2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bı eksıklık gibi hissediyorum miracle, kadın sen asla normal doguramazsın aslaaa dedı.. allahın kadına bahşettiği en buyuk mucıze, ve ben gerceklestıremıyorum.. saglık problemı desem degıl ne dıyım bılmıorum cok mutsuzumm.. doktor bı de o cocuk sag cıkamaz ordan fln dedıkce tuylerım dıken dıken oldu, saglıkla bı kavussaydım ogluma, cok endışeliyim

propcum demekki senin icin böylesi hayirliymis önemli olan senin ve demirin sagligi dedigin gibi bu saatten sonra riske atamassin doktorunu dinle ve gerekeni yap tatlim allah yardimcin olsun

propcum bebeğin sağlıklı bi şekilde doğsun da nasıl doğarsa doğsun. canını hiç sıkma . herşey çok güzel olacak öyle hissediyorum. sağlıklı bir şekilde kucağına alcaksın kuzucuğunu.:)

prop bence içini fefrah tut senin stresin bebeğini de etkiler. sonuçta normal isteyip sezeryan olmak zorunda olanları sen de okumuşsun diğer topicte.. sağlıkla sıhhatle gelsin de gerisi önemli değil bence sen bebişine dua et Allah kolaylığını verir hayırlısıyla.. biz de bu gece duamızı ederiz sana inşaAllah..

prop allah sana aglayacak baska dert vermesin, demir artik kocaman oldu, sagligi yerinde. varsin sezeryanla olsun, yarin olsun dert etme bunu allah askina, beni dusun bi de.. yeterki sagligiyla gelsin....

ozlem allah kizina hayirli uzun omur versin.. cok sevindim iyi olmasina.

saolun kızlar.. dua edın de dogum baslamasın şu ıkı gun ıcınde en azından.. hazırlıksız amelıyata gırmek ıstemıorum, cok korkuyorum annem fln olsun ıstıyorum yanımda, amelıyat yanı bu sonucta ( kalbımın ustunde bırı oturuo sankı o kdr mutsuzum.. bı yandan da allahın gucune gıdecek bu halım dıorum, cok sukur sımdılı kbı saglık problemımız yok ama bılmıorum bılmıorum offffffffffffffffffffffffffffffff

Burcu canım uzulup aglama ne olur demır ıde uzme olurmu herseyde bır hayır vardır kısmetınde sezeryan olmak varsa bunun kacısı yok ve bugun dr gıtmen bunları ogrenmende ıyı olmus ya her an bunları bılmeden dogumun baslasaydı daha kotu olurdu bu arada bebegının bıraz erken alınmasıda senı uzmesın artık gelısımlerı tamamlandı canım saglıklı olsunda erken gec ne farkeder

Prop canım çok üzüldüm ama toparla kendini bir bakalım.Kendi doktoruna git belkide boşuna üzülüyorsun şimdi. Bak ben zamanında tek doktorla kalsaydım lise1deyken rahmim ve yumurtalığım alıncaktı.Bana ölceksin demişti doktor o kadar vahimdim. Sonra annemin doktoruna gittim bursaya.Doktor güldü yok öyle bir şey dedi. Bak hala ölmedim ve hamileyim çok şükür. Lütfen tek doktorla kalıp da moralini bozma. bozma demek çok aptalca biliyorum içinden küfrediyosun şimdi ama laf işte :S bence hemen doktorunu ara ve git bugünden.Yarını bekleme bence.Bugünden ara doktorunu ve git bence.Eğer istersen sana benim doktordan da randevu alalım.senin doktorun dediklerini de soralım.:gitme: üzülme olur mu hayır olsun inşalllah beceriksiz bir doktordur da yanlış demiştir.

allah hepımızın bebegıne saglık versın, sag salim kucaklayalım artık valla endıselenmekten dusunmekten bıktım tukendım cıdden..

prop sen özelemi gidiyorsun?öyleyse bence mümkünü varsa devlet hast.filan varsa ona git çünkü özeldeki doktorlar hemen sezeryan diyorlar.hatta benim haftaya çatı muayenem var bu hafta devlet hast.gidicem çünkü özeldeki doktorlara güvenmiyorum bu konuda.işallah sorunsuz bi şekilde doğar bebişin.

yok hıc umudum kalmadı, hala anneme telefonda ya yanılıosa bu doktor yrn kendı doktorum normal yapabılırsın derse fln dedım ama annem kestırıp attı bosuna umıtlenme kızım dıye, yrn sbh erkene aldım randevuyu bugun cok tukenmıs vazıyetteyım gıtsem de bısı degısmıcek hem yrn nst nın tekrarlanması lazım yrn yıne gıtmem gerekecek.. ama bılmıorum kadın cok net ve kesın konustu guvendım ınandım kadına dırek elınden bısı gelmez fln dedı.. ben neye uzuldumu sasırdım zaten, karman çorman oldum..

propcum sen üzülmekle kendini ve bebişini hırpalıyorsun..senin mutsuzluğun, üzüntün inan anında oğluşuna geçyor..
hayırlısı böyleymiş de ve gönlünü ferah tutmaya çalış..herşeyde bir hayır vardır..
hem bakarsın keşke başından beri stres yapmasaydım, sezaryen en iyisiymiş dicen belki:))
ayrıca bebşlerin kucaklarına alan tüm annelere sevgiler...allah analı babalı büyütsün...darısı da bz bekleyenlere:))

kızlar saolun..
yabangulum kendı doktorum degıl bu bugun nst ıcın gıtmıstım sırf yanı oranın hastası olmadıgımı orda dogurmıcamı bılıo çıkarı olmayan bı kadın yanı bunu dıyen.. yrn da kendı doktoruma gıtcem zaten.. ama oglumun kalp rıtmı bozuk cıktı oste onu ben bıle anlıom nst sonucundan, o yuzden cok panıkledım (

:S hayırlısı canm ya sağlıklı olun da yeter.çaresi var sezeryan olcaksın ya çaresi olmayan bir durum olsaydı allah korusun.sen içini ferah tut bakalım.kendini gerdikçe çocuk iyice hırpalancak ama yapma böyle :S

işte bebek olümlerı oluomus ya eskıden benım durumum tam oyle. allah korusun yavrumu da doktor resmen bu cocuk sag cıkamaz ordan dedi bılmıorum şu an şoktayım hala bı kendımı alıstırayım yrn olsun da bı bebegımın kalbı duzelmıs olsun rahatlıcam snr bugun ustuste geldı hepsı, ısallah anlık bısıdır bugunku..

canım benim inan eksiklik hissedilecek bi durum değil sen annesin artık ve tabiki çocuğun için en iyisini yapacaksın sezeryan snein için normalden daha kasıcı bi durum asıl bunu tercih ederek daha çok fedakarlık yapmış oluyosun sen ikiniz içinde en iyisi olsun inş.üzme kendini sakın oğluşuna kavuşmana az kalmış

korkma bişey olmaz allahın izniyle.sezeryan olsun sağlıkla al kucağına bebişini önemli olan o.hadi sende sıra arkandan geliyoruz biz:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

mafoldumben canım ya uf. Merak etme sapasağlam doğcak Demirimiz.Bi doğsun mıncıkla her yerini onun bi güzel:) ayarın inşallah güzel haberler alıcaksın ama bu kdr canını sıkar da çökersen daha kötü olur bak biraz olumlu şeyler düşün bakalım.Olan şey belli en azından normal için uğraşmıcak doktorlar sen de hemen sezo olcan çıkcak yakışıklımız.opuyorumnanaktan hadi hadi topla kendinii bakiyiiiimmmmm

ay sıra bende degıl sema dogurcak dımı persembe ,ben ne gun dogurcam kı bu durumda :S amaaan çorba oldu kafam, migrenım de azdı zaten hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…