masallah canim kizinaselammm
dün doktora gittik...
kızım 3194 gram 49 cm olmuş
nst girdim yavaş yavaş sancılar başlamış dedi doktorum. haftaya pazartesi tekrar nst gircem . ona göre bakıcak bakalım.
halaa normal doğum dedi guclubacismile
canim kurulunca resim cekte bakalim kizinin odasina merak ettimboshayallersmilebirazdan gidip röflemi yaptırayım bari bu hafta her günümü doldurdum gibi bişey şuanda
akşama da kızımın odası gelecek 10 gündür atlatıyorlar zaten inşallah bugün getirirler:mymeka:
canim güzel haberlerle gelirsin insallahopuyorumnanaktanselamlar bu gecede dogurmadım ve artık 40. haftama girdim allahın izni ile. bugun 5te dr kont var. allaha emanet artık
hayirli olsun canim az kalmis:1hug:kızlar dün doktora gittim.oğlum 3250 gr 51 cm olmuş.ve sezeryan tarihim 30 EKİM CUMARTESİ.çok az kaldı kızlar cumartesi iki çocuklu bi kadın olacağım.
asocum sende azalttin günleri valla prop napti acaba senden öncemi doguracak yoksakaydirigubbakcemile5Şafak 7 =) son yalnız haftam
selam hatunlar nasılsınız iyimisiniz geçmişe bakmadım ama pek ilerleme yok galiba
bi komşumuz geldi az önce karnın hiç inmemiş çok yukarda dedi nasıl anladıysa artık neyse perşembe sezeryan olucam zaten dedim bende oda 2 çocuğunu sezeryanla doğurmuş müthiş rahattı dedi beni baya rahatlattı az önce doktorumu aradım sabah 8 de hazır ol doğumhanenin önünde bekle dedi hadi bakalım şimdilik hiiiiç bişey hissetmiyorum düşünüyorum bikaçgün sonra evde 3. bir fert olucak kısmetse uykusuzluk gelen giden senden sürekli mama bekleyen bir bıdık içim bi hoş oluyo böyle gıdık gıdık ama yinede şokta gibiyim galiba eve gelince idrak edicem yada ameliyathanenin önünde bilmiyorumkismile
Kızlar Allah yardımcınız olsun hepinizin. ben okurken heyecanlandım :))
Mesaj attım şimdi cevap gelince yazarım cevap gelmezse ararım :)prop un numarası yok mu
aso veya fınfık sizlerde vardır kesin bi arasanız mı acaba naptı
Mesaj attım şimdi cevap gelince yazarım cevap gelmezse ararım :)
kıslarrr selam demek sancılar dogum tarihleri basladı. sizinla paylaşmadan edemedim kızım 5 gundur evimizde kollarımızda kucagım doldu şükürler olsun sizinkilerde saglıkla dolsun
Canım gözün aydın.Allah bir ömür sana bağışlasın güzel yavrunukıslarrr selam demek sancılar dogum tarihleri basladı. sizinla paylaşmadan edemedim kızım 5 gundur evimizde kollarımızda kucagım doldu şükürler olsun sizinkilerde saglıkla dolsun
kıslarrr selam demek sancılar dogum tarihleri basladı. sizinla paylaşmadan edemedim kızım 5 gundur evimizde kollarımızda kucagım doldu şükürler olsun sizinkilerde saglıkla dolsun
ya burcuya saat 3 de msj atmıştım cevap gelmedi şimdi aradı cevap vermedi :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?