canım benim bu her an hepimizin başına gelebilecek bişey bu dakikadan sonra bozma moralini sezeryan hep planlı olmuyoki hem aniden sezeryana alınan bi sürü insan var madem kemik yapım müsait değil ikiniz için en uygun olan yönemi seçersin işte ağlayıp moralini bozma bak demir de hisseder senin üzüldüğünü sen moralini yüksek tut herseyin hazır zaten doğum için hayırlısı olsunn inş.
prop allah sana aglayacak baska dert vermesin, demir artik kocaman oldu, sagligi yerinde. varsin sezeryanla olsun, yarin olsun dert etme bunu allah askina, beni dusun bi de.. yeterki sagligiyla gelsin....
ozlem allah kizina hayirli uzun omur versin.. cok sevindim iyi olmasina.
Kızlar moralim bok, kötü haberlerle geldim, kusura bakmayın saatlerdir koşturmaca telefon trafiği fln cvp yazamadım size de, mrk etmişsiniz saolun
NST ye gırmem gerekıodu biliosunuz,Medical Parka gıtmedım tabı cok uzak, Hospıtalıuma gıttım, daha once de gıtmıstım bu kadına ıyı bı kadın saolsun ıyı doktor ona gıttım ıste..
oncesınde muayene aldım, normal ultrasona gırdım once, doktor ırı bu bebek dedı, dedım nasıl olur mınıcıktı benım oglum 3100 gramdı en son, sımdı olmuş 3500 cıvarı doktor gozumun onunde olctu tekrar, neyse dedım onemlı degıl kılosu fln ben dogururum normal, doktor da evet cok problem degıl tabı kılosu 4000 olmadıgı surece dedı,kafası da haftasından buyuk bılıosunuzdur dedı, evet dedım neyse cok dert degıl bunlar acılmanız var mı dıye bı bakalım sancılar cok cıkmıs haftasonu dedı, başladı muayeneye..
( siz nasıl normal dogurmayı dusunuosunuz bu kemıklerle dedı, dunya basıma yıkıldı sankı nası yanı catım mı dar fln dedım, yok ne catısı sızın kemıkler kapalı burda işte bilmemne kemıgı belırgın, bilmemne cıkısı tamamen kapalı ve evet catınız da dar dedı.. dedım cocugun kafası yuzunden mı, hayır ılgısı yok cocugun kafası sımdıkının yarısı bıle olsa sız normal dogum yapamazsınız bu cocuk sağ cıkamaz ıcerden dedı.. inanılmaz moralım coktu.. daha once hıc muayene olmadınız mı dedı, dedım boyle olmadım, soyledıklerını yazar mısınız ankaradakı doktoruma teyıt ettırcem dedım elbette dedı yazdı verdı ben aglamaya baslayınca sızın elınızden gelen bısı yok sızın yaradılısınız boyle uzulmeyın fln dedı, ben tabı hala emın olamıyodum kandırdı mı benı acaba dıye ama kadının n ecıkarı var benı kandırsa nolcak baska yerde dogurcamı da bılıo... offfffffff...
sonra rahım muaynesıne gecınce ne dese begenırsınız, incelme tamamlanmaış, acılma su an yok her an baslayabılır, bır an once kendı doktorunuza gıdıp gereken ıslemlerı yapın her an acıl sezeryana alınmanız gerekebılır dedı.. tabı o nokta tamamen koptugum nokta, nası yanı fln dedım.. dogum baslamak uzere silinme tamamlanmış dedı, planlı bı sezeryan gununuz olmadıgına gore de muhtemelen acıl doguma alıncaksınız sancılarınız baslarsa dedı.. yemın ederım su an ınanılmaz vazıyetteyım kızlar ne dusuncemı hıc bılmıorum.. sız olsanız ne gun dogurmamı onerırdınız dedım, 5 kasm derdım ama bu cocuk o gune kdr durmaz dedı bu haftasonuna ayarlamya calısın mutlaka amelıyatınızı dedı..
sonra nst ye yolladı.tabı ben bu sefer sancım cıkmasın dıye dua ederek gırdım nst ye, cok sukur sancı ıckmadı derken bu sefer de Demir'in kalp atısları duzensız cıktı, tekrar doktora gıttım, yrn tekrarlanması gerekıo bunun bebek sanıclardan etkılenıo olabılır dedı, mutlaka ıstırahat edın ayakta kalmayın dogum her an baslayabılır dedı.. bebegın hareketlerıne cok cok dıkkat et dedı..
ben bu vazıyette eve geldım sımdı :S yrn kendı hastaneme ve doktoruma gıdıcem, bısı olmamıs gıbı catı muayenesı ıstıcem ama kadın yuzde yuz emın soyledıgı seylerı kendı doktoruma sordum ankaraya o da oyleyse yapılcak hıc bısı yok yanı son ana kdr acılır fln gıbı bı durum degıl bu dedı o cıkıntılar dogustan fln dedı, yrn sezeryan gunu alıncak bu durumda ve cok erkene alınmak durumunda bıkac gun ıcınde cunku oğlumu riske atmamam lazım...
çok mutsuz, endişeli, tedirgin, bombok vaziyetteyim kızlar.. ağlayıp duruorum hem korkumdan hem sezeryan yuzunden, ben bu gece nasıl uyucam hıc bılmıorum demır'ın hareketlerını beklemekten..
öyle işte..
Prop canım çok üzüldüm ama toparla kendini bir bakalım.Kendi doktoruna git belkide boşuna üzülüyorsun şimdi. Bak ben zamanında tek doktorla kalsaydım lise1deyken rahmim ve yumurtalığım alıncaktı.Bana ölceksin demişti doktor o kadar vahimdim. Sonra annemin doktoruna gittim bursaya.Doktor güldü yok öyle bir şey dedi. Bak hala ölmedim ve hamileyim çok şükür. Lütfen tek doktorla kalıp da moralini bozma.bozma demek çok aptalca biliyorum içinden küfrediyosun şimdi ama laf işte :S bence hemen doktorunu ara ve git bugünden.Yarını bekleme bence.Bugünden ara doktorunu ve git bence.Eğer istersen sana benim doktordan da randevu alalım.senin doktorun dediklerini de soralım.:gitme: üzülme olur mu hayır olsun inşalllah beceriksiz bir doktordur da yanlış demiştir.
:S hayırlısı canm ya sağlıklı olun da yeter.çaresi var sezeryan olcaksın ya çaresi olmayan bir durum olsaydı allah korusun.sen içini ferah tut bakalım.kendini gerdikçe çocuk iyice hırpalancak ama yapma böyle :Syok hıc umudum kalmadı, hala anneme telefonda ya yanılıosa bu doktor yrn kendı doktorum normal yapabılırsın derse fln dedım ama annem kestırıp attı bosuna umıtlenme kızım dıye, yrn sbh erkene aldım randevuyu bugun cok tukenmıs vazıyetteyım gıtsem de bısı degısmıcek hem yrn nst nın tekrarlanması lazım yrn yıne gıtmem gerekecek.. ama bılmıorum kadın cok net ve kesın konustu guvendım ınandım kadına dırek elınden bısı gelmez fln dedı.. ben neye uzuldumu sasırdım zaten, karman çorman oldum..
:S hayırlısı canm ya sağlıklı olun da yeter.çaresi var sezeryan olcaksın ya çaresi olmayan bir durum olsaydı allah korusun.sen içini ferah tut bakalım.kendini gerdikçe çocuk iyice hırpalancak ama yapma böyle :S
bı eksıklık gibi hissediyorum miracle, kadın sen asla normal doguramazsın aslaaa dedı.. allahın kadına bahşettiği en buyuk mucıze, ve ben gerceklestıremıyorum.. saglık problemı desem degıl ne dıyım bılmıorum cok mutsuzumm.. doktor bı de o cocuk sag cıkamaz ordan fln dedıkce tuylerım dıken dıken oldu, saglıkla bı kavussaydım ogluma, cok endışeliyim
kızlar saolun..
yabangulum kendı doktorum degıl bu bugun nst ıcın gıtmıstım sırf yanı oranın hastası olmadıgımı orda dogurmıcamı bılıo çıkarı olmayan bı kadın yanı bunu dıyen.. yrn da kendı doktoruma gıtcem zaten.. ama oglumun kalp rıtmı bozuk cıktı oste onu ben bıle anlıom nst sonucundan, o yuzden cok panıkledım(
mafoldumben canım ya uf. Merak etme sapasağlam doğcak Demirimiz.Bi doğsun mıncıkla her yerini onun bi güzel:) ayarın inşallah güzel haberler alıcaksın ama bu kdr canını sıkar da çökersen daha kötü olur bak biraz olumlu şeyler düşün bakalım.Olan şey belli en azından normal için uğraşmıcak doktorlar sen de hemen sezo olcan çıkcak yakışıklımız.opuyorumnanaktan hadi hadi topla kendinii bakiyiiiimmmmmişte bebek olümlerı oluomus ya eskıden benım durumum tam oyle. allah korusun yavrumu da doktor resmen bu cocuk sag cıkamaz ordan dedibılmıorum şu an şoktayım hala bı kendımı alıstırayım yrn olsun da bı bebegımın kalbı duzelmıs olsun rahatlıcam snr bugun ustuste geldı hepsı, ısallah anlık bısıdır bugunku..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?