evet fınfık dıom ya şoktayım dıye, yrna duzelcem işalla ...
hazal amin.. allah korusun oğlumu, hatta bıran once cıksın da dısarda ben daha ıyı bakarım ıcerde baktıgımdan :S cok endıselenıom gozumle gormedıkce..
:mymeka::mymeka: saçmalamaaaaa.. normal normal doğurcaksın misss gibi de gettt..yani prop bebgin saglikli olsunda ha sezeryan ha normal daha kotu bi dert olmasinda sen soka girdin tabi surekli normal istiom diip duruodun hayirlisi olsun ayy sende sezercik olcan gununde belli olur bu sefer heyecanla beklersin artik
valla seytan banada git sezercik ol dio yoksa bu oglanin normal cikacagi yokk
prop çok saşırdım okuyunca yazdıklarını. demek ki çatın darmış. hayırlısı olsun. çok üzülme canım, yarın kendi doktoruna da muayene olursun. içine sinmezse bir başka doktora daha görünürsün.
demek ki yakında gelecek demir bey.. bunu düşün bence.. oğluna kavuşmayı dört gözle bekliyordun. şimdi ne zaman kucağında olacağını da bilebilirsin böylece.
selam kizlar..geçmişi okuya okuya ancak bitirdim..
bebişlerini gören annelere maşallah diim
bende yarin göreceğim normalde 1 deydi randevumuz ama tv çekimi varmiş yarin doktorun 3 e aldilar muayeneyi..çatıya filanda bakilacak yarin..hayirlisi inşallah..
propcum kusura bakma ama o ne ayı bi doktorumuş öle yaklava:
nasil uyuz oldum anlatamam..
üzme kendini sağlam dur bakalim gün doğmadan neler doğar.kendi doktoruna bi git neler söölicek bi dinle..
onca stress şoktan sonra nst ye sokmuş bi de seni..yuhh diyorum..
çok kizdim çok.
ben streslendim diye mi ritmi bozuk cıktı acaba
ah cnm işalla sen guzel haberlere donersın yrn işalla normal dogurursun işallah işallahh
:mymeka::mymeka: saçmalamaaaaa.. normal normal doğurcaksın misss gibi de gettt..
pek tabi ki o yüzden ritmleri düzensiz çikti demirin..hep demiomuyuz bebekler etkileniolar annenin duygularindan diye..bire bir yaşamişsin işte bugün.
yarin eğer herhangi olumsuz birşey söyleyecek bişii olursa banu ki sanmam çünkü sezeryan ortalamasi çok düşük bi doktor kesinlikle birkaç başka doktora daha giderim.
daha önce hiç jinekolojik muayene oldun mu??
pek tabi ki o yüzden ritmleri düzensiz çikti demirin..hep demiomuyuz bebekler etkileniolar annenin duygularindan diye..bire bir yaşamişsin işte bugün.
oldum cnm, bunda oncekı doktorum acılma var mı dıye bakmıştı 33. haftada flndı galıba sancıyla gıtmıstım enfeksıyon yuzunden, acılma olmaması gerekıodu ona bakmıstı, ben bıraz zorlanmıstım canım yanmıştı, doktor da esprı yapmıstı buna dayanamıosun nasıl dogurcaksın dıye, ben de sımdıkı gıbı olmıcak kı dogum anında sancıyla onu anlamam zaten demıstım.. bu kemıkten fln hıc bahsetmemıstı :S pofffffffffffff.. yrn gıtcem doktora zaten tekrar, ama kadın cok umutsuz konuştu cok kesın konuştu.. bılmıorum..
cnm moral verdıgın ıcın de tesekkur ederım.. bıkac gundur topıkte kotu haberler alıyoruz ya cok etkılendım bırden rıtım bozuk fln deyınce..
gözün aydın, maşallah kızına dakıslarrr selam demek sancılar dogum tarihleri basladı. sizinla paylaşmadan edemedim kızım 5 gundur evimizde kollarımızda kucagım doldu şükürler olsun sizinkilerde saglıkla dolsun
Kızlar moralim bok, kötü haberlerle geldim, kusura bakmayın saatlerdir koşturmaca telefon trafiği fln cvp yazamadım size de, mrk etmişsiniz saolun
NST ye gırmem gerekıodu biliosunuz,Medical Parka gıtmedım tabı cok uzak, Hospıtalıuma gıttım, daha once de gıtmıstım bu kadına ıyı bı kadın saolsun ıyı doktor ona gıttım ıste..
oncesınde muayene aldım, normal ultrasona gırdım once, doktor ırı bu bebek dedı, dedım nasıl olur mınıcıktı benım oglum 3100 gramdı en son, sımdı olmuş 3500 cıvarı doktor gozumun onunde olctu tekrar, neyse dedım onemlı degıl kılosu fln ben dogururum normal, doktor da evet cok problem degıl tabı kılosu 4000 olmadıgı surece dedı,kafası da haftasından buyuk bılıosunuzdur dedı, evet dedım neyse cok dert degıl bunlar acılmanız var mı dıye bı bakalım sancılar cok cıkmıs haftasonu dedı, başladı muayeneye..
( siz nasıl normal dogurmayı dusunuosunuz bu kemıklerle dedı, dunya basıma yıkıldı sankı nası yanı catım mı dar fln dedım, yok ne catısı sızın kemıkler kapalı burda işte bilmemne kemıgı belırgın, bilmemne cıkısı tamamen kapalı ve evet catınız da dar dedı.. dedım cocugun kafası yuzunden mı, hayır ılgısı yok cocugun kafası sımdıkının yarısı bıle olsa sız normal dogum yapamazsınız bu cocuk sağ cıkamaz ıcerden dedı.. inanılmaz moralım coktu.. daha once hıc muayene olmadınız mı dedı, dedım boyle olmadım, soyledıklerını yazar mısınız ankaradakı doktoruma teyıt ettırcem dedım elbette dedı yazdı verdı ben aglamaya baslayınca sızın elınızden gelen bısı yok sızın yaradılısınız boyle uzulmeyın fln dedı, ben tabı hala emın olamıyodum kandırdı mı benı acaba dıye ama kadının n ecıkarı var benı kandırsa nolcak baska yerde dogurcamı da bılıo... offfffffff...
sonra rahım muaynesıne gecınce ne dese begenırsınız, incelme tamamlanmaış, acılma su an yok her an baslayabılır, bır an once kendı doktorunuza gıdıp gereken ıslemlerı yapın her an acıl sezeryana alınmanız gerekebılır dedı.. tabı o nokta tamamen koptugum nokta, nası yanı fln dedım.. dogum baslamak uzere silinme tamamlanmış dedı, planlı bı sezeryan gununuz olmadıgına gore de muhtemelen acıl doguma alıncaksınız sancılarınız baslarsa dedı.. yemın ederım su an ınanılmaz vazıyetteyım kızlar ne dusuncemı hıc bılmıorum.. sız olsanız ne gun dogurmamı onerırdınız dedım, 5 kasm derdım ama bu cocuk o gune kdr durmaz dedı bu haftasonuna ayarlamya calısın mutlaka amelıyatınızı dedı..
sonra nst ye yolladı.tabı ben bu sefer sancım cıkmasın dıye dua ederek gırdım nst ye, cok sukur sancı ıckmadı derken bu sefer de Demir'in kalp atısları duzensız cıktı, tekrar doktora gıttım, yrn tekrarlanması gerekıo bunun bebek sanıclardan etkılenıo olabılır dedı, mutlaka ıstırahat edın ayakta kalmayın dogum her an baslayabılır dedı.. bebegın hareketlerıne cok cok dıkkat et dedı..
ben bu vazıyette eve geldım sımdı :S yrn kendı hastaneme ve doktoruma gıdıcem, bısı olmamıs gıbı catı muayenesı ıstıcem ama kadın yuzde yuz emın soyledıgı seylerı kendı doktoruma sordum ankaraya o da oyleyse yapılcak hıc bısı yok yanı son ana kdr acılır fln gıbı bı durum degıl bu dedı o cıkıntılar dogustan fln dedı, yrn sezeryan gunu alıncak bu durumda ve cok erkene alınmak durumunda bıkac gun ıcınde cunku oğlumu riske atmamam lazım...
çok mutsuz, endişeli, tedirgin, bombok vaziyetteyim kızlar.. ağlayıp duruorum hem korkumdan hem sezeryan yuzunden, ben bu gece nasıl uyucam hıc bılmıorum demır'ın hareketlerını beklemekten..
öyle işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?