2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
masallah canim kizina
birazdan gidip röflemi yaptırayım bari bu hafta her günümü doldurdum gibi bişey şuanda
akşama da kızımın odası gelecek 10 gündür atlatıyorlar zaten inşallah bugün getirirler:mymeka:
canim kurulunca resim cekte bakalim kizinin odasina merak ettimboshayallersmile
selamlar bu gecede dogurmadım ve artık 40. haftama girdim allahın izni ile. bugun 5te dr kont var. allaha emanet artık
canim güzel haberlerle gelirsin insallahopuyorumnanaktan
kızlar dün doktora gittim.oğlum 3250 gr 51 cm olmuş.ve sezeryan tarihim 30 EKİM CUMARTESİ.çok az kaldı kızlar cumartesi iki çocuklu bi kadın olacağım.
hayirli olsun canim az kalmis:1hug:
Şafak 7 =) son yalnız haftam
asocum sende azalttin günleri valla prop napti acaba senden öncemi doguracak yoksakaydirigubbakcemile5

canim seninde iki günün kaldi ogluna kavusmana masallah rabbim hayirlisiyla kurtarsin insallah

Kızlar Allah yardımcınız olsun hepinizin. ben okurken heyecanlandım :))

bizde baya heyecanlıyız,artık neredeyse hergün biri doğuruyo :) sanada sağlıkla doğumlar nasip etsin allah,daha baya başındasın ama merak etme zaman çook çabuk geçiyor

bence 10 kasım olmasın yani ben istemiyorum çocuğum 10 kasımda olsun.
o gün çok özel bir gün çünkü...
çocuğum doğduğu gün neşeli olsun

selam arkadaşlar bende açar açmaz propa bakıyorum,altta göremeyince şimdi yoksa doğurdumu dedim ama haber yokmuş.

kıslarrr selam demek sancılar dogum tarihleri basladı. sizinla paylaşmadan edemedim kızım 5 gundur evimizde kollarımızda kucagım doldu şükürler olsun sizinkilerde saglıkla dolsun

kıslarrr selam demek sancılar dogum tarihleri basladı. sizinla paylaşmadan edemedim kızım 5 gundur evimizde kollarımızda kucagım doldu şükürler olsun sizinkilerde saglıkla dolsun
Canım gözün aydın.Allah bir ömür sana bağışlasın güzel yavrunu

özlem çok sevindim canım yaaaa.s.
ikinizin sağlığı da iyidir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…