu..
Kızlar eşim doktorumu aramış az önce,doktorum 29 unda geliyor yurtdışından..Eşim dayamıyor artık demiş,tarih almak için aramış. 30 Ekimi istemiş ki ben öyle istiyordum zaten,37. hafta tamamlanmış oluyor..Doktorum genelde 37 de doğum yaptırdıklarını söylemişti zaten...Daha fazlası beni de yorar..Riskli haftaları atlattık sayılır.
Doktor da gülmüş..Tamam demiş,kaydetmiş,diğer doktorla da irtibata geçicez..Oda ayarlanacak falan...Arada bir sürpriz olmazsa 30 ekimde doğum yapıcam :lepi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bir ara beni gezdirseneben bizim sokaktaki marketten başka biyer bilmiiiiiiiimmm
teşekkürler canım...konuya gir üstte adres çubuğunda yazan şeyi tıkla ve kopyala.
buradan cevap paneline yapıştır.
sorma oda 14 aya girdi acil sünnet olamsı gerekti kardeşini beliyemedi bu arada onunla uğraştım zaten hamileliğim çok zor geçti canım ya ağrılarım çok fazla ondan girdiğimde bi kaç yere girip eski ağustos anneleri topiğine girip çıkıorum bakalım 2 gelince pc nin yüzünü bile göremem sanırım:)Öyle şey olur mu canım,herkes bişekilde muhabbete dalıyo nolacak ki..Sanırım senin bir oğlun daha vardı küçük,o da engeldir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?