2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o degıl de şimdi epıdural mı yaptırcam, spınal mı yaptırcam, dikişler nasıl olcak olay nedır hiç bir fikrim yok.. kendımı o kdr normale kanalıze etmıstım kı sezeryanı arastırma ihiyacı bıle hissetmemiştim :S ne bok yıceksem şimdi..

yani prop bebgin saglikli olsunda ha sezeryan ha normal daha kotu bi dert olmasinda sen soka girdin tabi surekli normal istiom diip duruodun hayirlisi olsun ayy sende sezercik olcan gununde belli olur bu sefer heyecanla beklersin artik

valla seytan banada git sezercik ol dio yoksa bu oglanin normal cikacagi yokk

prop çok saşırdım okuyunca yazdıklarını. demek ki çatın darmış. hayırlısı olsun. çok üzülme canım, yarın kendi doktoruna da muayene olursun. içine sinmezse bir başka doktora daha görünürsün.
demek ki yakında gelecek demir bey.. bunu düşün bence.. oğluna kavuşmayı dört gözle bekliyordun. şimdi ne zaman kucağında olacağını da bilebilirsin böylece.

selam kizlar..geçmişi okuya okuya ancak bitirdim..
bebişlerini gören annelere maşallah diim

bende yarin göreceğim normalde 1 deydi randevumuz ama tv çekimi varmiş yarin doktorun 3 e aldilar muayeneyi..çatıya filanda bakilacak yarin..hayirlisi inşallah..

propcum kusura bakma ama o ne ayı bi doktorumuş öle ya klava:
nasil uyuz oldum anlatamam..
üzme kendini sağlam dur bakalim gün doğmadan neler doğar.kendi doktoruna bi git neler söölicek bi dinle..
onca stress şoktan sonra nst ye sokmuş bi de seni..yuhh diyorum..
çok kizdim çok.

:mymeka::mymeka: saçmalamaaaaa.. normal normal doğurcaksın misss gibi de gettt..

ay birisi sen bile şaşırdın beni düşünebilio musun bunları yaşarken :S kemık varmış cıkıntılı bilmemne kemıgı :S ben yrn sezeryan gunu alırsam o gune kdr uyuyamam heralde ( manyak olurum iyice.. allahım sonumuzu hayır etsin

Son düzenleme:

ben streslendim diye mi ritmi bozuk cıktı acaba
ah cnm işalla sen guzel haberlere donersın yrn işalla normal dogurursun işallah işallahh

ben streslendim diye mi ritmi bozuk cıktı acaba
ah cnm işalla sen guzel haberlere donersın yrn işalla normal dogurursun işallah işallahh

pek tabi ki o yüzden ritmleri düzensiz çikti demirin..hep demiomuyuz bebekler etkileniolar annenin duygularindan diye..bire bir yaşamişsin işte bugün.

yarin eğer herhangi olumsuz birşey söyleyecek bişii olursa banu ki sanmam çünkü sezeryan ortalamasi çok düşük bi doktor kesinlikle birkaç başka doktora daha giderim.
daha önce hiç jinekolojik muayene oldun mu??

:mymeka::mymeka: saçmalamaaaaa.. normal normal doğurcaksın misss gibi de gettt..

e ne yapiim cikcagi yok bu sipanin normal yoldan :)) benimde yarin ebe kontrolum var bakalim ne posizyonda oglum saglikli olsunda ben beklerim 9 ay bekledim 10 gun beklemicemmi (zuurt tesellisi iste boshayallersmile )

oldum cnm, bunda oncekı doktorum acılma var mı dıye bakmıştı 33. haftada flndı galıba sancıyla gıtmıstım enfeksıyon yuzunden, acılma olmaması gerekıodu ona bakmıstı, ben bıraz zorlanmıstım canım yanmıştı, doktor da esprı yapmıstı buna dayanamıosun nasıl dogurcaksın dıye, ben de sımdıkı gıbı olmıcak kı dogum anında sancıyla onu anlamam zaten demıstım.. bu kemıkten fln hıc bahsetmemıstı :S pofffffffffffff.. yrn gıtcem doktora zaten tekrar, ama kadın cok umutsuz konuştu cok kesın konuştu.. bılmıorum..

pek tabi ki o yüzden ritmleri düzensiz çikti demirin..hep demiomuyuz bebekler etkileniolar annenin duygularindan diye..bire bir yaşamişsin işte bugün.

cnm moral verdıgın ıcın de tesekkur ederım.. bıkac gundur topıkte kotu haberler alıyoruz ya cok etkılendım bırden rıtım bozuk fln deyınce..

bu durumdan sana daha önce muayne eden doktorunun bahsetmiş olmasi gerekmezmiydi sence?bende daha önce muayene oldum.vajinal ultrasonda çektirdim çiğlik çiğliğa hemde.
herhangi bir problem olsa doktor bahsederdi mutlaka banada sanada..
kemik birden çikmadi ya ortaya..hayret bişii..
herşeyden önce doktorun öküzlüğüne sinir oldum.pek tabiki böyle bir durum olabilir.ama bu gebeliğin son dönemindeki birine böyle çat çat söylenmez lmaz:

cnm moral verdıgın ıcın de tesekkur ederım.. bıkac gundur topıkte kotu haberler alıyoruz ya cok etkılendım bırden rıtım bozuk fln deyınce..

rica ederim canım ama yazdiklarini okuyunca sinirlerim zipladi ben dalardim o doktora.
üzme kendini lütfen bak bebeğin olumsuz etkilenio.
en başindan beri ne sööledik burda birbirimize,hayirlisi nasilsa öyle olsun dedik dimi..

Prop canım bence uzme kendini daha fazla oglusunda üzülür .sen kendini normale çok hazırladığın için soktasin ki ii ki sezeryan diye birsey var birde ole duşun.Allah korusun demirsiz eve dönmek de var bunları duşun ve bu saatten sonra kendini sezeryana hazırla.merak etme sende bu yetenek varken sen 1 günde sezeryan ve anestezi hakkında detaylı bilgilere ulaşırsın :)
hakkimizda herseyin hayırlısı canım ...

Fairy cim boşa umutlanmayım şimdi ama doğru söylüyosun, bahsetmesi gerekirdi fizyolojik bı rahatsızlıktan bahsedıo sonucta doktor yanı en basından berı vardı eger oyleyse, bılmıorum cıdden.. Yrn ne dıcek doktor bakalım, ama ben umudumu kestım beklentıyle gıtmıcem oraya, oğlum saglıklı olsun da kesip biçsinler beni napalım...

Burcu haklısın, üzülmemeye çalışıyorum işte, ama bırazdna eşim eve gelınce kesın cok aglarım bılıosunuzdur sezeryan ıstıodu ısmdı duygusuz duygusuz konuscak boylesı daha ıyı oldu fln dıye sınırlerımı hop hop ettırcek...

Bosver takma kocanı erkekler ruhsuz oluyor malum genlerinde var.
O da belki senin acı çekmeni istemediği için seni sezeryana zorluyordur.yoksa sanmıyorum başka bisey olsun.

haklisin prop.yarin ola hayir ola..hakkimizda hayirlisi nasilsa öyle olsun ben hep böyle dua ediorum.

eşin sen aci çekmeyesin sanci çekmeyesin die istiodur sezeryan.erkekler biraz yüzeysel bakiolar mewzuya..
ama lütfen sakin üzme kendini şimdi güçlü olmalisin ki demirimiz olumsuz etkilenmesin.

kıslarrr selam demek sancılar dogum tarihleri basladı. sizinla paylaşmadan edemedim kızım 5 gundur evimizde kollarımızda kucagım doldu şükürler olsun sizinkilerde saglıkla dolsun
gözün aydın, maşallah kızına da sağlıkla büyüsün inşallah :)

canım üzme kendini demek yetmiyor, insanın canı sıkılınca hemen geçmiyor ama demiri düşün sen üzülünce o da üzülüyor. ayrıca normal yada değil önemli olan sağlıkla gelmeleri ki zaten sen de öyle düşünüyorsun... hem yarın kendi dr.una gidince iyice rahatlar için. çok şükür hepimiz en ufak birşeyde dr.u arama, hastaneye ulaşma şansımız var. sıpalarımızın canı ne zaman ve nasıl gelmek isterse öyle olacak biz de bu sürece uyacağız :)

merhaba kızlar!
ay prop okudum olanları. senin üzülmene üzüldüm daha çok. sonuçta dermansız bir dert değil ki. sen kendini normal doğuma hazırladığın için şok olmuşsun belli ki. ama sağlıcakla dünyaya gelsin de oğlun, varsın sezeryanla olsun.
biliyosun ben de kesinlikle normal doğum taraftarıyım. ama benim de başıma böyle bir durum gelse yapılacak birşey yok deyip kabul ederdim.
lütfen içini rahat tut. üzme kendini. bak bebeğin de üzülür sonra.

ama Linden benım oglum normal gelmek ıstıyo, anası beceremıo sadece :) 28. haftadan berı bası asagıda, 34. haftadan berı tam dogum pozısyonunda ve su anda kanalda beklıo cnm oglum.. o saglıklı olsun yeter, tabı kı oyle dusunuyorum, hepımız sağ salim kavusalım bebeklerımıze..cok uzun ve yıpratıcı bı surec bu hamılelık, bıran once kucagıma almak ıstıyorum oglumu sağ salim..boshayallersmile

Prop sakın üzülme. Ben kadın doğumcu değilim ama üniversitede hem normal hem de sezeryan ile doğumu gördüm. Sezeryan öyle korkulacak bi ameliyat değil. Öyle olsa bi doktor olarak ben tercih etmezdim. Doktoruna güven, gerçekten gerekli olmasa sezeryanda ısrar etmezdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…